СЕДМИ клас 2019/2020 - тема 23

• 32 938
  • 738
  •   1
Отговори
# 450
Е тогава да си останем в 138...от ден 1 са в Гугъл класрум и проблеми нямаше...

# 451
  • София
Много ли е зле общообразователното ниво в бившия ТОХ? Надали тук е удачното място да питам за точно това училище, но моето дете иска да го включа в списъка. И май говори сериозно. Не е баш като за семинарията.
Ми ние може да се шегуваме, ама отворих онази класация по резултатите от ДЗИ по БЕЛ:
61 място (от 154); веднага след 51 СОУ и преди 23то, 19то, 125то...

# 452
Дайте актуална статистика по ДЗИ, скоро не съм се измъчвала с нея Simple Smile

# 453
  • София
Тук гледам аз - ясно, просто, обобщено.
http://alekdimitrov.com/uchilishte/gimnazii.asp

# 454
Red, не звучи никак зле. Благодаря!

# 455
  • София
Е тогава да си останем в 138...от ден 1 са в Гугъл класрум и проблеми нямаше...
Ако всичко останало ви устройва...
Говоря за съвкупност от фактори и ДО може да бъде един от тях.
 Много учители видяха възможност да взимат пари с по 5 снимки на ден или с две презентации на седмица.
За други, въпреки натоварването и незнанието, успяха да се научат, да преподават както в училище, да подготвят сериозно уроци.
Ами, не е равнозначно за мен!

# 456
Не, за съжаление ни е далече вече, и не ми харесват профилите след 8 клас. На синчето де.

# 457
Сега като разцъках изпитай.ме с баловете и рязко осъзнах, че девойката, ако беше момче, щеше да е с доста позиции нагоре. Ама ще се мъчим и така де. Simple Smile

# 458
  • София
Ако беше момче, щеше да иска да кандидатства там, където няма квоти Stuck Out Tongue Winking Eye и пак да е прецакана.

# 459
  • Някъде в Европа...
Сега като разцъках изпитай.ме с баловете и рязко осъзнах, че девойката, ако беше момче, щеше да е с доста позиции нагоре. Ама ще се мъчим и така де. Simple Smile
Пфуу,  за мое съжаление, в нашия град няма квоти в нито едно училище. Така че освен "момче", е важен и градът 😛

# 460
  • София
Момичета, като ви чета как освобождавате и считате за оформени някои оценки, да ви кажа направо ви се наслаждавам. Снощи имах разговор с една учителка и си ми каза директно в прав текст, че не я вълнуват оценките в Школо и че някои деца се оформят за 4.50 според Школо, но ще имат 4 за срока. Също така изненадващо се появиха 1-2 оценки там от контролни от февруари месец, та не знам до последно хич какво ще стане. И не ми е спокойно, и не мога да го освободя. Уж до 22.6 трябвало да са оформени, но дали ще стане така...

# 461
  • София
Според наредбата за оценяването би трябвало до 26.06. да са оформени.

# 462
Моят не е оформен по нищо

# 463
Като показахте котките се сетих, нали на някого котката преди време "легна" върху тезата, която ще се падне? Simple Smile Ама пуста старост-нерадост не помня каква беше? "На прощаване"?
Маша, да. Върху "На прощаване". Запазила съм залозите. Само един е за "На прощаване", моят Joy

След НВО ще продължим ДО отново от морето. Там ще редим и желанията, и ще пускаме заявления, ще стискаме палци  и каквито там ритуали за всеобщо благо ни дойдат на ум.
Вчера след като си взе служебната бележка сподели, че вече започва да се спича. И каза, че доколкото ме познавал - в деня на резултатите, и няколко дни след това, съм щяла да го успокоявам с думите : "Е, важното е да сме живи и здрави", а най-много седмица по-късно съм щяла да започна да му сипвам, с голямата лъжица, обвинения Grinning

Последна редакция: вт, 09 юни 2020, 22:41 от Дикси

# 464
  • София
Аз, като прочета за сини очи, за една друга снимка се сещам. Joy

И тя ще свърши работа. Joy

Общи условия

Активация на акаунт