91 НЕГ "Професор Константин Гълъбов" - тема 5

• 47 617
  • 737
  •   1
Отговори
# 420
  • София
Честито на новите НЕГърчета!

Това с поставянето на деца от едно и също училище в един клас също им е принцип, ако децата не са много.
Аз не съм търсила и сравнявала списъци, но със съученик от предишното училище на сина ми не бяха в един клас.

Миналата година качиха списъка с разпределението по паралелки на сайта на училището. Надявам се и тази да е така.

# 421
  • столицата
И аз не съм останала с впечатлението, че училището, от което идват децата, е някакъв фактор при формиране на паралелките в 8 клас.
Интересно ми е от кои училища има такива по-масови попълнения на НЕГ.
Досега ми е правило впечатление 145-то, 18-то,СМГ и ПЧМГ. А тази година откъде?

# 422
  • sofia
Знаете ли какъв е минималния бал, защото все още не сме взели решение дали ще ходим на второ класиране ( момиче е ).

# 423
  • София
Счу ми се нещо за бал 464 за момче от обедния брифинг с Кастрева, но може и да греша.

# 424
  • столицата
Изчакайте статистиката. Но на второ така или иначе нищо не губите. В най-добрия случай може да се придвижите напред.

# 425
  • София
За момче е толкова - 464, но за момичетата може само да гадаем, докато не излезе статистиката на сайта на РУО.

# 426
  • Sofia
Цоп и ние вече тук. Не като "питащи", а като членове на групата Simple Smile
От нашия досегашен клас има 4 деца в НЕГ. Дано ги сложат в един клас!

Честито на зайците Simple Smile
То като че ли няма значение дали са в един клас, те ги разместват в 9 и после в 11 клас. Ние тази година 8 клас -  с това дистанционно обучение, те нямаха време дори да се опознаят за 1 срок.
Паралелките излизат на 14.09., предполагам тези за 9 и 11 клас също тогава. Предвид и факта, че не знаем още кога ще се проведе лайстунг изпита (началото на септември е доста разтегливо понятие ).

# 427
  • Плевен
Здравейте!
Досега само четях тук и мечтаех да се сбъдне желанието на моето момче, а сега - ето ме при вас - много горда и щастлива. Благодаря ви за споделената информация и за разясненията!
Честито на приетите и успех!

# 428
В нашия набор имаше много деца от "Света София". Те, деца от ПЧМГ и СМГ са най- масово новоприети в НЕГ, следват май от учили в 107-мо СУ. Интересно е да се споделят предходните училища с повече класирани тази година деца в НЕГ.

# 429
Когато дъщеря ми кандидатства преди 5г имаше няколко деца от мат.паралелки на 125то.

# 430
  • София, Лагера
Моя младеж и свитата с него са от 20-то Simple Smile
Да, и на мен ми е интересно от кои училища децата продължават в 91НЕГ!

# 431
  • където и да е,само да не съм сама
Моя младеж и свитата с него са от 20-то Simple Smile
Таман предположих, че няма как без 20-то да минем.
Моята девойка е от 107 ОУ/все още незнам дали ще има и др. деца от там/.
То като че ли няма значение дали са в един клас, те ги разместват в 9 и после в 11 клас.
В 9 кл. Д и Е паралелки стават лайстунг. Децата се преразпределят не само от тези 2 класа, но и от другите.
Сега в 11 кл. с профилирането пак ще има размествания. Така випускът се опознава наистина, но на дъщеря ми й беше малко трудно в нов клас с вече изградени групички да се впише/сега вече е ОК/.

# 432
Точно това си мислех, че ако няколко деца от стария клас попаднат в дру-г, от който няколко са излезли заради Немски отдел, намирането на място на новоразпределените деца, при вече установени и затвърдени отношения, ще е трудно, а в условия на ДО -  невъзможно. Бившите осмокласници, макар само за срок, направиха контакт помежду си, имаха вайбър и месинджър група и активно разменяха учебни материали - от снимки на помагала, до такива на думи за речника, страници от  сборник по мат. /едно от децата, с по-голяма сестра в училището, снимаше домашните по математика, които учителката качваше на вайбър, с много лошо качество на снимките/. Изобщо имаше взаимопомощ и общност, въпреки че ако нямаше дистанционно обучение, много изявени симпатии щяха да прераснат в същински приятелства.

# 433
  • В ЛЮтеницата
Моята девойка е от 18-то (с френски) Simple Smile

# 434
  • София
Моята девойка е от 18-то (с френски) Simple Smile
Честито! Предния набор има също прието в НЕГ дете от 18то с френски Simple Smile, само че момче.

Общи условия

Активация на акаунт