Лаковe за нокти - 139

• 26 906
  • 723
  •   1
Отговори
# 255
Моята пинсета е една стара (определен модел) на Солинген, 2,50 лв беше. С никоя друга не ми е така удобно, като нова е...Пинсета за декорацийки обаче нямам, защото не можах да си избера измежду няколко вида... Grinning С клещите за кожички/нокти беше същото- там не можах да разбера дали вършат еднаква работа...Ако някой може да препоръча нещо от ДМ или Лили- да помага Blush

# 256
И аз ползвам (не за маникюрни цели Grinning) пинсета на Солинген. Преди години си купих несесерче за маникюр на тяхната фирма. Много добро качество!

# 257
За лакочистители като сте подхванали, аз ползвам без ацетон. Последния път в бързината взех този на Cien от Лидъл и останах изключително приятно изненадана. Много лесно чисти лака, мирише приятно и е с помпичка.
В ДМ днес видях един самотен GR Quick Dry и го грабнах да го пробвам, че докато стигна до него да не го разкарат Grinning Тези gel shine лакове в БГ има ли ги?

# 258
Има ги. Съвсем нови са.

# 259
Ето какво се получи Joy Но предупреждавам, че кожичките са оцветени от лакочистителя, не съм ги чистила и си представете, че има и добре прикрити отпечатъци Grinning

Междудругото, този заздравител засъхва с много приятен мат ефект. И май не е подходящо да се слага лак и топ отгоре, но аз все пак сложих.
Някой спомена регенериращата база на Перфект- да споделя и аз. Забелязах, че започна да се отлепва и при мен откъм кожичките, като си личеше предимно с по-светли лакове тип желета. Почти мога да се закълна, че преди не беше така. Може би трябва да се нанася само от време на време, за да "регенерира"? Определено НЕ изсушава ноктите. Иначе, потвърждавам, че и аз съм доволна от ефекта и върху ноктите. Blush

Последна редакция: ср, 10 юни 2020, 22:31 от dolce miele

# 260
  • София
А къде има такива големи опаковки Форте? Аз само малки съм виждала Thinking
Купувам го от малки квартални магазинчета /в София/
И като говориме за сини лакове...

# 261
Ех...синичко Heart Eyes Това долу СНБ Васил ли е? Heart

# 262
Аз от розовия лакочистител на Форте (без ацетон) съм най-доволна. Само миризмата е доста убийствена, но не съм намерила друг който хем да трие добре, хем да не ми прави ноктите на нищо. В Елитис продават и по-големите разфасовки.

След две поредни различни пинсети (първата я загубих) на Титания  определено няма да търся друга марка. Имала съм добри пинсети, все от евтините, но винаги е било hit and miss кога ще уцеля такава... буквално купувах и хвърлях по 3-4 пъти преди това.

# 263
Предвид ситуацията и затворените салони трябва да се справям сама (иначе ходя през 2-3 седмици за гел лак).
Очарована останах от Мейбълин - съхне за минута, покривен и много траен. Иначе досега ползвах Опи - основа, 2 пъти лак и топлак. Пак е ок.

# 264
Момичета, добро утро. Докато разцъквах из ФБ се натъкнах на нещо, което трябваше да споделя с вас. 😄😄😄😄 Предлагам да сформираме една групичка и да отидем на уроци при Мис Тигрова 😄 Току виж и ние сме научили по нещо за лакирането. 💓

# 265
😂😂😂😂 Разсмя ме 🙊

# 266
  • Пеликания
Добре, че има такива, от които да се учим Joy

# 267
Мис Тигрова е пИрфектна! Важното е, че има самочувствие милата. Rolling Eyes

# 268
  • В полите на Пирин планина
Хайде малко цветенца:

# 269
Лейди, много ми е на сърце този лак.