СЕДМИ клас 2019/2020 - тема 23

• 32 412
  • 738
  •   1
Отговори
# 660
Това с онлайн обучението... не знам до къде ще доведе. За по-ученолюбиви деца в гимназиална възраст може и да е добре за кратко. Но в начален курс е пълна пародия. А и изисква пълна отдаденост на родителя и голяма част от неговото време.

# 661
В инструктажа който дадоха на нашите пише " Явява се в сградата на училището не по-късно от 8.30 часа". Може би ще отиде 10 мин. по-рано от този час, за всеки случай. 7.30 ми се струва излишно рано.
И аз се чудя какъв прозрачен плик да измисля. По този въпрос нищо няма в инструктажа!

# 662
Много благодаря за отговорите! Simple Smile

# 663
В 8:15 ги викат нашите. В нашия инструктаж обаче май нищо не видях за торби.

# 664
Това с ПВЦ папката е чудесна идея.
Благодаря!
Ще ползваме едно от двете
Скрит текст:
Друг багаж, освен домументи, телефон, ключове, химикалки, молив и пособията по математика няма да има. Една вода.

# 665
  • София
Има вероятност да вали - якета, чадъри не предвиждате ли?

# 666
Чадър няма да иска да носи. Ако вали силно по-скоро ще го закараме до училище.

# 667
Има вероятност да вали - якета, чадъри не предвиждате ли?
Нито яке, нито чадър ще иска. Ако вали ще го закарам.

# 668
Все пак е възможно да се налага да чакат пред входа, на разстояние, докато влезе всеки.

# 669
  • софия
Госпожата по английски по съвместителство (зам.-директор на училището) току-що ми причини микро инфаркт. Нанесена 2ка по английски в ЕД. Няма нужда да пиша, че часове не са имали, господинът от първия срок е напуснал покрай ИП, детето е със сертификат РЕТ и лично снимах последното домашно миналия петък. Било грешка. Понеже всеки й бил изпращал къде ли не домашни работи и тя не била видяла, че е изпратена. Моята е доста отговорна и почти съм сигурна, че ако е имало изрични указания къде да изпрати домашното, щеше да ги изпълни. Сега, докато не поправи грешката, ще ми е притеснено.
Да свършва вече този 7 клас и ДО, че нямам нерви.
Мрън умря от ужас и не знам как ще продължи да преговаря.

# 670
Не може ли да се ползва канцеларско джобче за прозрачен плик?

# 671
  • София
Ох, да се оплача и аз. Госпожата по Биология им е пуснала съобщение да си направят Годишен преговор на материала, тъй като другата седица ще имат изходно ниво. Е, толково ли не можа за по-следващата седмица до го остава, да са спокойни следващата?

# 672
В този плик влиза всичко, от вода до яке. Ако прецените, че стига прозрачен джоб ...сложете джоб.

# 673
Госпожата по английски по съвместителство (зам.-директор на училището) току-що ми причини микро инфаркт. Нанесена 2ка по английски в ЕД. Няма нужда да пиша, че часове не са имали, господинът от първия срок е напуснал покрай ИП, детето е със сертификат РЕТ и лично снимах последното домашно миналия петък. Било грешка. Понеже всеки й бил изпращал къде ли не домашни работи и тя не била видяла, че е изпратена. Моята е доста отговорна и почти съм сигурна, че ако е имало изрични указания къде да изпрати домашното, щеше да ги изпълни. Сега, докато не поправи грешката, ще ми е притеснено.
Да свършва вече този 7 клас и ДО, че нямам нерви.
Мрън умря от ужас и не знам как ще продължи да преговаря.
     И ние преди месец бяхме така по биология.Нанесе 4 от домашна работа при положение, че моето момиче си праща всичко .Свързах се с госпожата за да попитам, защо 4 и тя ми заяви че не е получавала домашните от април.Пратих снимки с файлове за да докажа че детето е изрядно и не оправи оценката просто написа още една и стана с 4 и 6.Луда работа са в това училище бясна съм им Triumph

# 674
Звънче, щом си алармирала учител, ще поправи грешката. Иначе скрийн шот на изпратено домашно с дата , също върши работа.

Общи условия

Активация на акаунт