Абонаментни кутии в България - Тема 12

• 56 189
  • 753
  •   1
Отговори
# 45
  • София
Goodbox по кое време обявяват продукт? Чакам да видя дали ще си поръчам юнската кутия.

# 46
Марви този месец са направо уау, страхотна селекция са направили за лятото.
Скрит текст:

# 47
  • София
За пръв път успявам да взема кутията на Марви и съм много доволна.
Скрит текст:

# 48
Марви са много добре този месец. Явно вече залагат на малко бройки и по-хубави продукти.

# 49
  • там някъде...
Марви са супер този месец. Исках да сложа снимка, но съм забравила как се скриват в постовете.

# 50
  • София
Само заради продукт на Nuxe съм готова да купя кутия. Обожавам техните аромати. А Марви са супер, както очаквахме. Simple Smile

# 51
  • София
Някой може ли да сподели ,къде точно през сайта им се прави поръчката  защото не откривам?

# 52
Марви този месец са направо уау, страхотна селекция са направили за лятото.
Скрит текст:

Хубави са нещата, но като цяло отново не съм особено привлечена
Ако не беше кутия и си купувах сама продуктите щях да си взема само водата на Авен

Но ако човек се нуждае от слънцезащита и т.н е добра инвестиция

Марви е май кутия не толкова за любители на козметиката, колкото за хора, които им трябват ежедневни продукти изгодно.

# 53
Реално, слънцезсщитата са тестери. Пълноразмерни са водата и душ гела. Чисто цена общо прави двойно цената на кутията.

# 54
  • София
И аз съм много доволна от кутията на Марви, но едва ли друг път ще се заканя да я дебна Simple Smile

# 55
И този месец кутията е разкош. Според мен е по-добра и от предишната. Доволна съм, че няма слънцезащита в голям размер, защото аз използвам само олиа и си ги избирам сама. Това е и причината, поради която отново ще пропусна Кибрит.
За сметка на това пък, пълноразмерния продукт на Lancaster нямам търпение да го пробвам, защото съм ползвала и други техни продукти и съм доволна. Термална вода използвам винаги през лятото, а охлаждащата маска си е попадение - отдавна исках да си купя такава. И най-после книга!
С нетърпение ще очаквам снимки на Кибрит-а:) Те откога започват да разпращат кутиите?

# 56
  • Русе
Книгата не е лоша,проверих мненията и оценката в Goodreads , но аз лично повече бих  се зарадвала на книга от друго издателство/автор или по-нова книга, тази е издадена 2017г.

# 57
На мен не ми пречи кога е издадена книгата, само да е хубава 😀 аз поръчах и други неща и тогава поръчката се забавя, още нямам нищо.

# 58
На мен не ми пречи кога е издадена книгата, само да е хубава 😀 аз поръчах и други неща и тогава поръчката се забавя, още нямам нищо.

И моята не е пратена, но имам още 4-5 неща поръчани

# 59
Марви никога не е била козметична кутия. Винаги са били по-ежедневни продуктите вътре.

Общи условия

Активация на акаунт