Математически турнири 1-4 клас. Тема №57

• 63 854
  • 751
  •   1
Отговори
# 420
Mamma Suzanna,
Потърси в YouTube или на google напиши TIMO practice paper primary 2 Simple Smile

# 421
  • София
Здравейте, някой има ли представа къде мога да открия примерни теми задачи от квалификационния кръг на TIMO? Интересува ме изисква ли се разписване на задачите и отговорите за 3 клас и оценява ли се то, или са избираеми отговори. Предварително благодаря 😊

Задачите не се разписват. При 3 минути на задача остава и да разписват. Всички задачи са с избираеми отговори.

# 422
  • Бургас
Някой от Бургас взел ли си е грамотата/медала от състезанието "Хитър Петър". Писах на организаторката в ОУ "Братя Миладинови", но отговор няма.

# 423
# 424
  • Където морето целува небето...
Благодаря ви, в Primary 2 за 2 клас ще го спъне деленето на трицифрени числа. Не е дорасъл още Simple Smile

# 425
На сайта на турнира ЧХ са нанесени и резултатите на ПЧМГ.

# 426
  • Където морето целува небето...
От МБГ:
"За съжаление днес няма да можем да публикуваме резултатите, от Математика без граници, поради грешки в няколко протокола, които очакваме.
Моля за още малко търпение."

# 427
От МБГ:
"За съжаление днес няма да можем да публикуваме резултатите, от Математика без граници, поради грешки в няколко протокола, които очакваме.
Моля за още малко търпение."

Страницата им във фейсбук от днес е неактивна или изтрита....

Класирането общо ли ще бъде присъствени и онлайн явили се?

# 428
На официалната им страница има вече секция резултати. Предстои публикуване.

# 429
Класирането е общо, коменртирахме го, че такава е политиката на Любенов.
И аз поглеждам през половин час сайта. Любопитно ми е как се е представил моят второкласник на това първо за него участие , а от училището така и не им казаха точките.

# 430
Ясно, т.е. пак няма да е  обективно.

# 431
  • Русе
https://www.mathematicalmail.com/category.php?id=246 
Класирането е публикувано

# 432
1 клас - 31 точки- бронз

# 433
  • Бургас
3 клас присъствено - 30 точки - злато. Мизата при нас е по-ниска заради явно по-трудните задачи и по-малкото високи резултати Wink

# 434
  • ту тук, ту там
3 клас присъствено - 30 точки - злато. Мизата при нас е по-ниска заради явно по-трудните задачи и по-малкото високи резултати Wink

Същите точки, същия клас, присъствено явил се. Изненадах се от медала аз, а задачите не съм виждала още, нито имах представа от общото представяне. ☺

Общи условия

Активация на акаунт