СЕДМИ клас 2019/2020 - тема 23

• 32 929
  • 738
  •   1
Отговори
# 480
Мария, знам , че си изключително скромен човек, но заслугата за седмокласните сполуки дотук, в голяма част е и твоя, както и на всички момичета, които се включиха активно в отстояването на позициите ни!

И само да кажа, че Мария ми помогна в решаването на един сериозен проблем и ми беше голяма опора! Благодаря ти от сърце!❤

# 481
Аз тайничко мечтая Ния да избере ФЕГ и Мария да подпука мадам Богданова JoyWink Страхотна е Мария!

# 482
  • у дома...
От снощи ме терзае една мисъл. Както в петък или понеделник ще ни правят бързи тестове, ако взема, че дам положителна проба, какво ще се случи с щерката? Примерно дам положителен тест в петък, докато стане PCR-, детето контактно ли е или не? И какво ще се случи в понеделник - ще я допуснат ли на НВО и кой събота или неделя ще може да ми отговори? Ако пък ни тестват в понеделник и има проблем, НВО-то по математика пропуска ли го? Не е опция да откажа теста, щото от 60-70 човека в администрацията и звената, един да даде положителна проба, всички ще ни тестват. И ако ме карантинират като контактно лице, с детето какво се случва? Ей такива едни мисли са ме налегнали. Щото не е като да не сме каръци и при нас нещата без екшън не се получават.

# 483
  • София
Ами не може ли да си вземеш отпуск до сряда?
Аз наистина съм изперколясала, започнах да сънувам глупости.
След като вчера уточнявах медицинското и графа "цветоусещане", цяла нощ сънувам, че търся по някакви кабинети дует Ритон, които се оказаха очните ми лекари. Изумена съм от подсъзнанието си просто. 🤣

# 484
  • София
Опитай се да отложиш теста. Рискувате да не я пуснат на НВО.

# 485
  • София
В нашата фирма всяка седмица ни правят PCR, но само на тези, които са налични в офиса. Аз съм отпуск, та този път ще пропусна. Провери дали и ти не можеш да пропуснеш като си вземеш отпуск.

# 486
  • София
И аз бих пуснала отпуск в такъв случай.
Иначе - ако гледаме реално, не мисля, че действат толкова бързо. От тестове в петък резултат ще има в събота. В неделя РЗИ не работят на пълен капацитет, т.е контактните ще останат за понеделник. Техните резултати ще са ясни най-рано във вторник, а може и в сряда. Мисля, че е малка вероятността детето да пропусне изпитите поради карантина, но най-добре да се застраховате.

# 487
  • София
Нашите резултати излизат за един ден - тестват ни всяка сряда сутрин и четвъртък сутрин ги имаме.
Току що прочетох, че трите учителки, заедно с още 4 колежки, са били в Сърница, нарушавайки призива на главния здравен инспектор да не се посещава града, защото е огнище...

# 488
И аз бих си пуснала отпуска, ако е нужно и неплатена.

Ред, поне разбра ли къде им е кабинетът на Ритонците?😃

Оф, аз сънувах Връшка чука. Днес имаме контролно по география ...

# 489
Не бих рискувала. Аз точно това запитах МОН, какво се случва с децата в карантина. Нямам отговор директно. Индиректно в указанията пише, че болни деца не се допускат, по преценка пък някои се отделят. За мен децата в карантина няма да ги допуснат
Поради което съм също в паника, защото има много дни до 15-17. Точно по служебна линия да не възникне нещо

# 490
Вашето бижу Кастрева или някой от министерството беше, в интервю по повод ДЗИ каза, че имало няколко карантиринирани, които (забележете!!!) проявили разбиране...

# 491
  • софия
Карантинирани какви - деца, квестори? Разбиране към/за какво?

# 492
Вашето бижу Кастрева или някой от министерството беше, в интервю по повод ДЗИ каза, че имало няколко карантиринирани, които (забележете!!!) проявили разбиране...
е, ако са се споразумели за приема...

# 493
  • София
Как ще се споразумеят, нали е нужна за прием където и да е диплома за  средно, а такава без ДЗИ няма..

# 494
Не знам. След ония писма с лични мотиви вече не знам. Нищо не ме учудва.

Общи условия

Активация на акаунт