Математически турнири 1-4 клас. Тема №57

• 63 894
  • 751
  •   1
Отговори
# 315
След 11 ноември. Според вас много училища ли го проведоха он лайн?

# 316
Ние се явихме присъствено на МБГ и дори не съм чул някъде да го има онлайн, ама се оляха толкова време да ги чакаме за резултатите.

# 317
  • Където морето целува небето...
Детето се яви присъствено на МБГ, даже вече забравих кога беше, но мина доста време. Вчера беше он лайн провеждането. Чух за две големи училища в града, но не съм сигурна дали е достоверно. В сайтът не виждам да е упомената дата за резултатите, но тук няколко пъти срещам 11.11. Чудя се ще може ли да се разграничи кои деца са били он лайн и кои присъствено, при все, че не фигурират училищата.

# 318
Не, всичко се замазва. Така го е измислил Любенов, че само име, град, клас и награда ще се видят. За училище също не съм сигурна. 11 ноември е споменато във фб от организатора, оттам и тук се пренесе.

# 319

За последната 20 задача, малкият каза че била с 5 и 9 клас, има ли разлика между хартията и онлайн?

# 320
  • София
Според сина ми (4 клас) също в зад.20 са били 5 и 9 клас и отговорите долу са били други.

# 321
И според моето дете са 5 и 9 клас, както и различни отговори.

# 322
Детето каза, 3та и 4та задача от показаните горе за 3-4 клас ги е имало абсолютно същите при тях - 2 клас он лайн.

# 323
И според моето дете задача 20 за 3-4 клас учениците са били 5 и 9 клас и други отговори. Явно има разлика на хартия и онлайн. Отговора на 20 зад. на кой вариант е?

# 324
  • София
И според моето дете задача 20 за 3-4 клас учениците са били 5 и 9 клас и други отговори. Явно има разлика на хартия и онлайн. Отговора на 20 зад. на кой вариант е?
Правилният отговор съвпада с посочените отговори за присъствения формат.

# 325
  • Бургас
Здравейте, а някой да има задачите за 5-6 клас от Черноризец Храбър. Благодаря!

# 326
За 2 клас, на последната колко е отговора, колко деца са ходили и на трите събития? Другата е с цифрите от 1 до 20 отпред назад и отзад напред, май че беше отговорил 2, ама не помня коя буква е. И това с чиниите въобще пък не помня коя задача е било, беше дал отговор А, нямам идея вярно ли е, щот не помня условията.

На последната отговора е 4. На тази с числата от 1 до 20 е 2, а на чиниите е А. Това според теста, който видях качен и отоворите в сайта. Аз не знам какво е писало детето.

# 327
Благодаря, Мама Сузана, значи последната задача му е грешна. На другите две толкова беше отговорил, да, първата чиния и сбор 2.

# 328
Благодаря, Мама Сузана, значи последната задача му е грешна. На другите две толкова беше отговорил, да, първата чиния и сбор 2.

Моя отговорил 2 на последната и той. За другите е почти сигурен, на една се колебае какво е писал. Много лошо като нямаме отговорите.

# 329
Не, всичко се замазва. Така го е измислил Любенов, че само име, град, клас и награда ще се видят. За училище също не съм сигурна. 11 ноември е споменато във фб от организатора, оттам и тук се пренесе.

Ако наистина всички резултати бъдат сложени в един кюп, това яко ще изкриви скалите за медалите. Disappointed Relieved Не знам при следващ кръг при подобни условия кой ще се яви...
Аз вече съм много любопитна да видя задачите. Според младежа са били доста по-трудни от тези на ЧХ, а това си е изненадваща тенденция. Thinking

По отношение на това, кой колко изисква от детето си, моето диване наскоро ме развесели с прозрението: "Аааа, значи затова ходя АЗ по състезания, за да можеш ТИ да се фукаш във ФБ с моите медали и купи !!!"
Laughing Stuck Out Tongue Stuck Out Tongue

Последна редакция: пн, 02 ное 2020, 12:27 от Алисса

Общи условия

Активация на акаунт