Надхитри деня си с триковете на Queen’s

• 17 577
  • 683
  •   1
Отговори
Queen’s знае какво е да си супермайка.
Да умееш да правиш закуска, докато гладиш дрехите за училище. Да знаеш всички детски приказки, но и целия учебник по математика за трети клас. Да можеш да приготвяш 20 различни вида сандвичи, но и да можеш да сготвиш броколи така, че не само всички вкъщи да ги опитат, но и да ги харесат.
Queen’s знаe, че супермайките могат всичко, но понякога имат нужда от няколко малки трика, за да жонглират умело работата, грижата за семейството и поддържането на дома в перфектен (или почти) вид.

Ето защо преобразихме опаковката на любимия сок така, че наливането да бъде още по-лесно и отварянето му да става само с едно движение.
А сега само с един клик всеки може да вземе няколко идеи назаем от нашия онлайн наръчник, с който да надхитри деня си и да направи всяка задача от безкрайния списък малко по-лесна и забавна.

И за да сме сигурни, че съветите ни са изпитани и наистина работят, ще попитаме не кой да е, а самите майки супергерои, които откриват безброй начини за по-лесен живот всеки ден.
Ще попитаме теб.

Включи се в дискусията!
Сподели ни своите изпитани трикове, с които правиш всекидневието си малко по-лесно, а ние ще включим някои от тях на нашия сайт tricks.queens.bg

Всяка седмица трима от всички участници ще спечелят специална награда – кутия, пълна с продукти, които ще направят деня ти по-приятен и лесен.

Очакваме твоите трикове с нетърпение, а дотогава се вдъхнови с нашите идеи:

Виж пълните правила за участие ТУК.

Последна редакция: пн, 14 сеп 2020, 15:40 от Редактор**

# 1
Старая се да разпределям домакинската работа пред седмицата, за да си освободя уикенда за почивка.

# 2
Да храня едновременно двете си деца и да разказвам интересна история за да стоят мирни.

# 3
Давам си периодични почивки от работата през деня, дори и да не се чувствам изморена.

# 4
  • София
Старая се да върша домакинската работа с елемент на удоволствие. Например, докато готвя си пийвам чаша хубаво вино. Докато чистя, слушам хубава музика.

# 5
  • Карнобат
Старая се всичко да свърша до обяд и като заспи малката да се отдам на заслужен релакс Wink Понякога ми се е случвало да готвя през нощта,и да върша някои неща за да може през денят да имам повече време за игра с малката.

# 6
Ставам рано, прибирам, оправям къщата преди работа, като се върна да ми е уютно и чисто. Подготвям дрехите на детето за градина от предната вечер. Вечер готвим, да имаме за следващия ден.

# 7
  • Плевен
В почивните дни подготвям всичко, което знам, че ще ми трябва за седмицата, гладене, храна за няколко дни, заготовки за храна във фризера,всичко с подходящото планиране е възможно!

# 8
Старая се да свърша всичко до следобяд, за да мога след това да съм свободна вземайки детето от градина,за да отидем да поиграем.
За да си улесня сутрините и за да не губим време в лутане, винаги подготвям тоалетите за съответният ден от предишната вечер. Сутрин след като оставя детето пазарувам за деня и решавам какво ще сготвя. След това се прибирам, пускам пералня и съдомияла и докато си пия кафето, слушайки музика си върша останалите задачки. Винаги започвам с по- сложните, за да ми остане повече свободно време след това.

# 9
Покрай моята малка хала на две години и половина се научих да бъда по организирана и да степенувам важните и маловажните неща в домакинството,за да ми остава повече време за игра и излизане с него.А и е толкова приятно,като се включи и той да помага с нещо ☺.Триковете ми са няколко-пазаруваме веднъж седмично голям пазар и повечето основни неща,планувайки ориентировъчно меню за седмицата.Той ми помага с подреждането на играчките си и с простирането,сгъването и прибирането на прането.За готвенето заедно правим заготовката,редовно проверява дали се е изпекло яденето и съобщава.Абе друго си е снпомощник,макар и малък,но с голямо желание да помага ☺

# 10
Подготвям нещата за следващия ден от предходната вечер - дрехи за детето, за нас.

# 11
Слушам музика докато чистя, когато имам време и започна да готвя правя по две манджи, през другото време сме на скара. Детето вече събира играчките си сама, дрехи сгъвам и ако се налага гладя докато гледам филм. Дрехите се приготвят от предната вечер.

# 12
  • Благоевград
Разпределям задълженията си, за да не ми се струпва всичко наведнъж. Имам определени дни за основно почистване. Всеки ден върша някакви малки неща, които ми помагат по някакъв начин. Готвя през ден/всеки ден, зависи от храната. Приготвям храната за работа предната вечер. Ползвам кутии за храна. Приготвям дрехите за следващия ден, а вечер пускам пералнята. Старая се винаги да имам време за книга и чаша кафе сутрин.

# 13
По принцип, когато съм вкъщи, се старая да съм приключила с домакинската работа до обяд. През седмицата ставам по-рано, за да мога да прибера пране, да изгладя, евентуално и прахосмукачка да пусна.

# 14
  • София
Предварително нарязвам всички продукти, с които ще готвя. Това спестява много време и улеснява готвенето.

Общи условия

Активация на акаунт