Къде в Пловдив??? - 86

• 37 900
  • 770
  •   1
Отговори
# 675
  • Пловдив
Откъде мога да купя индрише за сладко? Никога не съм правила с него, а се използва според старите рецепти от тефтерите.
Ако нямаш вкъщи, разходи се по етажите в блока, все ще има на някоя площадка изнесено и си късаш няколко листа. Или питай някоя съседка, почти във всяка къща го има.

# 676
Не останах вече такива саксии по входовете Simple Smile Искам да си купя отнякъде.

# 677
Индрише съм получавала като бонус при поръчка от Фермерския пазар, може и отделно да продават. Виждала съм и бабите покрай четвъртък пазар и подлеза на Тримонциум да продават( но рядко). Продава се и в саксии онлайн.

# 678
  • Пловдив
Здравейте,
В района на Гранд/Военна болница дали продават хляб с квас?

# 679
Имаше една пекарна до градинката пред бившия магазин Триумф до Гранда. От там съм купувала хляб с квас.

# 680
Индрише саксия продават на пазара на Младежка, след аптеката, втория цветарски павилион.

# 681
  • Пловдив
Издирвам сладкарската сметана на Хопла от 500мл, проверих Лекси, Кауфланд, ако някой е мяркал скоро моля да сподели.

# 682
Vio, мисля, че в нашия квартален има Хопла. Каменица 2 до р-т Ривиера. Не му знам името. За да не те подведа, утре като се прибирам от работа ще мина да погледна.

# 683
Къде мога да намеря широка еластична дантела( в района на Главната би ми било най- удобно)?

# 684
Къде мога да намеря широка еластична дантела( в района на Главната би ми било най- удобно)?
Срещу Кукления театър, едно малко магазинче за кинкалерия. Преди бяха на Опълченска, но там затвориха. Много е нахвърляно, но има различни ширини, цветове и шарки дантела.

# 685
  • Пловдив
И в Мазиар под Пешеходния мост има много дантели.

# 686
Търся фирма, която отдава под наем перяща прахосмукачка за тапицерия.

# 687
  • Пловдив
Почистване с Rainbow би свършило работа. В нета има много контакти.

# 688
Здравейте, така и не можах да намеря тема, но може ли да ми препоръчате добър специалист уши,нос, гърло в Пловдив?

# 689
Здравейте, така и не можах да намеря тема, но може ли да ми препоръчате добър специалист уши,нос, гърло в Пловдив?
Д-р Елмония Арнаудова

Общи условия

Активация на акаунт