Лаковe за нокти - 139

• 26 926
  • 723
  •   1
Отговори
# 315
За бяло препоръчвам на ГР от серията Рич Колор. Само него ползвам най - вече под ваденки. Покрива много добре на един слой. Аз пак съм червена с открадната идея от страница във ФБ. Вече е крайно време да си купя от тиксото за маникюр, че мъжът ми всеки път изпада в недоумение като му взема ролката алуминиево тиксо и почна да се мъча да режа тънки ивици Grinning

# 316
Леми, и новият е като старият, така че спокойно купувай Simple Smile

# 317
Блъд мерси! Обаче, има ли ги още от тази серия, в Лили и ДМ са само от новите кръгли шишета Thinking

Lemy аз точно това бяло от новите опаковки имам, слагала съм го веднъж и покри перфектно на 2 пласта. Чисто снежно бяло е, без оттенъци, но нямам снимка да покажа.

# 318
# 319
Мерси момичета!
Кристал, номер 33 ли?

# 320
Мерси момичета!
Кристал, номер 33 ли?
Мисля че да, но съм извън София за уикенда и в неделя ще мога да ти потвърдя той ли е. Нещо не се разбирам с чисто белите лакове аз, харесват ми на други ръце (и на педикюр), на моите не. Имам чувството че ми стоят "евтино" някак, нямам логично обяснение за тази асоциация. Въпросният Есенс го сложих веднъж и още на другия ден го изтрих, просто ми вадеше очите
Скрит текст:
и се чувствах като чалга дива от 90-те с него Grinning

# 321
  • Reasonford Manor
Много харесвам Catrice 20 Black To The Roots, покривен е на два пласта.

# 322
Кристал, на моите ръце харесвам бял маникюр август и септември, когато ръцете ми имат тен : ))

# 323
Здравейте Blush Аз отдавна ви следя и си крада идеи, но досега нищо не съм показвала. Напоследък обаче се сдобих с доста нови лакове и започнах по-често да се лакирам.

Това е от вчера, Perfect 118. На това време нямам желание даже за нещо по-така Grinning Много ми хареса четката и това, че и на един пласт е много плътен, сложих два по навик.

# 324
  • В полите на Пирин планина
Ah, Wilderness!, много красиво! Хубави нокти имаш.
Аз бяло не нося, освен OPI Solitare, но той е пясък. Все искам да има някакъв отенък, не да е просто бяло.

# 325
И аз бяло не нося. Blush Със сегашния на ГР много се харесах, но той не е снежнобял. Има лек сивкав оттенък. Планирам да го пробвам и на педикюр.

# 326
Момичета, гледам ви ноктите и им се радвам... Heart Eyes
Някой знае ли Есенс номер 13 как се води като цвят? Възможно ли е да е Legally pink? Макар на живо той да е по-различен...

# 327
Ah, Wilderness! Страхотна плочка, показвай по-често красотички!

Долче, от тази серия е Forgive me
Скрит текст:

А от новите тумбести е Legally pink
Скрит текст:

Поне така казва Гугъл Simple Smile

# 328
Блъд, на по-горната снимка (поне на моя екран) Есенс 13 ми изглежда почти розов неон и се зачудих, че такъв не помня да съм виждала Joy

# 329

Общи условия

Активация на акаунт