91 НЕГ "Професор Константин Гълъбов" - тема 5

• 47 067
  • 737
  •   1
Отговори
# 675
  • столицата
Шарлот, прозвуча почти като подпис под декларация за информирано съгласие😁😁
Напомни ми, ти юрист ли беше?😎😉

# 676
  • София
Късмет на всички кандидати за  лайстунг-класе  на писмения изпит утре! 🍀
 Предвид липсата на квоти( няма, нали?) не се ли оформят преимуществено момичешки паралелки ?
  За разпределението по паралелки- да не забравяме, че в повечето гимназии е ясно отрано, превид наличието на втори профил, а не поради възхитителното ръководство на съответното училище. Запазете нервите и усилията си за по-съществените проблеми, с които вероятно няма да се разминете, въпреки че ви го пожелавам. Дано всички гимназисти и родителските им тела имаме една по-нормална, здрава и успешна година!👍🏻

# 677
  • столицата
Успех на децата утре!
Мисля, че немците неофициално балансират половете в лайстунг паралелките. Момичетата са съвсем малко повече.

# 678
  • На планетата Земя
Късмет на всички утре! Flowers Four Leaf Clover

Двата 9ти Leistung класа бяха с по 27 деца. В единия има 11 юнака, в другия - 10.

Имах да изчитам цяла тема Flushed, много сте ми залипсвали, утре ще пиша повече.

# 679
  • във фурната
Здравейте,  имате ли идея 11 клас коя смяна ще бъдат първия срок (DSD)?

# 680
  • На планетата Земя
Би трябвало да са втора смяна (заедно с 12 клас и част от 8 клас - б, в, г, д). Първа смяна са 9, 10 клас и другата част от 8 клас - а, е, ж.

Последна редакция: вт, 08 сеп 2020, 10:12 от Mileto

# 681
  • Sofia
Успех на децата на изпита за Leistung! Hands V Flowers Four Leaf Clover
До 15.09.ще станат ли ясни резултатите?

# 682
  • София
Успех и от мен на изпита за немския отдел! Със сигурност си заслужава особено за природо-математически насочени деца.

# 683
  • София
Успех на децата на изпита за Leistung! Hands V Flowers Four Leaf Clover
До 15.09.ще станат ли ясни резултатите?

Със сигурност. Налага се да са бързи, за да могат да се сформират паралелките. Ето още една съществена причина защо се бавят с обявяването им до 14-ти. В никое друго училище не се обявяват в гимназиален етап новосформирани пралелки за 8, 9 и 11 клас едновременно. А сега заради короната е още по-неприятно, няма как да се знае преди минаването на изпитите съставът на двете деветокласни паралелки към немския отдел, оттам и на останалите 5.  Освен това немците никога не са се бавили с резултатите за лайстунг, стройна им е схемата, до няколко дни изкарват резултатите от писмения, теглят чертата докъде са поканените за устен, публикуват разпределенията за часове  и комисии за устния, пак не се бавят със списъка с предложени за записване и няколкото резерви при наличие на отказали се. Предполагам до 13-ти ще се справят и ще подадат инфо и за тези две паралелки, след което гимназията ще залепи на училището разпределенията за всички зайци,  деветокласници по език (ако все пак ще има руски при наличен учител) и на всички  единайсетокласници по профил.

# 684
  • София
Успех и спокойствие на всички явяващи се днес! И на тръпнещите майки също - от спокойствието Wink
И аз си мисля, че с устен на 11.09. и време за резултати, изчакване на записване, евентуално отказали се, поканени резерви, едва ли ще видим окончателни списъци по-рано от 14ти късен следобед. Най-вече заради 2та почивни дни.

# 685
  • Sofia
Резултати от писмения Лайстунг изпит се очакват още утре следобед, поне моята девойка така е разбрала - на място в училището. Да знаем дали ще ходи и петък. За устния със сигурност на 14 трябва да е ясно, за формиране на паралелките.

За руския - най-вероятно няма да има руски за 9 клас. Ще пиша, ако все пак се окаже нещо различно.

Откриване официално на учебната година няма да има, но във Фейсбук са се организирали и ще ходят "апокрифно" на 15.09. сутринта. Rolling Eyes Ще стане май като с изпращането на абитуриентите извън двора...

# 686
  • На планетата Земя
Съобщение в сайта, касаещо явяващите се днес на изпит http://91neg.bg/2020/09/s-o-b-shh-e-n-i-e-3/

С Ъ О Б Щ Е Н И Е
Уведомяваме всички ученици от 8.клас за учебната 2019/2020 г., явили се на писмен изпит в Немския отдел на 91.  Немска езикова гимназия „Проф. Константин Гълъбов“ на 08.09.2020 г.  и желаещи да се запознаят с писмените си работи, че  на 10.09.2020 /четвъртък/  от 10.30 ч. до 12.30 ч.,  могат да видят работите си  в Немския отдел на гимназията при госпожа Беате Бергман в стаи от № 101 до № 103.

# 687
  • София
Откриване официално на учебната година няма да има, но във Фейсбук са се организирали и ще ходят "апокрифно" на 15.09. сутринта. Rolling Eyes Ще стане май като с изпращането на абитуриентите извън двора...
[/quote]

На зададените от мен въпроси относно наличието на желание за посещаване на училище (ох, как се изразявам Mask )  за моя образ е неприемливо да потвърди. Някакво боботене в отговор. Но след като цяло лято не бе в София,  вчера при вида на трамвайчето, водещо към училище, направо се разчувства: "Любимата ми седмичка!".

# 688
На зададените от мен въпроси относно наличието на желание за посещаване на училище (ох, как се изразявам Mask )  за моя образ е неприемливо да потвърди. Някакво боботене в отговор. Но след като цяло лято не бе в София,  вчера при вида на трамвайчето, водещо към училище, направо се разчувства: "Любимата ми седмичка!".
[/quote]

Все още не са качили никаква информация за конкретен час и т.н

# 689
Русалка е права, че за НЕГ е изписано най- много и всеки, търсещ информация, може да я открие.
И като открие информацията, какво ще стане? Няма право да се оплаква е недоволства в темата ли?
Не разбирам защо  всеки оплакал се веднага го пращат да чете старите теми и веднага го успокояват, че така било навсякъде. Същото се случи и с моя приятелка, която спря да пише в темата.

Общи условия

Активация на акаунт