СЕДМИ клас 2019/2020 - тема 23

• 32 901
  • 738
  •   1
Отговори
# 570
Четох инструктажа, който са им провели днес. Общо взето нищо ново. Иначе са им казали, че в стаите могат да махнат маските.
Нищо не пише за телбоТирането. Единствено, че идентификационната бланка се отделя от купа хартии чак при предаването на изпитната работа пред квестора.

# 571
  • София
Момичета благодаря за психическата подкрепа. Радвам се, че ви има и само тук мога на воля да си излея притесненията покрай НВО. В работата нямам колеги на тази вълна, а вкъщи мъжът ми го кара лежерно и се чуди какво толкова го мисля. Вчера ми беше много сдухано, но днес съм по-добре.  Само да минава вече.

# 572
Аз пък да разкажа случка от вчера с моя тийн. Както нееднократно мрънкам, все не учи, а след училище, което свършва към 3, или спи, или играе/гледа нещо из интернет. Оня ден изнесох силна мотивационна реч и о, чудо, вчера реши, че ще учи! Свърши у-щето, написа домашни и отвори да прави преговор по литература (телефон и лаптоп прибрани на сигурно). И така до след 8:30 -9:00, чак ми стана жал, повече от един работен ден учи детето. Идва той да каже, че е приключил и аз го питам как е и той: "ми не съм добре, чувствам се болен"!. Ейййййй, познайте, в тоя момент косата ми се изправи нагоре, гравитацията изчезна, коремът ми се сви, направо ми се доповръща! И докато пелтеча като идиот насреща му, той "е, как да съм, като всеки ден съм си". Уфффф, всеки въпрос, всяка реплика се иронизира, непрекъснато ми отговаря със саркастични коментари. Та така, после ми беше смешно Simple Smile И това ще мине, Евгени...

Последна редакция: ср, 10 юни 2020, 16:42 от ТришаР

# 573
  • София
На мен пък нощес ми се стори, че е топъл( спа при мен) и рязко ме сви корем и се разсъних. Явно и ние масово истерясваме, много мина, малко остана.

# 574
  • София
Аз си пуснах отпуск тази седмица вторник и четвъртък, уж да помагам и да подкрепям, но (не особено) любезно бях помолена от младежа в четвъртък да си отида на работа, че повече се напрягал, когато съм у дома Simple Smile

Последна редакция: чт, 11 юни 2020, 16:30 от didita4u

# 575
Аз си пуснах отпуск тази седмица вторник и четвъртък, уж да помагам и да подкрепям, но (не особено) любезно бях помолена от младежа в четвъртък да си отида на работа, че повече се напрягал, когато съм у дома Simple Smile
Мислите ли да ходите с децата на изпитите? Аз исках да отида, за подкрепа, да чакам отвън дори, но не иска, щяла съм да го напрегна пак...

Не са ли понеделник и сряда изпитите, или аз тотално съм се сдухала?

# 576
Дори не ми е идвало наум да ходя с него на изпит. Ще го изпратя сутринта. После на обяд ще му звънна да питам как е минало и това е.

# 577
  • София
Нямам никакво намерение да ходя с него на изпитите. Не че той или баща му ще ми позволят Simple Smile Достатъчно голям е вече, искам или не, трябва да приема тази мисъл.

Ще си истерясваме дружно тука  Simple Smile

# 578
  • София
Аз ще го закарам сутринта със сигурност, не искам да се лангърка с трамвая, ще вземе да закъснее, и ще го прибера след това.
Ние пък, с баща му в момента недоумяваме защо на поледното ПИ за 23 зад са му дали само 5 точки от 12, при положение, че е стигнал до верния отговор и е описал подробно стъпките в страница и половина. 🙄

# 579
Понеделник и сряда са, да!
Само да минават и заминават... утре вероятно ще ударим 100 човека новозаразени,  да се надяваме, че няма да променят мерките..
Герои сме тази година всички и деца, и родители!

Няма смисъл да се ходи с тях на изпита, няма да бъдем допуснати в двора на училището, както и не е желателно родителите да се струпваме покрай оградите. У дома само транспортиране ще има.

Последна редакция: ср, 10 юни 2020, 17:53 от Mama TAZ

# 580
  • sofia
Пуснала съм си отпуск за 15-17.06. Аз ще го закарам и сме се разбрали с майката на негов съученик да пием кафе. После имам задачи разни.
Едва ли ще го прибирам като приключи, сигурно ще иска да хайманосва.

Не съм се напрегнала, надявам се и той да не е много притеснен. Каквото стане - такова....

# 581
  • София
Наборът се е разбрал за дните на изпитите с двама съученици да се видели в 7 часа, да закусят, да се помотаели и после в училище...

# 582
  • София
Е ще я закараме.
Много смешно, защото явно е паднала батерията на дистанционното за бариерата на паркинга ни, и мъжът ми каза: Представяш ли си да не се отвори в понеделник? 😁

# 583
И аз сънувам закони на Мърфи - как колата не пали точно като ми е важно Grinning
Но пък се успокоявам, че колелото ще запали Wink

# 584
  • София
Училището ми е през улицата, няма да я водим. Пък и точно в понеделник не мога да отсъствам от работа. Колкото по наближава, толкова ми е по-спокойно, някак си мисля, че ще мине добре. Пък и на ПИ е изкарвала достатъчно точки, та се надявам и на изпита да е така.

Общи условия

Активация на акаунт