Живеем в динамичен свят и ежедневно се изправяме пред редица служебни, социални и битови задължения. Чак когато приключим с всички тях, успяваме да намерим малко време за себе си, да се насладим на хубава книга, да се срещнем с приятели или да научим децата си на нещо ново.
Всеки от нас обаче иска да има повече свободно време, което да отдели на любимите си хора и на истински важните неща. Затова е важно да ползваме услуги, които ни помагат да извършваме по-голямата част от задълженията си онлайн – без да се налага да се редим на опашки и да чакаме да ни обслужат.

Дигиталните услуги стават все по-актуални всеки ден, именно защото ни дават свободата да разполагаме с времето си. Вече можем да платим онлайн битовите си сметки, да проверим наличността по сметката си, както и да заявим кредитен продукт, без да се налага да излизаме от офиса или дома си. Можем да станем клиент на банката, където и да се намираме.Какви са предимствата на откриването на сметка онлайн?

Откривате нова банкова сметка и заявявате дебитна карта директно през телефона си. Не е необходимо да посещавате филиали на банката и да губите ценно време.
Управлявате средствата си по всяко време на денонощието чрез мобилното си банкиране – Bulbank Mobile.
Банкирате изгодно срещу една обща месечна такса.

3 лесни стъпки за дистанционно откриване на сметка:

Изтеглете Bulbank Mobile от Google Play или App Store.
Отворете приложението и изберете опцията „Стани клиент“ от началния екран.
Остава само да завършите процеса, като следвате стъпките, към които апликацията ще ви води.

Това е всичко. За минути се сдобивате с банкова сметка, а дебитната ви карта ще бъде готова до 5 работни дни и ще ви очаква в избран филиал на банката.Бонус възможности:
Pushpin Благодарение на приложението за мобилно банкиране периодично имате шанс да спечелите страхотни награди и отстъпки за покупки в определени обекти.
Pushpin В настоящия момент, докато плащате битовите си сметки през Bulbank Mobile, можете да спечелите ваучер за пазаруване в ozone.bg или парична награда от 100 лв. С пълните условия на играта можете да се запознаете тук.


#банкиране
#BulbankMobile
#UniCreditBulbank
#БанкаЗаВажнитеНеща

Последна редакция: чт, 11 юни 2020, 10:08 от Редактор***