Лаковe за нокти - 139

• 26 305
  • 723
  •   1
Отговори
# 30
Засега най-доволна съм от Golden Rose Prodigy Gel, макар че се отдръпва и бързо се сгъстява. Склонна съм да му простя тези недостатъци заради това, че съхне много бързо и има хубав блясък. Купила съм си и бързосъхнещия топ на Фаберлик, но още не съм го ползвала.
За база ползвам някаква на Перфект.

# 31
Благодаря за темата! Аз харесвам топ лака на Есенс.
Днес - ГР Айс лик, бял флормар и лепенка 🙂

# 32
За цвета на Евелин 8 в 1 - има вариант sensitive, който е без формалдехид и май беше прозрачен. Но стандартния винаги съм го купувала с млечен цвят. Реално на нокти почти не се вижда.
Долче, така е, уж не бива да се ползват тези постоянно заради веществото, но аз го правя... Joy

П. С. Апокалипсисът при мен продължава, Quick Dry го няма в още два магазина...

# 33
Топ горепоказания на Месауда. Много съм доволна, пека го 2 мин на лампата и е готов.

По принцип не се изисква печене, при мен съхне буквално за секунди.

# 34
Ариа, топа на Месауда не е тлъст, само това ми липсва в него, не е съвсем тънък, но не е и тлъст. Но пък момичетата писаха, че имало нова партида която е малко по-различна, та сега не зная.

# 35
Ариа, топа на Месауда не е тлъст, само това ми липсва в него, не е съвсем тънък, но не е и тлъст. Но пък момичетата писаха, че имало нова партида която е малко по-различна, та сега не зная.
Да, на мен ми пратиха от новата партида и е ужасен.. съхне 2 часа, напуква ми лака и мирише някак странно, но откъм издръжливост е 7-8 дни.. зависи какво правя

# 36
Да покажа пак от ейвънските лакове Simple Smile Под червения е Малина, а под синия Самуил на SNB .Първият изобщо не е моя цвят, оранажавее ми гадно, но във втория вариант се влюбих. Blue Heart

# 37
И аз се влюбих във втория вариант, но и червеното е хубаво! Heart

# 38
Mersi, Миленита!

Бази.... хмм, може би все пак заздравителя на ОПИ е най-вършещата работа при мен, има го в различни варианти, който е на разпродажба него купувам:
OPI Nail Envy Nail Strengthener

Топове:
Perfect UV Top Coat
Revlon Quick Dry Top Coat
Essie Gel Couture Top Coat
Cuccio High Gloss Top Coat
Seche Vite Dry Fast Top Coat
Mavala Nail Top Coat, Gel Finish
CND Vinylux Long Wear Top Coat
INM Out The Door Fast Dry Top Coat
И по-по-най:
Glisten & Glow Top Coat

PS А в чекмеджето ми чака да се сетя за него и Cirque Colors Liquid Laminate Quick Dry Top Coat

И от днес!

и

Последна редакция: нд, 07 юни 2020, 05:08 от Agent Provocateur

# 39
  • Пеликания
Момичета може ли да ми предложите цветове подобни на тези
Скрит текст:
това е от времето когато слагах гел лакове, ама търся такива обикновени
Този е нещо между сиво, синьо, лилаво Joy
И такова зелено
ПП. Иначе използвам това за база и съм доволна

За топ си взех наскоро и Prodigy-то, ама май съм по доволна от Eveline Gel Effect.

# 40
Днес сутринта за добро утро имах много интересен разговор с мм. Та реших да ви го разкажа и на вас😄😄
Всичко започна с въпросът "Ти по колко пъти за 24 часа се лакираш?". Аз тросната с четката на новия лак в ръка питам какво го интересува 😄 Горкия обяснява, че снощи преди да легне съм се лакирала, сега става, а аз продължавам да се вихря с лаковете, пък миризмата на лак била вече пропита във стените. 😄 Накрая му изнесох една лекция за разликата между триене на лак, пилене/за кожичките да не говорим😄/, оформяне на нокти, нанасяне на основа и същинско лакиране. 😄 Всичко това очевидно му се вижда ужасно дълга процедура/траеща часове/ защото аз обикновено правя всичко поотделно-рядко сядам да отделя 40мин за нокти, за  да направя всичко изброено по-горе последователно. Обикновено трия лак, върша неща из къщи, след това пиля и отново отмятам някаква задача и така до като стигна до топ лака😄😄 разбирате, че всичко се проточва по-този начин. Таа вече поне съм сигурна, че маникюра никога не остава не забелязан у дома, къде с лошо, къде с добро 😄😄😄
Понеже тук споделяме обща мания ми е интересно вашите "мъжове" как гледат на цялата пази процедура.
П. П. - Надявам се да съм разсмяла някоя с невежеството на тема лакове на "мойто мъж". 😄

# 41
Моят мъж отдавна си е "дресиран" Laughing Не само че не казва и "гък" за лаковете ми и лакирането, ами и редовно ми купува, че и търси из страната и къде ли не разни. Laughing

# 42
  • София
Споделяла съм, че и мойто домочадие е дресирано, а е изцяло мъжко. Знаят определените ми дни за лакиране, мм купува лакове - абе семейна идилия Joy

# 43
Аз много се смях Smiley
МП гледа всички “уреди” по-скоро така: Hushed Thinking Rolling Eyes
Но иначе пък като бях решила да си купувам от ел. пила от К. по собствена инициатива отиде да ми купи, за да “неизчезнела като оная от Л. докато съм се чудела искам ли, не искам ли”.
А напоследък, забелязах че ако влезем в магазин и има лакове започва да ги оглежда и като хареса някой, започва да пита този имаме ли го? А онзи? Joy

# 44
  • София
Моят мъж отдавна си е "дресиран" Laughing Не само че не казва и "гък" за лаковете ми и лакирането, ами и редовно ми купува, че и търси из страната и къде ли не разни. Laughing
Аналогичен случай в наше село. Само дето не купува, защото веднъж се разписа с един толкова ужасяващо доматен (малко недозрял домат), че му забраних да купува. Забраната важи и за червила и парфюми. Но пък му е много интересно да ме гледа, докато се печатам (което ме подлудява) и казва, че можел да напише ръководство по въпроса Grin

Общи условия

Активация на акаунт