Надхитри деня си с триковете на Queen’s

• 17 761
  • 683
  •   1
Отговори
# 45
Вкъщи се стараем да не цапаме или ако изцапаме да почистим веднага. Така основното чистене е по-бързо

# 46
Цялата си домакинска работа я върша на фона на приятна музика.Сутрин ставам рано и да обяд нямам ангажименти.Следобед разпускам пред телевизора или с книга в ръка.

# 47
Подготвям нещата за следващия ден от предходната вечер - дрехи за детето, за нас.

# 48
  • Пловдив
Винаги си правя план на това, какво трябва да свърша. Включвам децата и таткото в домакинската работа. Прахосмукачка-робот ни поддържа чистотата. Пазаруваме семейно, веднъж седмично, като тогава решавам какво ще се готви през седмицата. Гладя веднъж в седмицата и то само ризи и панталони. Приготвям дрехите за следващия ден вечер. Редувам, една вечер пускам и проскам пералня. На следващата прибирам дрехи. Готвя неделя бавни рецепти, през седмицата нещо по-бързо.

# 49
 За да се запази красивият букет за по-дълго време се напълва вазата със следната смес: два литра вода, две супени лъжици оцет, две супени лъжици захар.
За да се изчисти лесно фурната, се поставя в нея малка чаша с амоняк , затваря се вратата и се оставя за една нощ. На следващия ден се изтриват стените и пода.
 Добре е да се слагат няколко торбички за боклук една в друга в кофата за отпадъци. Когато се изхвърля боклука, няма нужда да се връщаме, за да сложим нова торбичка. Алтернативата е да се държат няколко сгънати торбички на дъното на кофата или до нея.

# 50
Аз си пускам музика средно силно , чистя и подреждам докато я слушам. Така ми е по леко и спокойно защото съм и с малко дете което си иска вниманието.

# 51
Старая се да си плавирам свободното време , така че освен задълженията в къщи по приготвяне на храна и почистване , да остане и време за разходка с децата и мъжъгт ми. Да изживяваме заедно тези мигове .

# 52
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Приготвям всичко необходимо ми за сутринта от предната вечер - дрехи , кафе заредено в машината.
Трик в напредналите технологии за всички тези уреди които ми спестяват време миялна , сушилня и някой ден се надявам да се снабдя и с робот който да ми помага в почистването.

# 53
Дъщерята и мъжът навън за игра , а аз на спокойствие готвя и чистя .После забавления за всички!

# 54
Готвя и чистя докато детето спи или играе. Пазарувам вечер, малко преди да затворят магазина, когато няма много хора.

# 55
Разпределям задълженията според зависи в кой ден с какво време разполагам. Така винаги ми остава 1 свободен ден.

# 56
Планирането на ежедневието си е цяла наука, която няма как да се увладее изцяло. Чистенето и прането е за уикенда, а през седмицата готвепето и забавлението с домочадието.

# 57
Старая се да готвя по 2 яденета на веднъж.За да може да има храна готова за хапване вкъщи ,все пак съм с 2 тинейджъра.За да може да не съм толкова заето с готвене когато съм и на работа .

# 58
Всичко домакинско, което тряба да се свърши правя с кеф и изобщо не ми е трудно или неприятно. Трикове? Не си оставям днешната работа за утре.

# 59
  • софия
Мисля положително, това е съществен трик за по-лесно ежедневие.

Общи условия

Активация на акаунт