Лаковe за нокти - 139

• 26 917
  • 723
  •   1
Отговори
# 285
  • Берлин
Attractive,ще те шокирам сигурно,но...белият ми лак е от ЛИДЛ тяхната марка. Тотален евтинджос,обаче държи,чудесно покрива и съхне бързо.

# 286
Attractive,ще те шокирам сигурно,но...белият ми лак е от ЛИДЛ тяхната марка. Тотален евтинджос,обаче държи,чудесно покрива и съхне бързо.
Всъщност наистина ме шокира. Нямах представа, че Лидл имат лакове?!? Как съм пропуснала такова нещо, не мога да си обясня? На вярно не са в постоянния асортимент.

# 287
  • Стара Загора
И аз не съм виждала.

Иначе любим ми беше Farmasi 01, харесвам и бялото на Avon Iceberg White. И двата покриват на два слоя. Много добри отзиви имаше за Essie Blanc преди време, но сигурно ще е труден за откриване.

# 288
На марката на Лили - 21 е хубаво бялото. Четките обаче според мен са твърди. За съхнене не знам, при мен си съхне всичко с топа, но е покривно и плътно.

Лидл имат лакове? Grinning

# 289
  • Берлин
Ми аз имам няколко лидълски лака,които не отстъпват на други в подобен ценови клас. При нас са под евро.

# 290
Набързо, че съм навън- после ще се разпиша както си трябва Grinning
И аз препоръчвам бялото на Перфект F1. Четките на Перфект са върхЪ- според мен! Някой хвалеше и Бел...На Есенс не съм пробвала, доволна съм и от белия Флормар фул калър- но него или го харесват, или го мразят, та не смея да го препоръчвам...

# 291
  • Пеликания
Честно казано на мен Full color не ми хареса. Хубави цветове ама нанасянето е много изнервящо. Три пъти трих днес Rage
Да Ви питам къде има разредители за лак? Лили, ДМ, че нямаме други дрогерии. Или в Джъмбо?

# 292
Честно казано на мен Full color не ми хареса. Хубави цветове ама нанасянето е много изнервящо. Три пъти трих днес Rage
Да Ви питам къде има разредители за лак? Лили, ДМ, че нямаме други дрогерии. Или в Джъмбо?
Аз съм купувала разредител на Перфект от Лили. Даже мисля, че само такъв поддържат в асортимента си.

# 293
  • Пеликания
Благодаря, но като ходих последно не видях в нашето Лили, а огледах всичко на Перфект, че търсех Speed dry Grinning и в сайта им го няма наличен. Дано да заредят.

# 294
Благодаря, но като ходих последно не видях в нашето Лили, а огледах всичко на Перфект, че търсех Speed dry Grinning и в сайта им го няма наличен. Дано да заредят.
По принцип стои точно до лакочистителите, а не до продуктите на Перфект. Там провери ли хубаво? 😊😊

# 295
  • Пеликания
Еее там не съм гледала Blush Ще проверя следващия път. Благодаря Hug

# 296
От Софийска дрогерия съм купувала хубаво и бързосъхнещо бяло на Rimmel.

# 297
Семпло. Бел 83 и 21-11(lilly)
Скрит текст:

Последна редакция: пт, 12 юни 2020, 08:26 от Tual 🤍

# 298
Аз търся снежно бяло, да не става на черти и да не съхне триста часа.
Агент, в този Римел има ли нещо сатенено?
Блъд, страхотно е.

# 299
Леми, този на Есенс е ок, не става на черти. Този на Перфект на първия слой е на черти при мен, на втория е ок. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт