Абонаментни кутии в България - Тема 12

• 56 220
  • 753
  •   1
Отговори
# 75
  • софия
И аз тъкмо идвах с новината за Четящото фламинго,излезе ми във фб страницата им:
Скрит текст:
Aз досега само веднъж съм поръчвала тяхна кутия и с нетърпение чаках да ги пуснат отново,та веднага поръчах. Предишната много ми хареса,дано и тази е хубава.

# 76
Благодаря за информацията, записах се 😀

# 77
И аз още снощи видях и поръчах, нямам търпение!

# 78
  • На изток от Рая
И аз поръчах кутията на Четящото фламинго. Благодаря, че споделихте. За пръв път успявам да си поръчам от тях 😀 дано да остана доволна. 🙃

# 79
  • Варна
Аз като чух за Разбий ме и поръчах скорострелно  Laughing

# 80
И аз я поръчах, но не разбрах.

Видях, че има книжни аксесоари и една книга, така ли е? И се пада една от упоменатите книги в поста? А това книга на месеца какво е?

# 81
  • София
От прочетеното в сайта тълкувам нещата по следния начин: ще има тематични книжни артикули от цитираните заглавия. Книгата на месеца е една, заглавието и не се споменава и ще е такава, която излиза от печат не повече от 30 дни преди изпращането на кутията.

Не съм поръчвала досега и се двоумя..

# 82
Lombardi, и аз така го разбирам. Също се чудих да поръчвам ли, но реално срока на получаване е към края на юли и нач. на август, тоест не си превишавам лимита на месец за глезотии хаха.

# 83
  • софия
И аз го разбирам като Ломбарди. Предната кутия беше с една книга,според мен и сега ще е така.

# 84
И аз имам месечен лимит за глезотии 😉  Поръчах си еластисайзъра, отдавна му се чудя, макар че имам много продукти за коса.

# 85
  • София
И аз имам месечен лимит за глезотии 😉  Поръчах си еластисайзъра, отдавна му се чудя, макар че имам много продукти за коса.

Много добра инвестиция за косата е еластисайзъра. Професионалната козметика за коса е голяма моя страст! И разход. Еластисайзърът е продукт, без който не оставам, ползвам 4-та опаковка вече и съм подарявала 3 броя.

# 86
И аз имам месечен лимит за глезотии 😉  Поръчах си еластисайзъра, отдавна му се чудя, макар че имам много продукти за коса.

Много добра инвестиция за косата е еластисайзъра. Професионалната козметика за коса е голяма моя страст! И разход. Еластисайзърът е продукт, без който не оставам, ползвам 4-та опаковка вече и съм подарявала 3 броя.
Можеш ли да ми обясниш повече?

Мен ми звучи като преуош и нещо леко излишно. Аз си мажа косата с малсо няколко часа преди да я мия. Еластисайзърът ми е интересн продукт...но ми звучи като нещо ненужно и екстра по-скоро?

# 87
  • Варна
Да предупредя, че обикновено Четящото фламинго слага книги от жанра адълт фентъзи и много рядко, май веднъж годишно романтична книга. Казвам да не се разочарова някой. Аз нямам проблеми с това, защото обичам такива книги.

# 88

Можеш ли да ми обясниш повече?

Мен ми звучи като преуош и нещо леко излишно. Аз си мажа косата с малсо няколко часа преди да я мия. Еластисайзърът ми е интересн продукт...но ми звучи като нещо ненужно и екстра по-скоро?

Аз останах разочарована от него
пробвах го и в оригиналната версия и с касис
и преди миене, и след, на мокра коса, на суха коса, все тая
просто обикновен балсам е за моята коса Sad

# 89
За мен пък е нещо чудодейно - може би зависи от косата. Аз имам много гъста, къдрава и непокорна коса - след еластисайзъра става подредена, но си запазва и обема... нещо, което с никой балсам досега не съм постигала. След никой продукт косата ми не е била и толкова осезаемо хидратирана... а къдравите коси по принцип са си дехидратирани.

Последна редакция: нд, 14 юни 2020, 23:10 от jazzzzy

Общи условия

Активация на акаунт