91 НЕГ "Професор Константин Гълъбов" - тема 5

• 47 525
  • 737
  •   1
Отговори
# 180
  • България
Дано бъдат изпратени подобаващо випуск 2020 и на НЕГ. Те го заслужават!

Всички ученици заслужават изпращане, но то не е еднократен акт. В АК това е традиция и е част от концепцията им за създаване на принадлежност към общност.
В 91НЕГ не забелязвам такава тенденция.  Всичко хубаво се случва въпреки ръководството, а не благодарение на него.

# 181
  • София
Държа да подчертая, че с много голяма част от доводите за недоволство съм съгласна.  Особено с този с двете главни букви ВК. Постът ми към Дъждец касаеше обаче само  степента на откровност в темите. Сега прочетох в друга тема, че майките на  зайци с деца  в училищата с немски са си спретнали група другаде, за да могат свободно да коментират негативите. И ясно е написан поводът за създаването на такава - размяна на опит и опция да  си кажат онова, което тук не смеят...

Последна редакция: ср, 24 юни 2020, 10:38 от пенсионирана русалка

# 182
  • София
И аз държа да подчертая, че съм съгласна с всичко,  което е написала Русалка Simple Smile
За "армията" ще напиша по -късно.

# 183
Русалка, аз не съм следила другите училища. Дай Боже да сме в позиция да избираме след време.
Пиша тук, защото се надявам ако някой от горните етажи на училището прочете, да се размърда.
Естествено хората с деца вече вътре по-трудно ще споделят особено ако са лесно разпознаваеми.

# 184
  • София

Пиша тук, защото се надявам ако някой от горните етажи на училището прочете, да се размърда.

За жалост, точно това ми се вижда малко вероятно.. Sad

# 185
  • столицата
Истината е, че въпреки ВГ, ВК и подобни , това е училище събрало чудесни деца, подкрепящи родители и учители, имащи какво да дадат на учениците, които желаят.
Фактът, че ако трябваше сега детето да кандидатства, НЕГ отново щеше да е нашият избор. Все пак комуникирам с набори на детето от други училища и с родители,та картинката не е розова никъде.
Истината е, че един мотивиран и желаещ да се докаже директор би подпомогнал много развитието на децата ни. 73-то е добър пример в това отношение.

# 186
  • София
Галимар, съгласна съм със всичко казано, като същото важи и за 73 то  училище . Но ще си позволя да отбележа, че би получила доста разнопосочни коментари по последното изречение от родители в училището.

# 187
  • София
Изпращането на зрелостниците ще е в петък от 10 ч.
Викат учениците в 9.30-10.00 ч.
Родители май не са поканени!?

Последна редакция: ср, 24 юни 2020, 15:17 от Master

# 188
  • Sofia
Здравейте Simple Smile
Към майките на осмокласниците - получихте ли обратна връзка от т.нар. "директорско контролно"? Освен една оценка не дават никаква друга информация. Това практика ли е?!!! Как да разберем какви грешки прави детето и на какво да се наблегне?

# 189
  • София
За тържественото връчване на дипломите в петък ръководството са поканили вместо родителите  служители от 3-то РПУ!🤣

# 190
  • София
Master, това сериозно ли?

# 191

Аз имам покана от дъщеря ми и ще присъствам, пък било то и от външната страна на оградата.

# 192
  • София
Master, това сериозно ли?
За съжаление е напълно сериозно.

# 193
  • София

Аз имам покана от дъщеря ми и ще присъствам, пък било то и от външната страна на оградата.
Аз също имам " Добре, ела да гледаш" 😉, та можем да се присъединим към служителите на реда 😛

# 194
  • София

Аз също имам " Добре, ела да гледаш" 😉, та можем да се присъединим към служителите на реда 😛
Може да ги почерпим за да не ни приберат😉

Общи условия

Активация на акаунт