Лаковe за нокти - 139

• 26 907
  • 723
  •   1
Отговори
# 270
  • В полите на Пирин планина
Лейди, много ми е на сърце този лак.

Леми, много е хубав, няма да те лъжа. Набелязала съм и други от холограмите, ама тая доставка от 5.60 ми се свиди... пък и нали съм решила да не трупам лакове. Слагам в кошницата и отивам на хикса... Simple Smile и затварям.

# 271
Яд ме е, че ги няма в Лили. Вчера заглеждах този, но се отказах, пък и 11 лв., ц:

# 272
А кой е лакът, Лейди?

# 273
Lemy, Makeup Revolution?
Много любим нюанс на розовото, трябва да си взема пак такъв, че лятото нося предимно него, а последният ми такъв цвят на Perfect го счупих.

# 274
  • В полите на Пирин планина

Ето този на Revolution Pro: https://www.pinkpanda.bg/produkt/revolution-lak-za-nohte-hologra … 0#product-details

# 275
Кристал, на Революшън е, да.

# 276
  • София
Ех...синичко Heart Eyes Това долу СНБ Васил ли е? Heart
Да Blue Heart

# 277
Кристал, случайно да помниш номерчето на Перфект-а? Stuck Out Tongue Winking Eye
Леми, за 11 лв и аз съм "ц" Heart Eyes Освен ако лакчето не е наистина уау...
Атрактив, хубаво е да има от кой да се учим Laughing
Лейди, Heart Eyes

Последна редакция: чт, 11 юни 2020, 19:35 от dolce miele

# 278
Кристал, случайно да помниш номерчето на Перфект-а? Stuck Out Tongue Winking Eye
Не, номерата на Perfect винаги са досаднo скучни и некреативни и не ги помня, помня имена на лакове Sunglasses Добре че съм му правила ревю в блога, та направо ти го демонстрирам този Perfect S28  Heart Eyes:

Скрит текст:

Много готин неон е, цяло лято изкарах с него (и с един ярък корал на Мис Спорти).

# 279
  • Пеликания
И моята шарения Joy

# 280
  • Перник
От мен един мрачен черен мат:

# 281
Дорче, това е кофтито на по-неизвестните марки, че няма много ревюта, да не кажа хич. Иди го разбери, особено ако се окаже, че му трябва бяла основа.
То по-добре да си взема някое неонче на Чайните, последното което харесах беше 10 лв.

# 282
За пореден път се убеждавам, че Flormar Full Color при мен не стават. И по-конкретно FC02. Улучила съм кофти партида, гъст, нанася се като дъвка и хич не съхне.. Накрая го изтрих и намазах GR Color Expert 48 и се оправиха нещата.

https://www.instagram.com/p/CBTJkK5jg_B/?igshid=62kvte2r03cb

# 283
За пореден път се убеждавам, че Flormar Full Color при мен не стават. И по-конкретно FC02. Улучила съм кофти партида, гъст, нанася се като дъвка и хич не съхне.. Накрая го изтрих и намазах GR Color Expert 48 и се оправиха нещата.

https://www.instagram.com/p/CBTJkK5jg_B/?igshid=62kvte2r03cb
Красота! Перфектен маникюр, много ми хареса! 💓
Момичета можете ли да ми препоръчате просто бял лак. Имам чувството, че съм изпробвала всичко, което съм видяла по магазините и никога не намерих този с идеална покривност, пък и да съхне, като нормалите лакове/от цялото това наслояване, за да получа пълна покривност просто не съхнат, дори със Спийд Драя/. Предпочитам да е някаква дрогерийна марка, защото не ми се занимава с поръчки и доставки и то само на един лак.

# 284
Благодаря! Аз тук за основа ползвах Essence 33 wild white ways. Иначе за френски маникюр си пазя един Перфект F1, че четката ми е супер удобна Simple Smile
И двата покриват добре и съхнат сравнително бързо.

Общи условия

Активация на акаунт