Дванадесети клас - на финала ще бъдем най-силни! - тема 81

• 40 354
  • 723
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Хайде чакаме хвалби днес. Успех на децата!

Аз пък чух, че в УНСС добре се справяли с ДО. Познато дете завършва втори курс там.
Хайде да се свършва вече и да се връщат всички по местата си. Hands Pray

# 91
  • Пловдив
Девойката се обади, малко бързичко ми се вижда на втория час да е готова, но каквото, такова. Написала е 4 страници, разгадала кода. По тази дисциплина им е предавала класната, дано да е благосколнна при проверката.
Написала си е отговора по безопасни условия на труд. И това мина.   
Остана практическият изпит в понеделник.

# 92
Какво учи твоята девойка?

# 93
  • София
Все пак има огромна разлика от това да довършваш годината на някакво ДО и да започваш съвсем нова материя и вид обучение на такова. Не си представям първокурсници в ТУ например, да започнат с ДО и всичко да е наред. Предполагам, че и за повечето сериозни специалности в университетите важи.

# 94
  • София
Успех и късмет на всички деца днес!

Ganis, дъщеря ми е доказала задача по начин, различен от посочените в отговорите на МОН. Ще ѝ я признаят ли и може ли да иде на контестация в противен случай? Доказване на тъждество.
За коя задача става дума?  Не се правят констатации за резултата от ДЗИ.
Ако решението й е вярно, ще го признаят.
Интересно ми е за коя задача става дума?

# 95
  • Пловдив
Какво учи твоята девойка?

Системно програмиране в МГ Пловдив

# 96
  • Варна
ganis, ще ти я пратя на лични, ако е удобно.

# 97
Аз имам въпрос за кандидатстването с матура в СУ. Сега както карах матура философия, няма да мога да кандидатствам специалност за която се иска матура по английски така ли?

# 98
  • Бургас
Да, не може да кандидатстваш за специалности изискващи матурата по английски език. Дъщеря ми беше в същото положение и записа трета матура по английски език.

# 99
Благодаря! ❤️ Confused Аз исках да кандидатствам Европеистика или в стопанския факултет по едно време там  и  мислех да ходя на изпита им по английски,но след като ги махнаха изпитите не знаех как точно се кандидатства.

# 100
  • Русе
В Стапанския факултет на СУ не може ли и с друга матура, с тази по БЕЛ например?

# 101
  • София
В Стапанския факултет на СУ не може ли и с друга матура, с тази по БЕЛ например?

https://www.uni-sofia.bg/index.php/bul/universitet_t/fakulteti/s … i/priem_bakalavri

Това е линк към страница на Стопанския факултет при СУ. Вижте балообразуването.

# 102
  • Пловдив
Благодаря! ❤️ Confused Аз исках да кандидатствам Европеистика или в стопанския факултет по едно време там  и  мислех да ходя на изпита им по английски,но след като ги махнаха изпитите не знаех как точно се кандидатства.

Май ще можеш с ДЗИ по БЕЛ, но с по-нисък коефициент.
ganis е дала линк към новото балообразуване.

Подреждай си желанията, както на теб ти харесват, пък каквото сабя покаже.
И не пропускай нито едно, само защото мислиш, че нямаш шанс за там. Никой не знае как ще се развият нещата.

# 103
  • София
Да, но след като няма положена матура по език, трябва да представи сертификат за владеене на езика В2.

# 104
  • Пловдив
Да, но след като няма положена матура по език, трябва да представи сертификат за владеене на езика В2.

аз гледах европеистика,
а в стопанския нямат ли програми на български или всичко е на английски, френски или немски?

Общи условия

Активация на акаунт