Абонаментни кутии в България - Тема 12

• 57 194
  • 753
  •   1
Отговори
# 390
  • Wonderland
Отказах се от Кибрит, че започнах да трупам кремове. Сега много се чудя дали да пробвам Belle, особено на фона на коментарите, които чета по последните страници покрай Пик ен Дазъл *нарочно го пиша така ;д* драмата..

# 391
  • Варна
Отказах се от Кибрит, че започнах да трупам кремове. Сега много се чудя дали да пробвам Belle, особено на фона на коментарите, които чета по последните страници покрай Пик ен Дазъл *нарочно го пиша така ;д* драмата..
Мен ме е яд, че изпуснах кибрита, а за пекинезите (както ги нарича мъжа ми) от пик ен дазъл добре си решила. Маската в кутията Белебокс си е джакпот, ако съдя по зимната целодневна на марката, но ти си решаваш

# 392
Аз се радвам, че Марви не ме привличат (мъжът ми е фармацевт и у дома имаме цял шкаф с разни неща, и кремове все ми носи 🤣)
Дадох този месец шанс на Кибрит и Full box, но мисля другият месец да дам и на Беле.
Всички ще ги пробвам! 🤣

# 393
Аз заложих на книжните кутии този месец. И другия мисля да е така, и без друго съм се затрупала с козметика. Исках да се абонирам за 3 месеца за Dice, но като метод на плащане ми изписва само с карта, а в момента нямам наличности по картите, а до банка не смятам да ходя. И без друго предлагат опция за доставка до офис на Еконт, не разбирам защо няма наложен платеж. Писах им по въпроса, да видим какво ще стане.

# 394

Ти да видиш.. 🤣

# 395
Ужас, чудя се има ли още хора, които да им се връзват на тези. Ама сигурно има... Rolling Eyes

# 396
О да, ще си поръчам кутия за 14 лева, а вътре ще има 400 кеш и айфон 11, който е 1,5к Joy Ей сега повярвах.
Е ако имаше вътре една яхта, може и да си купя Wink Joy Joy

# 397
Аз не разбирам само едно - не им ли е неудобно, хората ще им се смеят ... 🤣

# 398
  • София
Щеше да е супер ако имаше повече гримчета.
Мисля иначе да взема спиралата и ощната линия/молив на Кико.

Аз пък обратното. Изобщо не искам гримове. Имам кашончета вече. 🤐 Не че кремове нямам де. Ама ей сега пак се изкушавам за още една кутия по избор. Те като само качват нови неща. Ужас просто! 

А за кремовете на Gatineau - мислех, че стават за над 35. Добре че не поръчах, а само пачовете за околоочния контур.

# 399
Щеше да е супер ако имаше повече гримчета.
Мисля иначе да взема спиралата и ощната линия/молив на Кико.

Аз пък обратното. Изобщо не искам гримове. Имам кашончета вече. 🤐 Не че кремове нямам де. Ама ей сега пак се изкушавам за още една кутия по избор. Те като само качват нови неща. Ужас просто! 

А за кремовете на Gatineau - мислех, че стават за над 35. Добре че не поръчах, а само пачовете за околоочния контур.
То и аз имам гримове, но са вече много стари и са за махане. Не съм купувала много отдавна гримове. Затова искам да разчистя старите и да заредя нови 🤣

# 400
Абе това за кремовете за лице според възрастта е отживелица! Laughing
Хич не я мислете възрастта. Smile
http://www.infarmaciq.com/kozmetika-vuzrast/

# 401
  • Варна
bellebox
През Август ще откриеш уникалната Leave-Me-On Summer Mask SPF-15 от Mudmasky на стойност 76 лв. В кутията те очакват 5 страхотни изненади на обща стойност 180 лв от света на козметиката, които ще направят Август още по-летен.
На тези измами се връзват деца, което е най-лошото, даже инфлуенсъри рекламираха техните кутии, печелеха уж хубави неща и подведоха доста от малките си последователи

# 402
Тази маска я имам ,хубава е.

Заради маската бих си поръчала кутията.

# 403
А какво я прави лятна тази маска? И какъв е смисъла маска, която отмиваш да има слънцезащитен фактор?

# 404
Тази маска не се отмива,просто я слагам върху кожата като слънце защитен крем.

Последна редакция: сб, 25 юли 2020, 18:34 от marga1977

Общи условия

Активация на акаунт