Къде в Пловдив??? - 86

• 37 342
  • 770
  •   1
Отговори
# 720
  • Пловдив
Благодаря Harista Simple Smile

# 721
Ще си дублирам поста, но много спешно ми трябва мнение за ортопедичното отделение на Еврохоспитал и име на лекар, при когото мога да отида за второ мнение.

# 722
  • Пловдив
Знам само Аврамов и Шидеров като лекари, ама мнение...май предимно на операции залагат там.

# 723
Издирвам актуален телефон на хладилен техник  Христо Бояджиев от фирма "Дедал" от Пловдив - преди години съм ползвала услугите му и останах доволна, но имам само стар вече номер, на който никой не отговаря.

# 724
Много спешно ми трябва вече хирург? Някой, който да ни обърне внимание наистина? Бяхме при един специалист в Пълмед преди час, даже не ни погледна изцяло, каза операция 200лв.. моля Ви за съвет?

# 725
Много спешно ми трябва вече хирург? Някой, който да ни обърне внимание наистина? Бяхме при един специалист в Пълмед преди час, даже не ни погледна изцяло, каза операция 200лв.. моля Ви за съвет?
Има тема за докторите в Пловдив, там е мястото да попитате.

# 726

Това е полезна тема- може да попитате:

https://www.bg-mamma.com/?topic=379850.8820

# 727
  • Пловдив
Ще си дублирам поста, но много спешно ми трябва мнение за ортопедичното отделение на Еврохоспитал и име на лекар, при когото мога да отида за второ мнение.

Шидеров оперира всичко наред. Аз съм доволна от др Аврамов - работи в ДКЦ 5, освен в Еврохоспитал. Мъчи ме дълго време, но ми спести артроскопията, което при др Шидеров нямаше да се случи. Имам препоръки и за един млад ортопед - др Гоновски, не стигнах до него, защото се оправих. Но ми направи отлично впечтление по телефона. И той преди е работил в Еврохоспитал.
А за физиотерапията на Еврохоспитал - шапка свалям на др Спасова и екипа!

# 728
Чисто практически питам, защото в момента съм навън, близо до Галакси и отчетливо чувам "оставка". Протестиращите са тръгнали по шосетата ли? Не мога да намеря информация.....

# 729
  • гр.Пловдив
Здравейте, може би въпроса не ми е за тук, но все пак. Бихте ли препоръчали добър хладилен техник. Ако може да работи след 17 часа или в събота, а и да взима прилично.

# 730
Jul, хиляди благодарности! Heart
Утре ще направя повторна рентгенова снимка и консултация с д-р Алтай Косев, който разчете предишната снимка в ДКЦ 2, преди три месеца. И моята цел е да получа адекватно мнение, мога ли да избегна артроскопията и ако не, няма да се оставя в ръцете на касапина, който ме заплаши, че ако не го сторя, трябва да започна да събирам пари за нова става. Не съм човек, който би се поддал на манипулация.

Още веднъж, моля всички Ви за извинение, че аз, която съм призовавала винаги да се спазват правилата на форума, си позволих да питам едновременно и тук, в На пазар и в Белия списък.

Ще ви помоля за търпение, тъй като тази тема вече я изписахме. Ще пусна следващата при първа възможност.

Бъдете здрави!

Редакция:
Вики, как ще стигнем до работа утре, не знам. Дано се предприемат адекватни действия, за да не се стига до "затваряне" на града.

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Neochakvan-obrat-na-prot … -v-Plovdiv-990268

Последна редакция: пт, 07 авг 2020, 01:10 от Camille Clo ♥

# 731
Здравейте, може ли да ме посъветвате къде в Пловдив(ако е около Смирненски още по-добре) могат да ми изпечатат покани за кръщене на хубава хартия?

# 732
  • Euskal Herria
Вкъщи са получили писмо, че до края на септември трябва да се избере доставчик на ток. Къде трябва да търся информация за това? Ще съм благодарна за всякаква информация.

# 733
В Пловдив ли?
Много странно, за пръв път чувам.

# 734
Да и ние получихме, но за ателието, не за апартамента. В общи линии пише, че и да пропуснеш срока сега да смениш доставчика, всеки месец може да поискаш нова смяна. Уловките сигурно ще са в дребния шрифт на конкретния договор, но ние за сега не смятаме да сменяме EVN.

Общи условия

Активация на акаунт