Лаковe за нокти - 139

• 26 361
  • 723
  •   1
Отговори
# 180
Здравейте момичета! Перфектни маникюри както винаги! Heart Eyes Ще взема да пробвам някой от продуктите за кожички, които препоръчвате, че много цъфнаха напоследък... На снимката съм намазана с какаово масло и пак стърчат...

# 181
Brainbug този красавец някой РР ли е, печат ли си използвала Heart Eyes

# 182
Залагам на ПП Ариел Grinning

# 183
Мога да кажа, че никак не деля лакове на летни или зимни, понякога ми се приисква и зимата да мацна някой неон. Но днес сутринта се намацах и смело мога да заявя, че ми е много МОРСКО с него💙🏖️ тъмно синият лак има страхотна покривност и просто по навик сложих втори пласт, иначе изглеждаше перфектно и само с един. Не знам дали някоя мацка от тук споделя страстта ми към сините цветове, но много бих се радвала ако е има такава. Та такаа, ето и днешния маникюр...

Прекрасно! И формата, и маникюра и цветовете! Много приличат на Есита?

В темата ни Каталано е царица на сините лакове, но и аз съм дребен фен Simple Smile Сега ще погледна архива:

Последна редакция: вт, 09 юни 2020, 19:28 от Agent Provocateur

# 184
Агентче 😘
Аз, Каталано и Блу сме сините фенки 💙

# 185
  • Пловдив

Виждам, че има фенки на нюдове, ако някоя ги иска с удоволствие ще ги пратя.

# 186
Lemy , AraBesqUe лакчето е на Masura- Emilia. Не знам защо на снимките из нет-а изглежда толкова светло син, в действителност е почти като на моята снимка, но и телефонът променя малко Simple Smile Декорацията е печат-личи си по размазаното накрая Grin

# 187
Като сме тръгнали на синя вълна- ето Cirque Colors Robin- просто е невероятен на живо, а и нанасянето му е мечта, на 2 пласта е:

https://www.instagram.com/p/CBOMaLwD-N1/?igshid=f2gm0tv5cx2q

# 188
Агентче 😘
Аз, Каталано и Блу сме сините фенки 💙
Taka e, Ария, прости ми Simple Smile
Правя 34 неща едновременно и съм закучила и пропускам!

А иначе за моята "ботаническа"градина - аз все пак живея в Нова Англия Simple Smile тук всеки трети си мисли, че може да бъде градинар на английската кралица, хиляди долари се харчат за да ти е накитен двора и да се сменят цветята според сезона - цъфти всичко - и храстите, и дърветата, и китките. !
Честно да си кажа аз упорито се опитвам да уморя градината, която наследих и да я засадя само със здравец и мушкато, защото не искат никакви грижи Wink

Това са снимки от нета на мое село, не е моят двор Simple Smile

https://www.google.com/search?q=flowers+in+new+england&tbm=i … CHBD_enUS774US774

Последна редакция: вт, 09 юни 2020, 21:28 от Agent Provocateur

# 189
Охх, Агентче! Heart Eyes
Не съм сигурна дали за лаковата колекция ще ти завидя, но за цветята - със сигурност! Heart

# 190
Бога ми! Агентче, това чудо ти ли го стопанисваш? Къде съм тръгнала аз с моите 70 чаши за кафе Joy Тези снимки обясняват как винаги имаш подходящо цвете за снимките на маникюра Grinning

# 191
Агент, завиждам за тези цветя Heart И магнолия на всичкото отгоре Heart Eyes За "дребен фен" имаш доста сини лакове Joy
Скрит текст:
И аз обичам синьото много, но от желание да си изпробвам всичките ми  цветове лакове, някак не се натрапва синята ми страст Laughing Едно време- когато използвах предимно всякакви нюанси розови лакове и почти един и същи нюанс на червено- единствено сини, синьо-сиви или синьо-лилави лакове ми бяха разнообразието. Е, по едно време имах и сребрист лак (че беше модерен цвят), по-късно стана модерно златистото и имах и един страшно златен Перфект Laughing Но да не помислите, че всички тези цветове съм ги имала еднивременно- голямата скука беше цветово Grinning
Брейбъг, уникално красив лак, декорацията също!

# 192
Агент, ти нямаш сърце (за сините лакове)
А как е климата при вас, по хладно ли е от тук?

# 193
  • Prismatica Aerie
В темата ни Каталано е царица на сините лакове, но и аз съм дребен фен Simple Smile
Wear CrownАбдикирам веднагически в полза на Вашата синева, мем! Trollface

Разкошни градини Агент, уникална красота! Heart Eyes Живееш в приказка! Здравец и мушкато, ох! Joy

Днес сложих PP Castle, но толкова грозно никой лак не ми е седял, на снимка е още по-зле и няма да показвам. Утре се мятам на розовия Катрис, заклевам се! Hands Raised Hand

Brainbug, чуден маникюр! Blue Heart
Наде, много е красив Cirque Colors Robin!

# 194
От мен една мента, в която ми е малко трудно да се възприема.
Със светкавица:

И без:

Общи условия

Активация на акаунт