Къде в Пловдив??? - 86

• 37 342
  • 770
  •   1
Отговори
# 750
  • Пловдив
И аз съм разочарована от Попов. От години го ползвахме, но го спираме. Последно взехме развалени пържоли. Това преля чашата.

# 751
Има ли откъде да се закупят продукти SNB и по-специално пила за нокти?

# 752
  • Пловдив
Здравейте, може ли да ме посъветвате къде в Пловдив(ако е около Смирненски още по-добре) могат да ми изпечатат покани за кръщене на хубава хартия?
В Кламер http://klamerbg.com/

# 753
  • Берлин
Здравейте. Коя лаборатория е сертифицирана за pcr тест и за колко време излиза резултатът? Благодаря

# 754
Има ли откъде да се закупят продукти SNB и по-специално пила за нокти?
В Гранда имат магазин.

# 755
  • Пловдив
Здравейте. Коя лаборатория е сертифицирана за pcr тест и за колко време излиза резултатът? Благодаря
мисля Рамус.
Има и пунк в Пълмед, на входа, но незнам дали е към болницата.

# 756
  • до най-прекрасния мъж
И в Каспела има, в трети блок, на партера.

# 757
  • Пловдив
Моя приятелка си правиха тестове преди да заминат за Гърция в Хирургиите. Само там работеха през уикенда.

# 758
  • о`майна лунна нощ е

На Хирургиите, Капела и Пълмед със сигурност. На мъжа ми излезна в рамките на работния ден в Каспела, но това е изключение. По принцип 24 часа.

# 759
  • Берлин
Благодаря на всички. Ще ни е нужен тест,за да избегнем карантината на връщане към Германия (живот и здраве). Ще разучавам на място подробностите. Хубава вечер

# 760
Който има възможност да пусне нова тема .Flowers Four Leaf CloverFlowers Four Leaf Clover

# 761
  • Пловдив
Сега ще се опитам...

Последна редакция: пн, 10 авг 2020, 10:00 от mystic woman

# 762
# 763
Преди в кауфланд имаше нещо като маргарин ( май продукт за мазане се водеше ) на марката lando , беше 500гр за левче , днес бях в изгревския кауфланд и не видях са го продават вече . Тъй като ми се налага да взимам големи количества излизаше на супер цена спрямо другите . Някой знае ли дали все още се продава в някой от магазините им .

# 764
Счупи се каничката на кафеварката Бош.  Къде да търся подобна?
 Дали има някакъв магазин, в който да продават резервни на тази марка ?
Дайте някакъв съвет?

Общи условия

Активация на акаунт