Абонаментни кутии в България - Тема 12

• 56 198
  • 753
  •   1
Отговори
# 705
Може ли един продукт да има 2 различни баркода-един на кутията и един върху продукта? Според you are worth it box може, японския серум се оказа фалшив, другите според, които може са филоргите от май мини фул бокс, където всяко едно от минитата си е със собствен и неоткриваем баркод, този на кутията също не се намира  от Гугъл. Тези от you are worth it box, поне са се сдобили с оригинални кутии и бългаския сайт на Mitomo Simple Smile По късно ще добавя снимки, че досега се рових из кутиите си с оригинална козметика да търся съвпадение, но уви. Продуктите са флорална вода, крем за лице за мазна кожа и гел с алое за лице и тяло-поне него ще ползвам спокойни, маската на Mitomo е оригинална, а като успокоителна награда получих талон за 20% отстъпка сайта на японците

Здравейте,

Вследствие на множеството отправени клевети към бранда “Mitomo”, с който ние имаме официален договор за сътрудничество, сме длъжни да опровергаем и официално да публикуваме становището на Япония относно предизвикания казус. Кутиите и шишенцана се издават на различни партиди, което е практика не само в Япония, а и в мното други европейски държави и Америка.  Ние от you are worth it box  държим и официално заявяваме, че не бихме си позволили да работим нито с мостри, нито недоказани законово брандове.

Прекачваме и официалното становище на марката Митомо!

# 706
И моето масло от Кибрит беше наполовина, но нямам против. И без това съм се заринала и искам да се измазват по-бързо. Simple Smile)) Това не пречи да съм поръчала и Гуд Бокс, и Кибрит за октомври.

И моето масло от Кибрит беше на половина без защитно фолио, писах им и веднага ми обясниха , че самия производител Е поръчал контейнерчета от 60 мл, но са се забавили и са били принудени да присипят тези 60 мл в кутийки от по 100мл, за това изглеждало използвано.По-късно ми се обадиха да ме уведомят , че са говори с Coffee Lover относно това че имат недоволен клиент и са решили да ми изпратят още една опаковка от маслото. След около седмица ми се обадиха от Coffee Lover  да ме попитат за адреса  и сами казаха , че доставката те си я поемат  и няма какво да плащам , но после като отидох в Спиди ми казаха , че дължа 3.50лв. 😂 Платих си и си го взех, да не кажат , че не го оценявам...беше 100 мл този път.

# 707
И моето масло от Кибрит беше наполовина, но нямам против. И без това съм се заринала и искам да се измазват по-бързо. Simple Smile)) Това не пречи да съм поръчала и Гуд Бокс, и Кибрит за октомври.

И моето масло от Кибрит беше на половина без защитно фолио, писах им и веднага ми обясниха , че самия производител Е поръчал контейнерчета от 60 мл, но са се забавили и са били принудени да присипят тези 60 мл в кутийки от по 100мл, за това изглеждало използвано.По-късно ми се обадиха да ме уведомят , че са говори с Coffee Lover относно това че имат недоволен клиент и са решили да ми изпратят още една опаковка от маслото. След около седмица ми се обадиха от Coffee Lover  да ме попитат за адреса  и сами казаха , че доставката те си я поемат  и няма какво да плащам , но после като отидох в Спиди ми казаха , че дължа 3.50лв. 😂 Платих си и си го взех, да не кажат , че не го оценявам...беше 100 мл този път.
Явно са млада марка и още допускат някои грешки, но личи че се страят.

# 708
А от вътрешната страна на капачката стана ли ви като все едно е мухлясало?

# 709
А от вътрешната страна на капачката стана ли ви като все едно е мухлясало?
Няма нищо мухлясало за сега.Първата опаковка от кутията си я изхабих, а новата  още не съм ползвала. Пристигна във супер течна консистенция отново без фолио , сега е доста по-гъст. На мен лично ми е доста силна миризмата на шоколад  и го ползвам за стъпала, много добре омекотява 😁

# 710
При мен още като го отворих на капачката имаше кафяво-зелени петна /като от мухъл/ - така и не съм го ползвала и май заради него ще пропусна гууд бокс-а за октомври.. Sad  Каква годност има този продукт - тъй като е био си мисля, че е минала годността и затова се получи така. Яд ме е, че не писах да се оплача нито на Кибрит, нито на производител.

Скрит текст:

Последна редакция: нд, 04 окт 2020, 12:52 от 635080

# 711
При мен още като го отворих на капачката имаше кафяво-зелени петна /като от мухъл/ - така и не съм го ползвала и май заради него ще пропусна гууд бокс-а за октомври.. Sad  Каква годност има този продукт - тъй като е био си мисля, че е минала годността и затова се получи така. Яд ме е, че не писах да се оплача нито на Кибрит, нито на производител.

Скрит текст:

Не излиза снимка..
Иначе и при мен беше така, още с отварянето.
Аз го използвах иначе, но наистина не ме изкефи това на капачката и че нямаше опаковка.
Като цяло съм 50 на 50 за Кибрит.
Не са лоши нещата, но мисля, че цената на кутията е завишена.. 🤷
Мисля да заложа на Full box и Good box.

# 712
Мен ми излиза и е ужас 🤮 не го ползвай това, пиши им на Кибрит.

# 713
Мен ми излиза и е ужас 🤮 не го ползвай това, пиши им на Кибрит.
Честно казано не знам как може производител с лиценз за козметика да пуска подобни продукти.Това че нещо е био , не значи, че е в нехигиенична опаковка...

# 714
My Full Box - Makeup Scincare 2020

Поръчах в последния момент, след като обявиха продукт на Kerastase. Доволна съм. 😊

# 715
  • София
Повечето продукти ги имам, а маската е за боядисана коса. Доволна съм, че не поръчах. Simple Smile Мерси за снимките.

Някой поръча ли кутията им за октомври? Пише, че съдържа цели 10 продукта.

# 716
Повечето продукти ги имам, а маската е за боядисана коса. Доволна съм, че не поръчах. Simple Smile Мерси за снимките.

Някой поръча ли кутията им за октомври? Пише, че съдържа цели 10 продукта.
Аз... 😁 Но редовната май я пращаха след 15-ти.

# 717
Много е хубава специалната кутия на Фул Бокс.
Пише даже, че са над 10 продукти за октомври, аз големите им кутии много ги харесвам. Поръчах и аз. Blush

# 718
Здравейте! Пристигна My Full Box Makeup Favorites 2020. Мисля, че кутията за цената си е добра. Въпреки че цветовете на ружа и лака не са моите и няма да използвам.
- Минерален руж Bellapierre Cosmetics, цвят MB003 Amaretto, 6 гр.
- Спирала Eyeko Black Magic Mascara, цвят черен, 4 гр.
- Очна линия Kiko Milano, цвят черен, 0,35 гр.
- Лак за нокти Ghost nail polish, цвят Dark Plum, 5 мл.
- Крем-база за лице Pixi flawless and poreless primer, 12 мл.
- Прозрачно течно червило с блясък Stila cosmetics, цвят Entice, 3 мл.
- Термозащитен крем Redken Play Safe, 30 мл.
Бонуси - Мостра Yves Saint Laurent Black Opium и калъфче за документи Ghost.

Последна редакция: пн, 05 окт 2020, 18:18 от One*

# 719
  • Варна
Здравейте! Пристигна My Full Box Makeup Favorites 2020. Мисля, че кутията за цената си е добра. Въпреки че цветовете на ружа и лака не са моите и няма да използвам.

Стилата какъв нюанс е?Пише го на кутията.

Общи условия

Активация на акаунт