Отдаване и наемане на имоти - какво се случва реално? - ТЕМА 20

• 32 613
  • 749
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Мисля, че доста се разводни темата и е време да спрем. Благодаря на всички за съветите.

# 646
  • София
За поредния... искащ от дупка да изкара изкарва пари, без да вкара и лев... 》5+ страници съвети и идеи, /дори и за обзавеждане/, даже и така да го пуснел..., а на мое стандартно питане = 1 пост... Flushed

# 647
За поредния... искащ от дупка да изкара изкарва пари, без да вкара и лев... 》5+ страници съвети и идеи, /дори и за обзавеждане/, даже и така да го пуснел..., а на мое стандартно питане = 1 пост... Flushed

Замисли се дали пък проблемът не е в твоите постоянно повтарящи се въпроси. Ако попиташ още веднъж дали да калкурираш в цената метрото две години преди започването му, ще е за около 15-и път.

# 648
  • София
Не е "нищо вложено". Тоя апартамент да не е паднал от небето. Някой го е строил, някой го е плащал. А и после, рисковете и разправията с бъдещи наемодатели да не е без пари. Вместо да си пия кафето на созополската ривиера, аз съм се сгънал в София.
(кореняк-Софиянците, да не се обиждате Simple Smile )

Както вече ти каза EmmaT, щом като не се пише по твоя въпрос (аз забелязах само питане за 2стайни за 400лв, другото със строжа на метрото съм го пропуснал), значи е достатъчно нереален, за да няма отговор.

# 649
Апартаментите падат, падат от небето,
И един 4-стаен ми е на сърцеееетооо.
😉

# 650
Той ще те смачка бе....четиристаен...тц..тц...Joy

# 651
И един 4-стаен ми е на сърцеееетооо.
😉
Баси, пък по морето са с пари. Confounded

# 652
  • София
Не искам 4 стаен, много главоболия ще има докато го отдам.
После ще сръшкат със сметките.
Но да ми паднат 3 студиа няма да ги върна. Ама няма...

# 653
Не искам 4 стаен, много главоболия ще има докато го отдам.
После ще сръшкат със сметките.
Но да ми паднат 3 студиа няма да ги върна. Ама няма...

Ако ти падне 4стаен от небето, гледай да е около докторски паметник нещо, парка Заимов, там...Ще го продадем, и ще вземем 3 студиа.

# 654
Здравейте, според вас колко би бил наемът на полуобзаведено, старо и за тотален ремонт двустайно жилище в Надежда?
Би било интересно да споделиш какво се случва.Идват ли кандидат наематели,коментари и т.н.Попаднах на жилища отдавани под наем в Лозенец по 500-600лев.Цените ли са паднали или е някаква уловка?
https://bazar.bg/obiava-29118841/dava-pod-naem-2-staen-gr-sofiia-lozenets

# 655
Че то в тоя апартамент няма нищо, защо да е паднала цената? Една мивка и 100годишни диван и фотьойл. Две плочки в банята липсват Joy Тамън му е цената.

# 656
По нашия край му казваме гнусен. Това е гнусен имот. Банята е "майка плаче" по форумно. А кухненския бокс не мога да коментира,  не ми стигат прилагателни в речника.
Та, цената си е добре.

# 657
Е, айде сега, чак гнусен не е. Необзаведен просто. Малко почистване и ще лъсне. В банята са паднали две плочки, но не е драма огромна. За хора, които си имат мебели е ок, само дето не е двустаен, а си е чиста гарсониера - спалня и дневна с бокс. То даже не е бокс, а ъгъл. Много зависи къде точно в Лозенец е, понеже има една част, която е супер застроена и там не е добре, понеже хем няма "въздух" между сградите, хем няма места за паркиране. Според мен цената е ок.

# 658
Соулче, ти би ли се къпала в тази баня?

# 659
Малко почистване и ще лъсне.

Ние ли да отидем да го почистим? Това упражнение не се ли прави преди да се снима жилището?

Общи условия

Активация на акаунт