91 НЕГ "Професор Константин Гълъбов" - тема 5

• 47 588
  • 737
  •   1
Отговори
# 405
  • където и да е,само да не съм сама
Lilfi, благодаря!
Чакам темата да се по напълни тези дни.
Има вече похвалили се мами с НЕГ-ърчета.

# 406
  • София
И аз се похвалвам с ново НЕГърче Simple Smile
Благодаря за отговорите на всички ви и полезната информация, която давате!
Успех и на новите попълнения! Надявам се да случим на учител!

# 407
  • В ЛЮтеницата
Здравейте,

Аз съм от щастливите майки на новоприети в НЕГ Relaxed
На вече пишещите - благодаря ви за информацията, която сте споделяли, беше ми много полезна!
Поздравления и за всички класирани!
Надявам се, че изборът ни е бил правилен (детето да е подходящо за това училище и училището да е подходящо за това дете).
И имам въпрос - как става разпределението по паралелки: по дата на записване, по желания, по успех, на случаен принцип ?

# 408
Благодаря, до скоро гледах там с надежда и се отказах Simple Smile

# 409
  • където и да е,само да не съм сама
Ако няма промяна, разпределението беше по бал, по нисходящ ред, т. е. 1-7 по бал в а до ж кл., после 8-14 по бал и т. н.
Дъщеря ми каза, че вече нямало опция ако имаш по-голям брат/сестра, новоприетото дете да е при същия учител, но не помни откъде го е разбрала.

# 410
Здравейте,

На вече пишещите - благодаря ви за информацията, която сте споделяли, беше ми много полезна!
Надявам се, че изборът ни е бил правилен (детето да е подходящо за това училище и училището да е подходящо за това дете).
И имам въпрос - как става разпределението по паралелки: по дата на записване, по желания, по успех, на случаен принцип ?

Здравей,
И ние сме от зайците.
До колкото съм чела в темите е на случаен принцип и никой не знае до първия учебен ден в коя паралелка ще бъде.
А дали може когато се записваме да изявим някакво желание за някоя паралелка или не се гледа с добро око на това и само да ги раздразня?

# 411
Не се допуска разместван по паралелките /освен, навярно, негласно и преди изнасяне на списъците/.

Честито на новите попълнения! Да им е комфортно в гимназията! Да продължат традициите й за постижения на учениците!

# 412
  • София
Скрит текст:
Здравейте,

Здравей,
И ние сме от зайците.
До колкото съм чела в темите е на случаен принцип и никой не знае до първия учебен ден в коя паралелка ще бъде.
А дали може когато се записваме да изявим някакво желание за някоя паралелка или не се гледа с добро око на това и само да ги раздразня?
За раздразнение чак - не вярвам, но официално си казват, че не спазват никакви такива молби.
Всъщност аз миналата година питах не за учител, а дали може да е в клас с бивш съученик. Казаха ми учтиво, че си имат система за разпределение и не се съобразяват с желанията ни Simple Smile Дори не съм споменавала името на другото дете, но се оказаха на 14.09. в един клас.

Честито на всички новоприети! Да им е на късмет приемът!

# 413
  • столицата
Официално редът на оформяне на паралелките е както е описала Ina78.
Интересно ще е да видим статистиката за минималните балове за прием.

# 414
Благодаря за отговорите, тогава където и е късмета Simple Smile Утре ще я запишем и септември ще чакаме списъците.

# 415
  • София
През 2016г. изнасяха списъци на приетите с имена пред гимназията и после по класове. Бях си играла да издиря повечето деца дали са се записали и си бях направила прогнозна таблица, която после сравних с изнесените списъци по класове. Действително разпределението е както казва Ина. Имаше обаче и размествания по някаква схема - не си спомням точно, но нещо от рода на всеки 7 ученик от една паралелка отиваше в съседната. Имаше обаче и нелогични размествания - допускам че са ставали по изрична молба и не за всички пожелали /три или четири деца не ми пасваха/. Това с поставянето на деца от едно и също училище в един клас също им е принцип, ако децата не са много. Например от ПЧМГ децата бяха голяма група и бяха разпръснати по всички паралелки.

# 416
  • България
Честито на новоприетите НЕГ-ърчета!

# 417
  • София, Лагера
Цоп и ние вече тук. Не като "питащи", а като членове на групата Simple Smile
От нашия досегашен клас има 4 деца в НЕГ. Дано ги сложат в един клас!

# 418
  • столицата
Честито на новоприетите НЕГ-ърчета!
Да попаднат на точното място и да открият много нови приятели!

# 419
  • София
Благодаря на всички за полезната информация, която прочетох тук преди кандидатстването!
И аз да се запиша в темата Simple Smile
От нашия клас са 5 приетите деца.
Надяваме се поне с близката й приятелка да са в един клас.

Последна редакция: пн, 13 юли 2020, 13:26 от elita

Общи условия

Активация на акаунт