Надхитри деня си с триковете на Queen’s

• 17 586
  • 683
  •   1
Отговори
# 30
Трикове нямам,оставила съм се на течението и както дойде. 😃 Работа винаги ще има,но гледам да отхвърлям по нещо всеки ден и да не се трупа. Повече време отделям за детето. Вечер след като заспи си имам час само за мен.

# 31
Разпределям задачи си, и ако може включвам и детето да ми помага.

# 32
  • Пловдив
Денят минава по-леко като си доставям малки удоволствия - чаша ароматно кафе,  няколко прочетени страници от хубава книга - поне половин/един час само за мен!

# 33
Гладам да приключа със задачите и задълженията до обяд, че да имам време за почивка след това.

# 34
Старая се всичко да свърша възможно най-бързо и да се отдам на почивка или малко разходка сред природата. Ако има неща, които излязат в последствие, най-късно вечерта всичко е приготвено и оправено

# 35
Ако, или по - скоро като имам нещо за вършене го върша веднага. Не оставям нищо за по - късно или след малко.

# 36
Ставам рано. Разпределям задачите си по приоритет, ако не мога да се справя с някоя, търся помощ от семейството.

# 37
  • Разпиляна във въображението
Подготвям нещата за следващия ден от вечерта. Ползвам уреди, които улесняват всекидневието, спестявам време, което ползвам, за да свърша други задачи. Включвам в домакинските задължения и децата и съпруга.

# 38
Старая се да си отделям поне малко време за себе си, активната почивка е моят трик да преминавам през трудни и натоварени дни. Иначе обичам да правя списъци по които да се водя, за да може денят ми да бъде организиран. Така успявам да свърша повече неща.

# 39
Правя си график с всички задачи.

# 40
Преди пазаруване задължително правя списък на покупките ( хубав е и да не го забравям после вкъщи Stuck Out Tongue Winking Eye). След това не губя излишно време в лутане и чудене.

# 41
Сутрин ставам два часа по-рано, за да мога да свърша задачите си и денят ми да е свободен след това.

# 42
Ставам рано да свърша домакинската работа ,за да имам повече време за разходки.Разпределям си работата така ,че да не ми се събира много наведнъж.

# 43
С годините разбрах, че домакинската работа и други задължения просто нямат край. Научих се да си поставям приоритетни задачи, а останалите - когато имам време. Старая се всеки ден да отделям време за себе си. При всяка възможност през уикенда сме извън града, макар и за няколко часа.

# 44
  • София
Винаги имам студен чай в хладилника - правя си нормален чай два литра от вечерта, а суртинта рано го слагам в хладилника, същото е с домашната лимонада. Пера с отложен старт и така винаги имам повече време. Суша дрехите на закачалки на балкона и почти не ползвам центрофуга. Така тениските и панталоните нямат нужда от гладене.

Общи условия

Активация на акаунт