Дванадесети клас - на финала ще бъдем най-силни! - тема 81

• 40 346
  • 723
  •   1
Отговори
# 75
  • Ланкър, планините Овнерог
И моята е много притеснена за днес - най-трудно и най-режещо откъм точки е. Даже обмисляше, че е по-добре 2-ка и да има повече време за подготовка за наесен, отколкото да вземе специалност с 3-ка евентуално. Целият випуск са притеснени. Доста материал обхваща днешния изпит.
Успех на явяващите се днес, стискам палци.

# 76
Успех на децата днес! Моя син е великото спокойствие, всичко си знаел и не е отворил. Ще видим на края.

# 77
  • No Line On The Horizon
Успех на децата днес!

# 78
Стискаме палци и днес!

# 79
  • София
Успех на всички днес!

# 80
  • София
Успех на децата днес! Моят е на устна матура по биология днес. Притеснен е. Другата седмица го чакат още две.

# 81
Успех на децата, стискам палци!

# 82
  • София
Стискаме палци на всички днес! Спокойствие и хубави въпроси и нека силата да бъде с тях!

# 83
Успех на всички деца! Да бъдат спокойни и да покажат най- доброто от себе си!

# 84
Успех на всички деца днес! Flowers Four Leaf Clover

# 85
  • София
СУ определено показаха, че не са готови за дигиталната ера. Единствени са без ДО, без дистанционни изпити и с екзотично решение за прием. Това не значи, че всички университети са така, особено пък в чужбина. Не се настройвайте.
Това не е вярно за всички факултети. Дъщеря ми е трети курс в Стопанския факултет, учи Стопанско управление на НЕ и и аха много засилено ДО, много онлайн лекции и упражнения.

# 86
Супер, още по-хубаво, значи ДО си върви Hug

# 87
Аз чух, че в СУ изобщо не са могли да стартират ДО. Чувам много негативни мнения за там, ама сигурно ще запиша нещо там защото ми трябва нещо задочно, че другия вариант е УНСС където е още по-зле :')

# 88
Аз чух, че в СУ изобщо не са могли да стартират ДО. Чувам много негативни мнения за там, ама сигурно ще запиша нещо там защото ми трябва нещо задочно, че другия вариант е УНСС където е още по-зле :')

Да, СУ се изложиха доста.
Не е валидно за всички факултети все пак, но Медицински факултет и фармацевтите нямат ДО.
Дъщеря ми тепърва ще ходят на присъствени занятия от 15 юни до края на юли (защото ДО беше забранено със заповед).
Сесията е през август с присъствени изпити, няма да имат нищо онлайн.
За трите месеца (март-юни) имаха “тайни” 4-5 упражнения в Дискорд и им пращаха да четат материали. “Тайно” заради заповедта, която забранява ДО...
Какво да ви кажа.
Тя е разочарована, защото не успя нищо да научи, а изискванията за изпити после ще са същите все едно са присъствали.

# 89
  • Варна
Успех и късмет на всички деца днес!

Ganis, дъщеря ми е доказала задача по начин, различен от посочените в отговорите на МОН. Ще ѝ я признаят ли и може ли да иде на контестация в противен случай? Доказване на тъждество.

Последна редакция: пт, 05 юни 2020, 10:44 от ЛюбОff

Общи условия

Активация на акаунт