Лаковe за нокти - 139

• 26 370
  • 723
  •   1
Отговори
# 195
Бенчита, наистина е мечта Heart А кои са лаковете (синият и светлият)? Blush

# 196
  • Перник
Агентче, аз си мислех, че си избираш лаковете според цвета на цветята ти, а то какъвто и лак да сложиш в тези градини ще намериш същия цвят. Уникални са!

# 197
Долче,
She-то е поне на две години.. И не е мръднал, нито съм го разреждала, просто е уникален. Номер 260. Ментата е.... Кой номер се гледа, буквите или 319 🙈🙈🙈, има много лек перлен блясък, много плътен и приятен. Само четката е тъничка..

# 198
Бенчита...ами, имам я същата ментичка Grinning PL002 е номерчето, Glamorous emerald е името Blush (това 319 нямам представа какво е Thinking ) И 424 Bluish Green имам- и още 3 ментови- направила съм си мини колекция... Joy
Каталано, чакаме те в розовко Grinning

# 199
Агентче, пишман Есита са 😄😄 Флормар и Айс Шик-Голдън роуз 😄
А ти ми напълни очите и сърцето с твоите архиви 💙💙 Прекрасни са всички, изпипани до последен детайл.

Последна редакция: ср, 10 юни 2020, 12:48 от bubanka

# 200
Леле, мнооого хубави маникюри показвате, идейни...почнах да трия лак, преди да се е 'развалил', заради вас, просто сте ми много стимулиращи🤗
Имам, обаче един въпрос, имате ли проблем с лакирането на ноктите на краката?По-удобно ми е с по-изрязани нокти там, плочката е малка и на някои пръсти не успявам да нанеса добре, четката идва голяма😒, ако пробвам с четки за рисуване дали пък няма да се получи🤔?

# 201
Ха ха, трудно ми е и на мен с лакирането на педикюра, да. Само на големия пръст бива. Леми се беше изказала по много подходящ начин как ще си прави педикюра Joy И аз имам чувството, че се сгъвам на 2 заради педикюра Laughing

Последна редакция: ср, 10 юни 2020, 13:18 от dolce miele

# 202
Агентче, пишман Есита са 😄😄 Флормар и Айс Шик-Голдън роуз 😄
А ти ми напълни очите и сърцето с твоите архиви 💙💙 Прекрасни са всички, изпипани до последен детайл.
Благодаря за комплимента (абе личи от някои си кога съм започнала сама да се правя Wink
Чудни са Флормарът и ГР-то!
Ето с тези се подведох:

Дами, на всички благодаря за милите думи, но показах чужди градини, не нашата Simple Smile При над е доста по-хладно от БГ (на 20С народа е вече по джапанки, къси гащи и тръгва на плаж, на 28С вече ревен, че не се живее) и много, много по-влажно. И ако пролетта е приказна, то есента е нечовешка. Няма по шарено място от есен в Нова Англия Simple Smile
Разкошни градини Агент, уникална красота! Heart Eyes Живееш в приказка! Здравец и мушкато, ох! Joy
Абе да ти кажа и ММ вика "аман вече от здравец и мушкато", пък като цъфнахме пред Бъкингамския дворец гледаме, че кралицата се е вдъхновила от моите висящи английски саксии с мушката и беше насадила няколко хектара с тази непретенциозна китка. Може и тя като мен да е заета и да си спестява от грижите по китките в полза на маникюра Simple Smile)))))))))))))))

PS Арабеск, и аз си мъкна отвсякъде, където идем по 1 чаша за кафе и по едно магнитче. Второто - незадължително Simple Smile)) И всеки ден си пия кафето от различна Grinning

Последна редакция: ср, 10 юни 2020, 17:25 от Agent Provocateur

# 203
Имате ли снимки на Бел 76 и Бел 53 (блестящите, единият зелен другият синьо-лилав)? И на Голдън Роуз почти същият цвят като бел 53?
Ето една снимка на син лак, не е моя
блестящ, все едно има топ лак отгоре

На снимки много ми харесват сините лакове, на мен като се лакирам ми изглежда все едно съм болна от цианоза Grinning

Последна редакция: ср, 10 юни 2020, 00:09 от jojjo

# 204
Може би 70% от лаковете ми са сини. Горепоказаните много ми допаднаха, особено PP.
Днес сложих база и топ гел лак и мисля отгоре да слагам обикновени от утре, да видим ще се получи ли 😀

# 205
jojjo, това е Флормар Tropic blue- забравих му номера, нещо 431-432 като че ли беше- според мен си има топ лак на снимката върху него, но той си е и с доста перлено-лъскави частички по принцип.

Последна редакция: ср, 10 юни 2020, 05:18 от dolce miele

# 206
  • Измир
Ох, страхотни маникюри и градини Grinning
Dolce, благодаря!
За да поддържам синята вълна показвам едно много красиво сладурче от архива

Последна редакция: ср, 10 юни 2020, 01:07 от olgarita

# 207
Да, Флормар 431.
Като се нанесе първоначално докато изсъхне е много лъскав. Частичките изглеждат на живо по-малки и синьо-зелени може би, тази снимка е доста уголемена.

# 208

Нещо не типично за лятото Simple Smile
Trend it up Magical 050
https://www.instagram.com/p/CBPgfCGjdjq/?igshid=1vwsmpwqydklr

# 209
Агент, аз викам щом ММ не иска здравец и мушкато, направи му БГ градинка както си му е реда-боцни домат, краставица, пиперец...😎😸

Последна редакция: ср, 10 юни 2020, 09:21 от Lemy

Общи условия

Активация на акаунт