СЕДМИ клас 2019/2020 - тема 23

• 32 910
  • 738
  •   1
Отговори
# 555
  • София
Ми човек все трябва да си го изкара на някого. 😁
Вече силно ме дразнят с подхода "по-светец и от папата".

# 556
  • у дома...
Шефа прояви разбиране и помолиха РЗИ да отложи тестовете за следващия четвъртък!  Един дерт по-малко. Алелуя!

# 557
  • Отвъд алеята зад шкафа
Браво, една добра новина.

# 558
# 559
На нас ни го метнаха в школо

# 560
  • София
Приятелка учител  ми каза за заплащане предишни години около 20лв.Тая година имало голям интерес че е рисково Колкото искат да им плащат.Важното е да са адекватни там

# 561
  • софия
Цитат
При необходимост позволява на учениците да откъсват листове с надпис „чернова“ от
изпитния комплект. (При предаването на изпитната работа в края на изпита следи за
поставянето на листовете с надпис „чернова“ в индивидуалния плик за изпитната работа)
Защо при необходимост? Това дава възможност да се развихрят отново, че няма такава.

# 562
Детето казва, че има необходимост, да му докажат, че няма такава необходимост Simple Smile

# 563
  • софия
Като чета за Ния, и моята е същата, 100% смятай, че "няма" да имат такава необходимост, а дори и да имат, няма да тръгнат да се обясняват. Щом нещо изрично не е разрешено, моята "цън" няма да попита и каже.
Ще трябва да я обработя до понеделник.

# 564
  • Отвъд алеята зад шкафа
Аз ли се побърквам или вече ми се привиждат дроби навсякъде, вижте страницата как ми се зарежда:

# 565
  • софия
Хахахахахаха, при мен дроби няма.
Да, ама не.

# 566
При мен е 32,8 Simple Smile от 32
И се променя след като напиша мнение. Вече е 32,73 Simple Smile. Явно с коментарите съм на обратно броене.

# 567
И при мен е с дроби, но не съм обърнала внимание дали и при другите теми е така.
Явно проблемът не е в моя тАлевизор.

# 568
Вчера бях със свеки до една болница. На входа й премериха температурата, оказа се леко повишена. Помолиха я да почака пет минути и пак я премериха, беше ок вече и я пуснаха да влезе. Това по темата с термометрите.
Сега и при мен е с дроби Simple Smile

# 569
  • София
При нас класната на набора току що каза, че могат да си свалят маската след като се настанят в залите.

Общи условия

Активация на акаунт