Лаковe за нокти - 139

• 26 305
  • 723
  •   1
Отговори
# 15
Мерси за темата.
Любим топ - Пош, Месауда, бързосъхнещия на Ревлон(който вече не се намира тук) базите не се произвеждат вече.
Ивче, и на мен ми е тънък бързосъхнещия на ГР, Продиджи гела също. Искам с гел ефект, но и да съхне бързо, и да е бюджетен. 😎

# 16

Тези двете съм ползвала за момента и съм много доволна!!!
Имаше намаление в ДМ и си купих всички останали видове. В момента съм с една база на Trendit up... Ужасна е Sad

# 17
Милена, благодаря за новата тема ♥
За сега най - добре ми се отразява като основа Активния заздравител на Перфект. Ползвах го преди години и тогава имах орлови нокти благодарение на него. Сега пак се сетих за него и също се представя добре, май още не са го развалили Stuck Out Tongue За топ абсолютни фаворити са ми Куик драй на ГР ♥ Продиджи топ гел ♥ и ейвънския с гел ефект. Последният има супер блясък и наистина е плътен като гел, но пък бързо се сгъстява. Тези трите ги редувам в зависимост какво намеря в магазина Grinning

# 18
Нямам любима основа. В момента ползвам базата на CND Creative Play и съм доволна. Преди нея бях с една на Seventeen за по-дълготраен маникюр, но с нея много ми се разслояваха ноктите и засега отлежава... Много ми харесваше калциевата база на Ревлон, но от години не я внасят.
Любим топ ми е този на Mesauda, а достоен заместник му е UV топа на Perfect.
Продиджито на ГР не ми хареса изобщо - няма хубав блясък, лесно се отпечатва на ноктите всичко, което се допре в тях, отдръпва се. Доизхабих го за полиране на домашно правени пулчета за табла Joy

# 19
  • София
Миленка, благодаря за темата. Heart
По въпроса - от няколко години ползвам за основа Perfect Active Hardener, а топ GR Quick dry. Топа ми е фаворит. Даже скоро тук като прочетох, че нещо е изчезнал от магазините, пообиколих и открих две бутилчета в ДМ на Красно село, та сега съм заредена и доволна Heart Eyes

# 20
Момичета, покажете топа на Месауда. И аз обичам тлъст топ 😁 Ако този е такъв да го взимам.

# 21
Благодаря за новата тема. Hug Flowers Hibiscus

При мен базите, които вършат работа и това, което обещават са:
- зеления заздравител 3в1 и  Ridge filler-a на Пърфект.

Любими топ лакове:
- Speed dry, Perfect
- Quick dry, GR
- Prodigy gel top coat, GR

# 22
# 23
Мерси за темата!
Бази ползвам много рядко, имам супер здрави и твърди нокти и не ми е необходимо, притежавам само една на Римел, но я слагам веднъж на няколко месеца.
Любим топ - quick dry на golden rose.

# 24
Супер! Имам път към центъра днес и ако ми остане време ще мина и през Мориа.

# 25
  • Prismatica Aerie
Благодаря за темата!

Супер къси нокти отново. Нокътят на показалеца се счупи странично и дълбоко, няма как да скъся дотам, ще чакам да израсте.
 Лакът не е нищо особено, четката не ми харесва, може и да е дефектна. Май единственото хубаво е, че не мирише убийствено.

# 26
Сетих се да ви попитам.. ползвам базата 8 в 1 вече много години и винаги е била прозрачна, онзи ден си взех нова да си имам в резерва, но тя е една млечно жълта Hushed
Чудех се формулата е сменена, друг вид ли е или нещо друго не и е наред? Flushed

И аз купих преди 3 дни,същия млечно-жълт цвят.

# 27

Лакът е Голден Роуз.
Иначе редовно ползвам и съм много доволна от основите и топ лаковете на Перфект.

# 28
8 в 1 на Евелин само един вид ли е или са 2? Понеже, приятелка казваше, че не можеш да се носи постоянно...Същуят въпрос имам за активния прозрачно-лилав заздравител-база на Перфект- той е с формалдехид, а вие го използвате целогодишно? На опаковката му пише за 3 седмици като активна терапия 2-3 пъти годишно, а поддържащо- еднократно при омекване на ноктите или на 4-6 седмици. Thinking
Ивче, тази тенденция с неоните+ нюд ми харесва, видях и на една дама много приятен френски маникюр с тези цветове. Heart Eyes За много късите нокти не са познали, но те моите не са и много  дълги от известно време Blush
Каталано, цветът е много хубав!
Кристал, използвам база и против оцветяване на ноктите. Най-вече по тази причина. Миналото лято един жълт лак така ми беше оцветил ноктите Laughing
И в тази връзка- вършат ли работа "писалките" за изселване на нокти? Някой си беше купил, но отзив май нямаше Thinking
И аз предимно основи и топове на Перфект използвам.

Последна редакция: сб, 06 юни 2020, 14:41 от dolce miele

# 29
Основа - каквато ми падне, в момента най-вече Ейвънската, имам и Криейтив плей, но още не съм я пробвала. Топ горепоказания на Месауда. Много съм доволна, пека го 2 мин на лампата и е готов.

Общи условия

Активация на акаунт