Къде в Пловдив??? - 86

• 37 361
  • 770
  •   1
Отговори
# 705
  • Пловдив
Преди много време, а и в някоя от другите теми, една потребителка беше писала, че си взима ръкавици от Метро, тип хирургически, но без талк вътре, понеже имала нещо като алергия към него. Някой сеща ли се за какъв тип ръкави става въпрос (наименованието им) и къде точно в Метро да ги търся? Може и самата потребителка да се познае Simple Smile

# 706
  • о`майна лунна нощ е
Ръкавиците са нитрилни. Последно имаше черни на цвят. Без талк вътре. Кутията беше около 10-12 лева за сто броя.

# 707
  • Пловдив
Ръкавиците са нитрилни. Последно имаше черни на цвят. Без талк вътре. Кутията беше около 10-12 лева за сто броя.
Много, много благодаря!

# 708
Аз бях с ръкавиците. Но цената отдавна не е 10- 12 лева. Последният път взех кутия нитрилни за почти 17 лева от Метро, имаше само в черно и единствено два размера. S и XL. Сега ме е яд, защото ми се изхлузват и повече ми пречат, но L нямаше. Служител свали с мотокара два палета, за да търси, но нямах късмет. Стоят на стелаж към алкохола, до еднократните прибори, пластмасови чаши, чинии. Може да са заредили вече, това беше преди две седмици.

Последна редакция: чт, 06 авг 2020, 01:50 от Camille Clo ♥

# 709
То всички ЛПС се вдигнаха заради пандемията.
Преди купувах калцуни по 4 лв., сега дадох 12 за 50 чф.

# 710
Пак има някакво подобрение в последно време. През април, същите ръкавици бяха по 25-26 лева, марка на Метро.

# 711
Здравейте, момичета, къде в Пловдив  си търсите бански и някъде сега има ли намалени модели?

# 712
  • Пловдив
Здравейте, момичета, къде в Пловдив  си търсите бански и някъде сега има ли намалени модели?

Погледни в магазина за бельо преди Пешеходния мост, имат богат избор на бански.

# 713
  • Пловдив
На дъщеря ми скоро купих от Декатлон.
До Халите също има, но ми се видяха много ниско качество.
В HM има някакви модели.

Portokalche, от коя страна преди Пешеходния мост?

# 714
  • Пловдив

Portokalche, от коя страна преди Пешеходния мост
От страната на Главната.

# 715
  • Пловдив
Май се сещам кой е магазинът - води се като че ли на "Хан Кубрат", посока към Хуманитарната гимназия.

# 716
  • о`майна лунна нощ е
Магазинът преди Пешеходния мост е Лормар. Входът му е срещу градинката. Преди няколко дена имаше табелка за намаление на стари корекции и че новата е налична. От там съм купувала основно бельо, доста пижами и плажни шорти преди години. Не са евтини нещата, но като качество не мога да се оплача. Нищо не ми е избеляло, да се е скъсало бързо или да е било от гадна материя.

# 717
Моите са от НМ, но следя намаленията в сайта.

# 718
  • Пловдив
Въпросът ми е не е много за тук ама незнам къде и да питам на Главната някъде до Фонтана при Макдоналдс има нещо, на което му казват На тъмно какво е то?

# 719
Това е магазин, има такива и в други градове. Simple Smile
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт