Лаковe за нокти - 139

• 26 923
  • 723
  •   1
Отговори
# 300
На Есенс е читав да Hands Plus1

# 301
Имат лакове и други неща Лидл, обаче при нас ги изтеглиха още в началото. По чужбинско ги има де.

# 302
Да, няма ги тук лаковете на Лидл. Аз имам няколко - много съм доволна от качеството им. Но не са купувани от тук. Blush

# 303
Е, каква е тази дискриминация сега? Защо са ги изтеглили? Smile

# 304
Добре, че стана въпрос за тях. Реших кой да е следващият ми лак. Като си нямам номерация на лаковете като Мамето Hug, така ще бъде. Grinning

# 305
Арабескче, нямам идея. Но понеже пазарувам в Лидл откакто го има тук, помня че имаха щанд с козметика. Даже май бях взимала едно червило. По гръцко си ги има и са заредени добре.

# 306
Кой е белият на Есенс?

# 307
А аз търся черно 😉 Ако може да ме насочите.
Днес в ДМ Мега мол (София) имаше топа на ГР два броя.

# 308
А аз търся черно 😉 Ако може да ме насочите.

Не знам доколко ще ти е от полза, защото май вече почти никъде ги няма, но все пак мисля че има изостанали единични намалени бройки все още - L'oreal 674 Noir Noir. Хубава четка, покривен, бързо съхне, при мен и траен. Само да не го бяха ароматизирали така странно, но се преживява.

# 309
Никак не са лоши лаковете на Лидл, че даже и различни серии имат. Grinning
Преди няма и час изтрих техния лак, с който бях последните 3 дни, синьо- сиВ, утре ако не се отплесна ще го снимам да ви го покажа, в нета не успях да намеря снимка. Уточнявам, че го махнах, защото ми омръзна, иначе не беше мръднал! Имам и един друг техен, много тъмно бордо. И той излезе супер траен. И на двата четките са много удобни, много "мои". Малко на майтап си ги купих, но останах приятно изненадана.
Попадала съм и на тяхна декоративна козметика, но не съм пробвала.

Последна редакция: пт, 12 юни 2020, 00:26 от TuЛи

# 310
За бял лак харесвам ГР Ice Chic - 04 - искрящо, снежно бял;
GR Color Expert - 02 - също, но сравнен с другия е леко жълтеещ, не така снежен. При мен и двата покриват добре и не стават на черти.
По-рано имах и Прфект Ф1, но при нас вече почти не зареждат марката.

За черен лак - имах на Перфект, не помня номер, но много ми харесваше.
Тъй като в моя град почти ги няма, си взех черен на Флормар, от Full color серията, FC32 - victory is black. Не ми харесва, не е покривен, на моменти така прозира сякаш е мнооого тъмно кафяв.

# 311
  • Измир
Бял лак на Флормар ползвам, но доста се сгъсти. Черно Фул колора.
Днес бях решила да съм в нежно, светло розово, но видях щерката с ментаово зелено и аз да не остана назад Heart Eyes. После декорирах с неподходящи стикери... С две думи оплесках всичко

# 312
# 313
Блъд мерси! Обаче, има ли ги още от тази серия, в Лили и ДМ са само от новите кръгли шишета Thinking

# 314
Аз съм го взимала от Кауфланд, там имаме щанд. Но скоро не съм се заглеждала какви са като модел.. може и да са стара серия. Confused

Общи условия

Активация на акаунт