Къде в Пловдив??? - 86

• 37 350
  • 770
  •   1
Отговори
# 735
  • Пловдив
Това мисля е от 1-ви октомври.

# 736
  • Euskal Herria
Да, писмото е от EVN. Свекър ми е прекалено стар, не мога да разчитам той да се оправи, а нас ни няма. Не съм наясно какви доставчици има, какво предлагат, как се процедира. Винаги сме били към EVN, то и други в Пловдив е нямало.

# 737
По мое мнение, либерализирането на пазара е в още твърде ранен етап, че да се възползваме от него. Най-малкото, което е, аз не знам в Пловдив друг доставчик да има офиси, аварийни екипи и пр. Разликите в цените ще са за сметка на пропиляно време и нерви. За големи промишлени обекти с високо потребление може би е оправдано.

# 738
  • до най-прекрасния мъж
Преносната мрежа отново си я поддържа местния оператор. Не мислете, че ЧЕЗ или Енерго Про ще се вдигнат да правят ремонти в другия край на страната, ако ви спре тока посред нощ. Енергията си я купувате и плащате към някой от операторите, но си ползвате същата преносна мрежа, както до сега. В момента за фирмите е така.

# 739
  • о`майна лунна нощ е
Това за сключването на договор с доставчик важи за НЕбитови абонати. Ако сте физическо лице, не ви засяга и НЕ се налага да ходите и да подписване каквото и да било. Ако партидата е на физическо лице, си стоите у дома и не се занимавате с клиентски центрове и договори.

# 740
  • Euskal Herria
Това валидно ли е за промишлен ток на битов абонат?  Т.е. не се води на фирма, а на физическо лице.

# 741
Считам, че щом сме получили писмо /ателие, собственост на ФЛ, партида на ФЛ/, касае и тези случаи, но ние няма да се възползваме. Така или иначе в писмото пише, че ако не се подпише нов договор остават валидно досегашното положение.

# 742
Вие може би знаете, но за мен беше неприятна изненада, че магазинът на Попов, който е на Пещерско не работи и ни канят в този на Коматевско шосе. Ако има и други като мен неразбрали, да го имат предвид. Simple Smile

За първи път чувам, че ще има възможност да си избираме доставчик на ток.

# 743
  • Пловдив
А защо не работи Попов на Пещерско?

# 744
Ателието не е със статут на жилище, може би затова.
Не съм в Пловдив в момента и не знам дали имаме такива писма.

# 745
  • Пловдив
ЕВН също имат фирма, оперираща на Свободен пазар. Казва се ЕВН Трейдинг. Това ви е най-разумния избор за доставчик на ток на Свободен пазар. Нямат дребен шрифт и скрити условия, нито вероятност да фалират, за разлика от всякакви други малки доставчици.

# 746
Попов на Пещерско затваря? Това вярна информация ли е?

Вие може би знаете, но за мен беше неприятна изненада, че магазинът на Попов, който е на Пещерско не работи и ни канят в този на Коматевско шосе. Ако има и други като мен неразбрали, да го имат предвид. Simple Smile

За първи път чувам, че ще има възможност да си избираме доставчик на ток.

# 747
  • Пловдив
Не, Попов правят ремонт, не затварят. Но до кога нямам идея...не пише никъде.

# 748
Преди две седмици купих 10 татарски кюфтета, които заминаха на боклука. А бях фен на магазина. Надявам се да е било случайност.

# 749
Ами аз вчера се бях засилила да купувам кайма и на входа на паркинга към магазина имаше сложена табела, която не позволява да се влезе с надпис " Каним ви да посетите...." Имаше още една табела поставена и на самият вход на магазина, защо и до кога нямам идея. Просто сподлих, ако някой е решил да ходи, да не се разкарава напразно, а да се насочи към Коматевско шосе.

Общи условия

Активация на акаунт