Име за момиче с В

• 8 061
  • 93
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Варвара

# 61
Верена и Веселана

# 62
Веселана име ли е изобщо? Звучи като Цоцолана Dizzy Face

# 63
Веселана име ли е изобщо? Звучи като Цоцолана Dizzy Face

До сега не бях правила такава асоциация, понеже я познавам откакто съм се родила и възприемам името като съвсем нормално име.

# 64
Виляна ми попадна онзи ден като име с В Simple Smile

# 65
Вероника и Валерия

# 66
Виолета,Венета,Вая,Венелина,Вихра.

# 67
Велина, Весела, Владислава харесвам с 'В' 🙂

# 68
Какво му е на Вихра? Страхотно име. Обожавам имена, които звучат силно и няма още 10 деца на площадката с него.
P.S Много харесвам и името Боряна (предполагам вашето). Ако второто дете ми беше пак момиче, щеше да се казва така.

Последна редакция: чт, 18 юни 2020, 03:43 от Follow

# 69
  • Down south
Цитат
Виляна ми попадна онзи ден като име с В Simple Smile
Нр е добра идея, имайки предвид превода.

# 70
Ние се спряхме на Вихра, с втори вариант Вяра. Фаворит ни беше Валерия в началото, така че може и към него да се върнем.

Всички предложени имена бяха прекрасни! Благодаря ви за помощта!

# 71
И Вихра, и Валерия ми харесват, Вяра ми навява за отминали времена. Успех, здраве и късмет!

# 72
Леко раждане и успех!

# 73
Сетих се и за Валенсия, зная, че е име на град, но звучи нежно и красиво - за мен.
 Вероника е по-добре от Вера, Вяра
https://sanovnik.at/%D0%B8%D0%BC%D0%B5/%D0%92%D0%AF%D0%A0%D0%90/

# 74
Вероника и Вяра нямат нищо общо като значение, за да бъдат сравнявани. Благозвучието и асоциациите са нещо индивидуално вече. Вероника ми е скъпо име, защото две мои добри приятелки го носят. Майката на едната се казва Венеция, също е кръстена на град - те и градовете пък често са кръщавани на някого, така че се затваря кръгът. Както казах обаче, ние си харесахме Вихра и Вяра. Вера е по-удобно от Вяра по отношение на произношение в други страни, но мен Вяра си ме влече повече.

Общи условия

Активация на акаунт