Математически турнири 1-4 клас. Тема №57

• 63 895
  • 751
  •   1
Отговори
# 330
  • Където морето целува небето...
Дори учителката на детето сподели, че са ѝ се видяли една идея по-трудни от предни години задачите на МБГ. Не пише никъде да има две класрания, а и изчакаха дистанционния кръг. Класирането ще си е едно с изкривена скала.

# 331
  • София
За есенния кръг на МБГ отзивите на моите деца (4 и 7 клас - явиха присъствено) са, че задачите са били много лесни. Решили са ги и им е останало време да ги пререшат повторно с цел проверка.

# 332
Има деца, които си решават вярно задачите и не ги вълнува другите участници колко честно или нечестно играят. Така решаваше дъщеря ми, докато участваше: нула, една, две грешки.
Синът ми, обаче, определено е,далеч от такива постижения и при него има огромно значение, ако се изсипят двеста триста,деца, решавали вкъщи, в общата класация.
Даниела, с тези мнения обърквате масовия родител и потребител. Знаем, че за децата Ви се готят по задачи два три класа напред, за да вземат купите в азиатските състезания и мбг им е като играчка за лека нощ. Такива деца има две до три на випуск. Над хиляда,се явяват от един випуск на МБГ.

# 333
  • Бургас
Синът ми е от тези 200 - 300, които се явиха дистанционно на ЧХ (не, че имахма някакъв друг избор). Детето си беше затворено само в стаята и никой не му е помагал. Бих искала да видя къде би бил в класирането в града и на национално ниво, защото е в 4 клас и му е важно, но като и да е. Реших, че няма да се ядосваме има ли класиране или няма. Малко са ни другите проблеми и притеснения, че сами да си причиняваме още.
Интересно ми е какво ще решат за Иван Салабашев. Да се надяваме, че няма да е такава анархия като на ЧХ.

# 334
Аз коментирам МБГ и общата класация там. Да направят две отделни, значи да признаят, че едната не е ОК. Но разбира се, че има честни деца и родители!
За ИС нищо не съм чула още.
Или да бчъде електронно с включени камери, или хич да го няма.....

# 335
  • София
[quote author=blueeyes link=topic=1222492.msg41665677#msg41665677 date=1604317801

Даниела, с тези мнения обърквате масовия родител и потребител. Знаем, че за децата Ви се готят по задачи два три класа напред, за да вземат купите в азиатските състезания и мбг им е като играчка за лека нощ. Такива деца има две до три на випуск. Над хиляда,се явяват от един випуск на МБГ.
[/quote]

Нали са се явявали на предходните кръгове, могат да съпоставят задачите.

# 336
От Материка Варна са публикували резултатите от есенния МБГ

https://www.materika.bg/index.php/blog-news-3/86-math-competitio … ers/206-mbg2019-2

# 337
На пръв поглед резултатите на децата от това МБГ изглеждат по-ниски от предни години, което може би отговаря донякъде и на спора дали задачите са били по-лесни, или не.

# 338

https://www.materika.bg/index.php/blog-news-3/86-math-competitio … ers/206-mbg2019-2

Там онлайн или присъствено ли се явяваха децата?

# 339
  • Варна
Ако беше онлайн, мисля че резултатите нямаше да са такива Grinning
Не знам във Варна някъде да е проведено онлайн...

# 340
Скрит текст:

Там онлайн или присъствено ли се явяваха децата?

Моето дете се яви присъствено в х-л Димят на 25.10. Не знам дали е имало възможност за online.

# 341
Начи на линка, който беше за онлайн записване в Бургас, имаше списък на участниците и имаше и деца от Варна. То онлайн не се провежда от места във Варна 😄😃😀 а от стола пред компютъра ти, който може да е както във Варна, така и в село Горно Нанадолнище 😀😃😄

# 342
  • Варна
Начи на линка, който беше за онлайн записване в Бургас, имаше списък на участниците и имаше и деца от Варна. То онлайн не се провежда от места във Варна 😄😃😀 а от стола пред компютъра ти, който може да е както във Варна, така и в село Горно Нанадолнище 😀😃😄
Да нямате предвид записването за ЧХ, не за МБГ?

# 343
За ЧХ, разбира се, на МБГ и ние бяхме присъствено, извинявайте, шегувах се, естествено, че всички и по-добре от мен знаете какво е онлайн състезание. Дано никой не се е засегнал.

# 344

Общи условия

Активация на акаунт