Къде в Пловдив??? - 86

• 37 409
  • 770
  •   1
Отговори
# 105
https://diamonddent.bg/contacts/ - тук оправиха на приятелка бебето преди седмица

# 106
  • Пловдив
Здравейте.От къде на центъра или в кв.Смирненски мога да купя раница/мешка за спорт и пантофи летни р-р 34,35 или 36 ?

# 107
Здравейте.От къде на центъра или в кв.Смирненски мога да купя раница/мешка за спорт и пантофи летни р-р 34,35 или 36 ?
Много видове летни джапанки, чехли има в магазин на Царевец за дом. потреби и всякакви други вещи на ъгъла до общежитията (минах преди 2 дни). За ориентир: отвън висят много мушами...Конкретно пантофи не видях...
За мешка не мога да помогна, но малките ранички от Декатлон за по 5 лв. са идеални за лятна занималня Wink (ако това е целта)

# 108
Здравейте! Знам, че най-вероятно не е за тук, но все пак да попитам. Да ми предложите място за нощувки ,около 14 дни, нещо нормално и евтино.

# 109
  • Пловдив
Изпитан сервиз за лаптоп да препоръчате?

# 110
Здравейте! Знам, че най-вероятно не е за тук, но все пак да попитам. Да ми предложите място за нощувки ,около 14 дни, нещо нормално и евтино.
Задай параметри в букинг.
https://www.booking.com/city/bg/plovdiv.bg.html
Под 32 лв./вечер едва ли ще намериш.

# 111
Здравей, като влизаш в Тракия от към мебелна къща, на първото колело завиваш вдясно и гледаш веднага да спреш. Отсреща в блока на Гербера има сервиз до Еконта. Много са добри, два загинали лаптопа ми съживиха, една скъпа мишка и един антирадар ми оправиха. Профикс ай ти е името според мапс
.

# 112
  • Пловдив
Здравей, като влизаш в Тракия от към мебелна къща, на първото колело завиваш вдясно и гледаш веднага да спреш. Отсреща в блока на Гербера има сервиз до Еконта. Много са добри, два загинали лаптопа ми съживиха, една скъпа мишка и един антирадар ми оправиха. Профикс ай ти е името според мапс
.
Кога си ползвала услугите им последно?

Мой познат работеше там,  ползвах услугите им и ги препоръчвах. Но той напусна. Беше въпрос на доверие, сега не познавам никой там и ми е бяло платно.

# 113
Ние ползваме сервиз, който се намира на уличката на която е Здравната каса. Улицата е еднопосочна, сервиза е може би 2-3 магазин след Касата, Не мога да се сетя за името му, за съжаление.
Препоръча ни го приятел и сме доволни.
Имам 2 ученика и по време на ИП, и двата лаптопа имаха нужда от ремонт....

# 114
От къде днес мога да купя фолио за ламинатор? Освен Технополис, защото онова фолио не ме устройва като дебелина.

# 115
От къде днес мога да купя фолио за ламинатор? Освен Технополис, защото онова фолио не ме устройва като дебелина.
Офис 1? Този, в началото на Данаил Николаев би трябвало да работи. Мапс дава работно време от 10 до 16 днес. На Кукленско шосе - затворен събота и неделя.

# 116
Интересува ме има ли таксиметрова фирма, която вози по-изгодно като цена? За извънградско на около 15км от Пловдив искам да ползвам и не ми се иска да ми съдерат кожата...

# 117
Стандартно за курс от Пловдив към околността искат 50% от отчетеното на брояча. Докато когато ги извикаш по телефона към града, плащаш каквото отчете. Аз съм ползвала и Елма, и Еко такси при тези условия.

# 118
Аз съм ползвала такси от Пловдив до Калековец, много пъти, никога не са ми вземали повече от брояча. Обикновено към 15 лв. средно. От 13,50 до 15.
Ползвам основно 6155 или 6665.

# 119
Camille Clo, Дева, благодаря ви много!

Общи условия

Активация на акаунт