Лаковe за нокти - 139

• 26 881
  • 723
  •   1
Отговори
# 210
Ха ха, трудно ми е и на мен с лакирането на педикюра, да. Само на големия пръст бива. Леми се беше изказала по много подходящ начин как ще си прави педикюра Joy И аз имам чувството, че се съвсем на 2 заради педикюра Laughing

Точно с начина на Леми вчера два часа се мъчих. Joy Голям зор! Сложих и ваденка на палеца и накрая с топа се поразмаза малко. Ама ще кара така поне седмица, докато не ме хванат нервите да го оправя. Заради педикюра си развалих лака, обаче. Та днес май ще го трия и ще слагам нов.

# 211
Аз първо ще загрея с йогийски упражнения😸 и после ще се боря, че нещо ми е трудно сгъването в кръста, от както се обзаведох с дх. Bowtie

# 212
  • София/Севлиево
По принцип изключително рядко си лакирам ноктите,но все пак поне 4-5 пъти годишно ми се случва.Харесвам лаковете на Flormar ,Rimmel.От време на време свеки ми подарява някой ейвънски или оруфлеймски,които също не са лоши.Обаче реших да взема на Голдън Роуз,защото страшно ми харесаха цветовете и четките за нанасяне,а също и че съхне много бързо и само един път е достатъчен за хубав цвят.Но страшно бързо пада от ноктите-след максимум две измивания на ръцете...Не ползвам нито основа,нито топ лак.Дали ако включа ще се задържи по-дълго цвета.Купих си това от магазина

Предполагам,че би трябвало да свърши работа...
А лакът е този

# 213
  • Reasonford Manor
Специален поздрав за Пепе.😁

Агент, разсмя ме! Мушкатото се очертава кралска китка!🌺

# 214
Каталано, прелест, по-често го слагай.
Елислава много странно, дори и едно време, когато нямаше топ лак и основи, не се е случвало някога лак да ми падне след 2 измивания на ръцете, а и не съм и чувала. Само с тази марка ли ти се случва така или и с другите лакове?

# 215
  • София/Севлиево
Само с GR

# 216
Каталано, прелест, по-често го слагай.
Елислава много странно, дори и едно време, когато нямаше топ лак и основи, не се е случвало някога лак да ми падне след 2 измивания на ръцете, а и не съм и чувала. Само с тази марка ли ти се случва така или и с другите лакове?

Леми, на мен нещо подобно с беленото се получава от лаковете на Ейвън от гел серията....Имам три - четири цвята, много красиви, покривни и с блясък ♥ Обаче няма случай когато се лакирам с някой от тях вечерна на другия ден сутринта да не падне люспичка.....Базата и топът са същите, както при другите ми лакирания, които издържат три - четири дни без забележка. Даже и вчера се откърти парченце от оранжeвото, а така ми харесва....Маскирах го и ще видя какво ще стане днес Stuck Out Tongue

# 217
Чета че за сини лакове си говорите, аз уж не съм много по синия маникюр, но си намерих разни снимки, които да споделя:
OPI I Believe In Manicures: (при мен се нанася отвратително, но пък при Агент не е така)

Miss Sporty Crazy Glitter 020 Blue My Mind:

Golden Rose Color Expert #86 (много красиво мастиленосиньо):

Flormar 423:

Пак той с Golden Rose Jolly Jewels 119:

Flormar 433:

Essie Dive Bar (това си е зелено, но отделен пост със зелени маникюри едва ли ще направя, имам само този и ментата на Флормар Grinning)

И за "десерт" ментата на Flormar 424:

Скрит текст:
в кралското титуловане ме бройте за Кралица на нюдовете, че са ми най-на сърце Simple Smile

Последна редакция: ср, 10 юни 2020, 10:58 от Crystal Noir

# 218
Леле 🤗 Кристалче, това Еси е уникално. И все забравям да пиша, че си купих Джелатото на ОПИ защото адски ми хареса как седи на ръцете на Агент. Познайте дали на моите ми харесва 😁

# 219
Леле 🤗 Кристалче, това Еси е уникално. И все забравям да пиша, че си купих Джелатото на ОПИ защото адски ми хареса как седи на ръцете на Агент. Познайте дали на моите ми харесва 😁
Даа, много е готино Dive Bar Heart Eyes Essie се изтеглиха от българския пазар, това го взех случайно от един магазин за паралелен внос или нещо такова, цяла верига са, има разни бройки на Еssie, Cover Girl и други американски марки, но доста ограничен избор.
Gelato-то на ОPI е много красиво, обаче и на мен ми харесва на чужди ръце, не на моите. Напомня ми на Mint Candy Apple на Essie, голям хит беше този лак, помня че през 2013 всички в Инстаграм се лакираха с него Grinning

# 220
Днес имам път към Лили и смятам да прибера тези сладури вкъщи, при другите им приятелчета Heart Eyes
Скрит текст:

# 221
  • В полите на Пирин планина
А разни дребни декорации от рода на звездички и камъчета как ги слагате? С пинсета ли, с пръсти ли?

# 222
А разни дребни декорации от рода на звездички и камъчета как ги слагате? С пинсета ли, с пръсти ли?
С пинсета след нанасяне на 2-рия пласт от лака, изчаквам да "дръпне" 3-4 минути и поставям декорацията, притискам с върха на пинсетата и слагам топ лак, за да запечата. Никога не ми е падала декорация, включително тези сърчица, които лепих последно, хем са по-обемни и закачащи:

Има някакви моливи с лепяща повърхност за позициониране на такива декорации, но не съм ги пробвала.

# 223
Георгиева, аз разбрах малко по по-друг начин, един вид , че ти се изтрива някак лака, но може да съм в грешка. Иначе и на мен ми се е случвало същият ден да ми падне крайче, след по-усилено домакинстване например, но само при неоните.

# 224
Tual, а тези сладури какви номера са, знаеш ли? Не че вярвам, че в близкото мини Лили и при промоция ще има особен избор на цветове...
Кристал, напротив, и други цветове ти стоят прекрасно, не само нюдовете Grinning
Лак е абсурд да ми се изтрие/падне на люспа след 2 измивания. Представям си да се случи само ако съм го нанесла на мазни нокти...Базата би трябвало да помогне с издръжливостта на лака все пак. Или да се нанася на 2 пласта (с 1 пласт при мен траят по-малко лаковете). Или нещо да не е наред в лака? Също може и да е хормонално- но тогава и с другите лакове би трябвало да е така...

Общи условия

Активация на акаунт