Математически турнири 1-4 клас. Тема №57

• 63 835
  • 751
  •   1
Отговори
# 465
  • Бургас
Някой има ли информация за състезанието Николай Чудотворец в Бургас? Освен че ще се проведе на 29.11. Присъствено ли ще е? Ще има ли някакви промени или ще се изсипе половин Бургас на едно място?Satisfied Сайта на СМБ Бургас  smbburgas.eu / не ми се отваря .Flushed

# 466
  • Бургас
Не ми се вярва тази година да има присъствено "Николай Чудотворец" тази година. Синът ми е на школа по математика към ПМГ и госпожата нищо не им е казала за състезанието, поне до този момент.
Ние сертификат от Черноризеца все още не сме получили.
Нещо тези онлайн състезания не могат да събудят състезателния дух в моя математик.

# 467
Аз получих, но имам проблем с изтеглянето и отварянето.
Аз също, писах им и ми пратиха нов линк.

"Иван Салашев" ще се проведе дистанционно на 05 декември 2020г
Къде видяхте информацията? Чак не ми се вярва, че ще го направят по този начин...

Вчера госпожата ми писа, че са получили писмо от СМБ относно провеждането на турнира. И на нас не са ни любими онлайн състезанията, но няма друг избор.

# 468
Нещо тези онлайн състезания не могат да събудят състезателния дух в моя математик.
И при моята дъщеря е така, няма никакво желание за състезание онлайн. В началото на годината ходи на "Хитър Петър", беше присъствено, след това категорично отказа МБГ и Черноризец Храбър онлайн. Аз и не настоявам. Ще се явява на присъствените, които ще ѝ трябват за кандидатстване, иначе ѝ разпечатвам състезанията и решаваме вкъщи. Само да сме здрави и да може да се яви, когато и на каквото трябва.

# 469
"Иван Салашев" ще се проведе дистанционно на 05 декември 2020г
Къде видяхте информацията? Чак не ми се вярва, че ще го направят по този начин...
[/quote]

Заповядай линк с информация за Иван Салабашев:

https://dideva.alle.bg/%D1%81%D1%8A%D1%81%D1%82%D0%B5%D0%B7%D0%B … U0P4yJbTv22kLH6Cw

# 470
На официалния сайт на състезанието вече има подробна информация, включително и линкове за регистрация.

# 471
Благодаря за информацията.

По прочетеното разбирам, че за София може да се регистрираме или в ПЧМГ, или НПМГ, независимо от кое училище е детето, нали така?
Във формуляра няма данни за плащане на таксата.....

# 472
  • София
Благодаря за информацията.

По прочетеното разбирам, че за София може да се регистрираме или в ПЧМГ, или НПМГ, независимо от кое училище е детето, нали така?
Във формуляра няма данни за плащане на таксата.....
Обаче пак е онлайн

# 473
Ами...
За да регистрирате участник, моля, попълнете формуляра на съответния локален организатор за Вашето училище, град или област.
Отворих няколко формуляра. Отгоре пише за къде е регистрацията ( примерно За НПМГ или за Пловдив и областта), но пък накрая се попълва информация за училище и населено място.
По отношение на таксата.
Във формуляра за записване ще намерите информация за начина на плащане или локалният организатор ще Ви уведоми как се заплаща таксата.
Има посочен мейл за въпроси от родители и участници.

# 474
Благодаря много за информацията. Ще пиша мейл и ще ви кажа после какво са ми отговорили.

За Черноризец Храбър дали ще има някакво класиране на явилите се присъствено?

# 475
  • Бургас
Черноризец Храбър за Бургас има класиране, че и награждаване. За съжаление тази година синът ми е без медал, но както и да е, и трупането на опит е важно. Като цяло аз съм доволна от представянето на дребния, но трябва да се решават повече задачи.
Прави ми впечатление, че виждам в челото доста имена от нашия випуск, които досега не съм срещала. Може пък децата изведнъж да са станали много добри математици. Но също така си има и деца, които традиционно се представят много добре и не се учудвам на постигнатите от тях резултати.

# 476
Отговориха ми на мейла: "Запишете се в "За всички останали", ако не сте от НПМГ или от ПЧМГ. Те си организират само собствените ученици."

# 477
  • София
Регистрирах щерката за ИС. Остава да седне да решава. Grinning тя ако я питам няма да иска, после като се навие няма спирка, почва тормоза, кога пак ще има състезание Grinning Такава си е. Трудна е в началото, после се пренавива да иска това, за което не ще да чуе в началото.
Платих и таксата, та да видим. Thinking
Не сме се готвили много, нямаме големи амбиции за нищо. Ще порешаваме още малко , после ще я оставя тотално сама да решава, да я видя къде е. ( такива да й дам калкулатор или да седя до нея да внимавам да не сбърка не ми минават даже през главата, за какво ми е това? мен да си изпитам освен Grinning ) .
Не мисля,  че може много да постигне без целенасочена подготовка. Но дори само за натрупване на опит с такива он- лайн тестове пак е добре.
После ще ни е по- важно Олимпиадата - Знам и Мога, а то може също да е он-лайн състезание. Thinking

# 478
Не съм ок с онлайн състезанията, но ще го пусна за тренировка.

# 479
  • София
И аз записах второкласника, баткото не иска. Малкият се вълнува, дано се оправи с техниката.

Общи условия

Активация на акаунт