"Смешно" ли е раждането?

• 308 699
  • 1 072
  •   1
Отговори
# 210
Много хубава тема  newsm10
Аз родих сравнително бързо и лесно. В 9 отидох в болницата и в 11 родих. Биха ми бусколизин и докторът каза, че може да стана малко неадекватна Crazy Когато вече бях родила, една акушерка каза " А младият лекар, който виждате отпред..."(не си спомням какво). Аз погледнах и след малко чух "Не аз, колегата!" и видях, че съм гледала млада лекарКА, която се смееше и ми сочеше лекаря, който стои до нея ! ooooh!

# 211
М-да много смешна тема.Браво ,нужна за е за разтоварване от напрежението за това което ни предстои/ще ми е за втори път ,но пак ме е шубе/.При раждането на дъщеря ми не се сещам за комични моменти,но искам да споделя това ,което ми казала моята майка за моето появяване на бял свят.Аз съм 3-то дете и т.к.преди да забременее с мен на майка са и казали че повече не може да има деца ,та като заченала я подложили на диети и рижими ,а тя нищо не спазвала все си угаждала .Та като наближил термина била с един голям корем ,че докторите си мислили че ще са близнаци поне./тогава не е имало още ехографи, преди около 30год./
родила тя ,дошъл дядо ми /баща й/и попитал за нея , а една акушерка само му покаэала пет пръста  hahaha/имала в предвид че съм се родила 5,150кг /а той разбрал 5 деца.Горкият се шашнал .Отива при снаха си /тя лежала в детско с голямата ми братовчедка/и и вика :Ле-ле Кате кака ти горката 5 ги родила и вкъщи още двеее....  JoyКогато разбрали по -късно голям смях паднало.А и на мен сега ми е весело ,но майка доста се е поизмъчила доде ме роди с тези кг.Това е .Живот и здраве май -юни пак ще разказвам.Успех на всички и леко раждане .

# 212
Супер забавна темичкага  !В предродилно съм и се свивам от болки минава акушерката и ми вика "Я се усмихни какво си се намръщила,бебето ще се роди сърдито като свекървати"!Като се сетих каква е свеки и че може вярно да е като  нея забравих какво е да те боли smile3521
С усмивка всичко минава по-леко,а пък и  smile3543  costumed050не обичат лигли да им викат на главата
кураж на всички бъдещи мами и всичко се забравя

# 213
Здраейте на всички бъдещи и настоящи мами  Hug
Искам само да ви благодаря, че сте написали всички тези истории - много им се смях и определено ми вдъхнахте кураж. На мен ми предстои първо раждане и се надявам след някой друг месец да мога и аз да ви напиша смешна историйка, а дотогава ще продължавам да чета вашите случки Simple Smile   bouquet

# 214
Момичета и аз доста се посмях с вас,иска ми се след 4 месеца да мога и аз да се разпиша тук  Mr. Green Дано!

# 215
Циганката с която бях в предродилна, повдигна духа ни, като викаше-"Дайде ми секциооооо"

# 216
Страхотна тема Laughing Laughing Laughing аз не се смях мнго на път за родилния дом,но като ми биха опойката, се пооспокоих и започнах да си говоря със сестрите и анестезиоложката(бях със спинална опойка) И те като се раздрънкаха смях че смях даже не разбрах кога извадиха  Косито  Embarassed Laughing За всички бъдещи майки не е толкова страшно не изпадайте в ужас!! Нищо не можв да се сравни с миговете на първата среща baby_neutral  love001 newsm44

# 217
  • Ботевград
Момичета и аз доста се посмях с вас,иска ми се след 4 месеца да мога и аз да се разпиша тук  Mr. Green Дано!
Ще се разпишеш  Hug сигурна съм. И аз като тебе си мислех, ама след раждането набързо се разписах  Joy
Ще те чакаме, когато му дойде времето! Леко раждане и прекрасно евро бебче накрая!  Heart Eyes

# 218
  • София
Айде и аз да се разпиша, така я четох тая тема за кураж Sunglasses

Терминът ми беше на 19.11. Като повечето от нас, и аз мислех, че ще родя по-рано, но не би. Терминът дойде и отмина, признаци за раждане - йок! Всеки ден - тонове, разкараване насам-натам, много изнервяща ситуация. И ден преди да ме приберат за предизвикване на раждането, то си почна само. Изчаках да станат на 5 мин контракциите и тръгнахме. Това става към 3 през нощта.

Звъним на портала на Родилното на Втора градска, отварят ни, викам "Май ще раждам!".

"Ааа, не, май няма да раждаш", казва акушерката, "Много си спокойна"

Метнаха ме да ме прегледат - 5 см. разкритие - "Яаа, ама тя наистина ражда!". Оставих си дрехите на мъжо, пратих го да си ходи и обичайните процедури... Междувременно ме питаха какво работя, а аз съм брокер на недвижими имоти и като почнаха да ме разпитват как вървят имотите. И аз само викам "Момент, да мине контракцията и ще ви кажа" Simple Smile

Така... подробностите по раждането ще спестя, че не беше смешно, ама накрая като извадиха бебето и, вероятно за упойката за шевовете ме питат "Колко тежиш?"

Викам "Ами, допреди малко бях 82, вече не знам Rolling Eyes"

И те "Хахаха, чувството й за хумор се връща, добре!"

Абе, накрая смешното се помни, да знаете Peace

# 219
Сега се сетих, че като раждах имаше една циганка, която беше излязла в коридора и търсеше памперс.Не знам за нея ли, щото явно тъкмо бе родила и беше доста окървавена, или за бебето, ама случайно един доктор минаваше по коридора и тя: "Докторе бе, много та моля, дай един памперс! Док: "Ааааа нямаш грижа бе жена, веднага свалям гащи и ти давам моя" newsm62

# 220
Родих 30 дни преди термин,  още не си бях приготвила сакчето за болницата - съвсем неочаквано започна всичко и толкова бързо, че в болницата пристигнах с пълно разкритие и напъни.  Та затова докато мен ме приемаха и обработваха, акушерката изпрати мъжа ми до аптеката за лигнин, памперси, мокри кърпички... Идва после при мен тази акушерка в предродилното и ми се хили, че моят купил памперси за възрастни - при това два размера (до 60 и над 60 кг), защото не знаел кои ще ми станат. А за бебчо естествено - нито един.
После пък на изписването пък бяха забравили да ми донесат бельо и си тръгнах по една полупрозрачна блузка, като събрах очите на половината публика в чакалнята Wink
Абе все дребни и не чак толкова смешни нещица. За сметка на това обаче в моята стая имаше едно майче, което питаше къде може да се направи тест за бащинство - за да докаже на роднините на мъжа си, че бебето е от него (той самият нямал никакви съмнения).

# 221
  • Пловдив
За моето раждане още има време,но ще ви разкажа една случка с моя колежка,която роди наскоро.Обаждам й се аз да я поздравя за раждането и я питам "как е бебето", а тя " О,много е красиво,не прилича нито на мен,нито на баща си" Joy Joy Joy

# 222
Какъв е извода от всичко написано до тук - молете се да раждате с циганки за да ви е весело!

# 223
преди малко писах по една тема за клизмите и се сетих че и тук мога да включа моя разказ Simple Smile. качвам се аз на магарето в една стая акушерката да ми прави клизма, и докато ми влива разтвора с един доктор си разправят вицове. по едно време тя пита доктора до кога да влива а той и вика "докато не потече от ушите"  Embarassedи продължиха да се смеят. също си спомням че като ми почнаха яките контракции си мислех колко мразя мъж ми, и че той е виновен да съм тук сега и да ме боли така.  Close
темата е много яка, има страшни бисери Peace

# 224
Вчера бях на свиждане на една бременна приятелка, която ми разказа още смешни неща.
Настанили в нейната стая едно момиче. Докторът я прегледал и казал, че шийката й е напълно изгладена, тя обаче чула "извадена". Обяснила на всички жени в стаята какво страшно нещо са й казали и никой не бил в състояние да я убеди, че е чула погрешно. На следващия ден на визитация питала доктора и естествено той я изгледал  ей така Shocked .
Същото момиче на следващия ден заявила смело "Имам теч!", когато и изтекли водите hahaha Joy hahaha Joy hahaha Joy .
А една циганка била помолила да й свалят "абоната" (т.е. абоката)  Laughing.
Хайде разказвайте още смехории...

Общи условия

Активация на акаунт