Математически турнири 1-4 клас. Тема №57

• 63 860
  • 751
  •   1
Отговори
# 435
Откъде виждате точките, като аз виждам само имената и медалите.

# 436
  • ту тук, ту там
А, точките ги знаем много отдавна ние, ден - два след явяването.

# 437
Откъде виждате точките, като аз виждам само имената и медалите.

Локалните организатори имат ангажимента да ги съобщават.
При нас обикновено разбирам точките до ден-два след явяването, но само на моето дете.

# 438
  • Sofia
34 и 36 т. Присъствено 1 клас сребърни медали.32 -бронзов.

# 439
  • На морето!
И аз се изненадах, втори клас, 30т онлайн, златен медал. Мислех, че ще има по-малко точки, защото не ѝ стигна времето и ѝ беше трудно да чете от монитора.

# 440
А пък на мен само едното дете е в списъка. Малкия се яви и плати в последния ден, дали леко не са си прибрали таксата 😂😂😂

# 441
  • Където морето целува небето...
А пък на мен само едното дете е в списъка. Малкия се яви и плати в последния ден, дали леко не са си прибрали таксата 😂😂😂

Проверете пак добре в таблицата. Около мен две деца са с яко объркани имена и майките им са ги "открили" след щателно преглеждане на списъка. Едното е с объркана тотално фамилия, а другото с незнайно защо съвсем изменено първо име.

# 442
Скалата за 4-ти клас (приблизително):

29-40 т. - златен медал
20-28 т. - сребърен медал
14-19 т. - бронзов медал

# 443
  • Пловдив
Скалата за 4-ти клас (приблизително):

29-40 т. - златен медал
20-28 т. - сребърен медал
14-19 т. - бронзов медал
Потвърждавам! Присъствено, 20т.-сребърен медал.

# 444
Много интересни са скалите. Опровергаха ми мнението, че ще се "изкривят" заради електронното явяване. Определено не очаквах златен медал за 36 точки за 2 клас.

# 445
  • Варна
Някой вече има ли приблизителна скала и за 3-ти клас? Моето е със златен медал, присъствено явяване, но още незнам точките.

# 446
  • ту тук, ту там
Нямам представа какъв е процентът на явилите се онлайн, но и на мен ми прави впечатление, че явно няма много злоупотреби. Конкретно за 3 клас, явно няма толкова много високи резултати.

36 точки сякаш винаги са били за златен медал. Даже сега се изненадах, че 36 точки за 1 клас са сребърен.
Но пък може и да греша, нямам чак такъв поглед над статистиките, лични впечатления по-скоро.

Чак преди малко успях да хвърля поглед над задачите за 3 клас. Ами първото ми впечатление е, че доста от задачите са се появявали предишни години, познати са ми. Който се е готвил с решаване на тестове, би трябвало да ги е срещал. И в този смисъл резултатите съвсем не са толкова високи.
Разбира се, може да греша, не претендирам за всеобхватен поглед над нещата. 🙂

# 447
Някой вече има ли приблизителна скала и за 3-ти клас? Моето е със златен медал, присъствено явяване, но още незнам точките.

При третокласниците и второкласниците скалите са близки до тези при 4-ти клас , с леки разлики, като за 3-ти кл. бронзът започва от 16 т., а за 2-ри - от 15 т. Само при първокласниците положението е съвсем различно.

# 448
И моят бе присъствено. Изненадващо е 34 и 36 точки за сребро за 1 клас. Има ли ги някъде качени задачите?

# 449
При първи клас винаги скалите са такива, защото там участват най-много деца. И тъй като медалите се разпределят на проценти, се получават по-високите скали за медали. В по-горните класове може да се вземе медал и за 18-20 точки.
На последното електронно явяване в 1 клас за 38 точки детето има сребърен медал и то май на кантар заради времето.

Общи условия

Активация на акаунт