Лаковe за нокти - 139

• 26 887
  • 723
  •   1
Отговори
# 225
  • В полите на Пирин планина
Благодаря, Кристал!
Сестра ми, тъй като знае, че много обичам да си правя маникюр, ми подари разни кутийки с най-разнообразни декорации и сега ще има да лепя сърчица и звездички. Simple Smile

# 226
И ще показваш, надяваме се Grinning

# 227
  • В полите на Пирин планина
И ще показваш, надяваме се Grinning
О, да. Винаги, когато е нещо, което не съм показвала го пускам тук. Simple Smile

# 228
Георгиева, аз разбрах малко по по-друг начин, един вид , че ти се изтрива някак лака, но може да съм в грешка. Иначе и на мен ми се е случвало същият ден да ми падне крайче, след по-усилено домакинстване например, но само при неоните.

А, Леми, може и аз да не съм разбрала правилно Елислава Stuck Out Tongue Но явно ейвънските с гел ефект при мен не се разбират с ноктите ми. От бързосъхнещите нямам този проблем, само от гел серията. Сега гледам имат, уж, с нова формула и тях ще пробвам да видя. Много ги харесвам гел серията, но това лющене за една нощ, хич не ми харесва. Само с тези лакове съм имала този проблем.

# 229
Само на мен ли долу (в полето където са страниците) днес ми изписва "стр. 16,13333333333 от 16"? Thinking
Допълвам: след този пост станаха 16,26666666666667. Някакъв нов брояч за страниците ли има?

# 230
  • София/Севлиево
И на мен ми изписва странно страниците.
И да е малко по темата-преди няколко години дъщерята на кръстницата ми ми прави маникюр в домашни условия и за да украси част от ноктите използва едно силиконово(или пластмасово) пръстенче,с което ми напечата украса отгоре.Да имате идеи как се казва (ако има специфично име) и откъде мога да си купя.Дори ММ тогава му харесаха ноктите ми,а той никак не се впечатлява от подобни неща.

# 231
Това са печати за нокти. Използват се с шаблони (на тях са картинките).

# 232
Скрит текст:
Tual, а тези сладури какви номера са, знаеш ли? Не че вярвам, че в близкото мини Лили и при промоция ще има особен избор на цветове...
Кристал, напротив, и други цветове ти стоят прекрасно, не само нюдовете Grinning
Лак е абсурд да ми се изтрие/падне на люспа след 2 измивания. Представям си да се случи само ако съм го нанесла на мазни нокти...Базата би трябвало да помогне с издръжливостта на лака все пак. Или да се нанася на 2 пласта (с 1 пласт при мен траят по-малко лаковете). Или нещо да не е наред в лака? Също може и да е хормонално- но тогава и с другите лакове би трябвало да е така...
Долче, цветовете са 06 и 81(синьо), но нямаше и отнесох един прозрачен от тяхните 21...Ще проверявам пак, но ако разчистват каквото имат не ми се вярва да открия.

# 233
Ох това Gelato on my mind и на мен ми е в ума Grinning А пък колекцията на Агентчето ще я сънувам направо.. Broken Heart

# 234
Лейди ме подсети за пинсети, прецаках си мояте за вежди докато вадех една четка от шишето с лакочистителя 😎 Реших за по-лесно да бъркам направо вътре с четката докато почиствам маникюра, обаче я изпуснах в шишето, едвам успях да я хвана с пинсетата и от стискане съм я прецакала, нещо не скубе както преди. Аз съвсем забравих, че имам пинсети за маникюр от Алито. Та да ми препоръчате отнякъде пинсета за вежди, днес разглеждах в Лили на Титания, и нито една не ми хареса.

# 235
  • Стара Загора
Снощи много окъснях с маникюра и не ми се слагаше жълто и синьо, а и времето супер скапано. Та сега съм в тон с педикюра - OPI Charged up cherry. Не съм фен на корала и фуксията на моите ръце, но това ми е любимо.

Последна редакция: ср, 10 юни 2020, 17:01 от iv4enceto_91

# 236

GR Gel shine - 04 и 18
Perfect - 189

# 237
  • София
Холограмен ГР 05

По въпроса за базата и топ-а.
База използвам която ми падне.Топ избирам да е бързосъхнещ.Сега съм с UV top нa Perfekt - доволна съм.

# 238
Направих си изключително невзрачен маникюр- далеч от първоначалната идея. Използвах 2-3 пласта от заздравителя Anti striation на Перфект, отгоре мацнах по слой Есенс 07 Party princess и стана маникюр в бледорозово. Оставих всякакви отпечатъци отгоре, добре че върху броката не си личи чак толкова. Още не знам дали да го снимам, защото зеленият лакочистител на Лили ми оцвети кожичките в зелено...на кой му е хрумнало да го оцвети така?! Close

# 239
Снимай деее, наши хора сме си 😁

Общи условия

Активация на акаунт