СЕДМИ клас 2019/2020 - тема 23

• 32 418
  • 738
  •   1
Отговори
# 645
Здравейте и от мен!
В нашето училище изпратиха съобщение до всички ученици и родители децата да се явят в 7.30 пред училище, което ми се струва прекалено рано.
Искам да попитам има ли такива изисквания във Вашите училища.
Ще съм много благодарна за отговори за да мога да се ориентирам, дали това е изискване само на нашата директорка. Simple Smile

# 646
  • София
Един по-прозаичен въпрос: откъде вземате прозрачен плик за вещите за НВО?

Иначе и аз съм против ДО, извън извънредните ситуации като грипни ваканции. Децата ми си искат средата в училище. Не си представям и ученето на нов език в 8 клас как ще се случва.

# 647
  • sofia
Renni79, взела съм торби с връзки на руло, среден размер , в светъл цвят, като сложиш вътре нещо наистина се вижда съдържанието в плика. Нещо такова
https://bauhaus.bg/chuvali-za-smet-s-vrazki/p/48142

# 648
  • Sofia
Здравейте и от мен!
В нашето училище изпратиха съобщение до всички ученици и родители децата да се явят в 7.30 пред училище, което ми се струва прекалено рано.
Ще съм много благодарна за отговори за да мога да се ориентирам, дали това е изискване само на нашата директорка. Simple Smile

Изискването е за всички у-ща, поради филтъра и мерене на т-ра на вратата и т.н. дезинфекция. Искат спокойно всички да се настанят по местата си до 8,30ч.

# 649
  • София
Renni79, взела съм торби с връзки на руло, среден размер , в светъл цвят, като сложиш вътре нещо наистина се вижда съдържанието в плика. Нещо такова
https://bauhaus.bg/chuvali-za-smet-s-vrazki/p/48142

Благодаря. остава само да я убедя да отиде с торбичка за смет. Smile

# 650
А ако не отиде с торбичка, какво ще се случи?

# 651
  • София
Току-що изнесоха инструктаж всички да бъдат с маски по време на изпита! Има ли някъде писмо от РУО-София, където изрично пише, че няма такова изискване?

# 652
  • София
Аз също съм против ДО извън грипни епидемии. Да се похваля нашето училище е взело решение 16.06. да бъде неучебен.

# 653
Нашият зам.директор каза, че може с прозрачна папка.

# 654
# 655
  • София
При нас и двата плика (за телефона и за багажа) са осигурени от училище. Казаха да са там до 8.30, под 40 деца на вход се падат, бързо ще минат. Все пак синът ми мисли да иде по-рано.

# 656
Здравейте и от мен!

Изискването е за всички у-ща, поради филтъра и мерене на т-ра на вратата и т.н. дезинфекция. Искат спокойно всички да се настанят по местата си до 8,30ч.

Не е за всички училища това изискване. В нашето просто децата са разпределени от два входа и ги искат да са влезли до 8:30.

А ако не отиде с торбичка, какво ще се случи?

А каква е причината да не се изпълни инструктажа? Да се започне суетня и някой квестор да ходи да търси торбичка и цяла стая деца и най-вече неизпълнилото изискването да страда. Тъпо е това с пликчето, но като са го приели, не виждам драма да се изпълни.

Току-що изнесоха инструктаж всички да бъдат с маски по време на изпита! Има ли някъде писмо от РУО-София, където изрично пише, че няма такова изискване?

Не. Това, което РУО пише в отвореното си писмо е: "След изявление на министъра на образованието и науката, при осигурени медицински филтър и физическа дистанция от 1,5 м. и съгласието на зрелостниците и квесторите, би било допустимо да се свалят маските по време на работа на учениците."

# 657
Нашите ги искат в 8 часа. С маски и ръкавици докато раздадат материалите, по време на изпита може да ги свалят.
Служебните бележки са в училище, ще им ги дадат след математиката. Моята си я снимала. Системата е отворена, вече проверих - всичко е наред Joy
Преди малко ми писа, че ще завърши с пълен отличен. Остава само да минат изпитите и всичко да е наред Flowers Four Leaf Clover

# 658
Ние ходим по-рано, а пък по тв за ДЗИ снимаха дечица и в 8,45 Simple Smile

# 659
Нашият зам.директор каза, че може с прозрачна папка.

И дъщеря ми ще е така!

Общи условия

Активация на акаунт