Лаковe за нокти - 139

• 26 896
  • 723
  •   1
Отговори
# 240
Яд ме е че не сварих да снимам преди да почне да се бели, но никак нямах време тия дни. Все пак да похваля бледо синия пясък с цветни частички на Перфект , който някой беше показал наскоро (и аз се сетих тогава че го имам) - слагане набързо и никакво пазене - издържа без никакви забележки 5 дни на моите нокти, което за мен е много.

Аз напоследък май стигнах до извода че любимата ми регенерираща база на Перкфект почва да се надига и бели откъм кожичките доста бързо :/ Пробвах с Insta Dry пак на Perfect и го няма този проблем. Откъм действие върху самите нокти другата е много по-щадяща обаче, така че ще си я ползвам периодично...

И аз съм фен на синия лак! Simple Smile

# 241
  • София
Долче, да - снимай. Иначе според мен лакочистителя на Лили са го развалили. Ползвах на ДМ, но откакто го спряха един път се излъгах да взема на Лили и все едно се опитвах да се изчистя с вода Angry
Иначе аз намазах  ГР Ice Chic 71, ма голяяяяяма разкошотия е Heart

PS Ма и аз съм почитателка на сините лакове Blue Heart

# 242
Зеленият лакочистител на Лили ми беше любим години наред. Откакто му смениха формулата и на мен ми оцветява ръцете в зелено. Търся му алтернатива, но не съм намерила досега Sad

# 243
Значи не е само при мен оцветяването. Другият лакочистител на Лили обаче- ацетоновият- ми е любим. Heart Взех зелен когато бяха на промоция, нали беше хвален, още не мога да го изхабя (не обичам да хвърлям).
Ще пробвам да снимам Blush
Джулс, разкошен е наистина. И тази форма на ноктите много му отива.

# 244
  • Пловдив
И аз съм от фенките на зеления Лили лакочистител. Нямам никакви оплаквания относно оцветяване или несваляне на лак. Този ми е наличния в момента.

# 245
Не знам, аз все го сравнявам с ацетоновия лакочистител на Лили. И оцветяването ме дразни. Може би е и от това, че е oil based... Thinking

Последна редакция: ср, 10 юни 2020, 20:25 от dolce miele

# 246
Не знам, аз все го сравнявам с ацетоновия лакочуатител на Лили. И оцветяването ме дразни. Може би е и от това, че е oil based... Thinking
Не, той преди си беше разкошен. Чистеше всичко и не изсушаваше. Обаче сега са го прецакали тотално. Sad

# 247
  • София
Долче Heart
А след като се разочаровах от лакочистителя на Лили, се върнах към Фортето. Взимам си от големите бутилки - 300 ml. и си чистя на воля Blush

# 248
А къде има такива големи опаковки Форте? Аз само малки съм виждала Thinking

# 249
  • София
Разкошни са ви ноктите! Аз също много си падам по сините лакове, но тази седмица съм в бяло-розово. 
Скрит текст:
Без светкавица, само на осветлението от лампите на тавана.

# 250
PS Ма и аз съм почитателка на сините лакове Blue Heart
Разбира се, че и ти, Джулс Blue HeartBlue HeartBlue Heart

Ох това Gelato on my mind и на мен ми е в ума Grinning А пък колекцията на Агентчето ще я сънувам направо.. Broken Heart
В темата има къде къде по-интересни и богати колекции от моята за сънуване Simple Smile И аз ги сънувам, ама няма!

Специално за Кристал Simple Smile

Педикюр правя качила крак на бар стол или на плота в кухнята  Grinning И моят OPI Alpine Snow от днес!

Агент, разсмя ме! Мушкатото се очертава кралска китка!🌺
A ти си прекрасна в розово!!!

Агент, аз викам щом ММ не иска здравец и мушкато, направи му БГ градинка както си му е реда-боцни домат, краставица, пиперец...😎😸
Tи се смееш, но последния път като отидоха да купуват китки се върнаха и с един корен домат, а щерката си е посадила и лучец точно в най-слънчевата ми леха!!! Гaз пикая, че ми развалят пейзажа Grinning Grinning Grinning

Последна редакция: ср, 10 юни 2020, 20:37 от Agent Provocateur

# 251
  • Пловдив
Този лакочистител и преди си беше с масла.

# 252
Леми, по твоя въпрос надали ще съм от помощ, но аз ползвам най-обикновена за 0,50ст или 1лв чисто черна. Но ми е супер удобна и хваща всичко идеално.
За протокола - бяха ми подарили комплект ножичка, пила, пинсета и т.н които се оказаха солидна сума... ей за нищо не стават.. Затова си ползвам евтини варианти Grinning

# 253
  • Пловдив
И моята пинсета е някаква супер измислена, купих я на майтап по спешност от едно селско магазинче, за под два лева, обаче я ползвам над 5 години и не я заменям за нищо. Ъгълчетата заспиват едно в друго и не се изплъзва косъмът.

# 254
И аз имам черна пинсета в червено калъфче, евтина, супер е. Ползвам лакочистител на есенс, розов безацетонов, чисти. Ацетонов ползвам на Зоя когато ще се лакирам веднага след това, той по-чисти, ама другия нали уж здравословен.

Общи условия

Активация на акаунт