Лаковe за нокти - 139

• 26 355
  • 723
  •   1
Отговори
# 150
И аз да се покажа в жълто Sunglasses
Поне 3 пъти се трих, че нещо не успях да си реализирам първоначалната идея, та накрая се спрях на това:

Жълтурчото е любимецът БЕЛ, а под цветенцата е само базата на СНБ.
Хич не си харесвам плочките на ноктите, много грозни и странни по форма. Нагоре към костите са тесни, и надолу се разширяват.
Мойте са същите ги правя заоблени,колкото мога.Така не и се чупят често.Не си сама 😁😁😁

Последна редакция: вт, 09 юни 2020, 08:11 от lilipan

# 151
Ето го моето жълто Simple Smile Много лятно ми стана, жалко само, че тъкмо ми бяха пораснали ноктите, и 2 се счупиха :/
Със и без светкавица:

Flormar 420 Neon Yellow, GR City Color 02, и един стар мини черен с тънка четка

Между другото,  аз си купих и 02 и 05 на ГР. 05 повече ми хареса в шишенцето, но на моите ръце не отива и му капнах малко розово,  да добие повече цвят.

П.П. Не знам защо, на мен всички бази, които са белезикави на цвят (без Евелин 8 в 1) ми предизвикват още повече белене и разслояване на ноктите. Иначе на Перфект имах и бледо-лилавата active hardener, никакъв ефект нямаше при мен. Преди години,  около абитуриентската слагах гел с изграждане. След него ме спасиха Flormar и Импала калциев гел (полу-прозрачно син в шишето). Наскоро намерих на Флормар, но нещо явно е променено, и също никакъв ефект при мен..

# 152
Долче, днес ходих до Лили и взех лилавият заздравител на Перфект. Хубаво ме подсети за него. 😄 Всъщност бях тръгнала за Айс шика, който е на прекрасна цена в момента, но просто не можах за харесам цвят и колкото и да е невероятно просто не взех нито един. 😄😄 На това му казвам аз въздържание 😄😄 Даже на излизане звъннах на майчето да се "похваля", че не взех нито един лак-естествено не повярва 😄

# 153
Лучия, този неон много, много ме влече...всеки път в Лили си го заглеждам... Grinning Браво за декорацията Hug
Атрактив, не е за вярване, че не си харесала нито един лак Grinning

Последна редакция: вт, 09 юни 2020, 01:38 от dolce miele

# 154
Леле Ивче, по голи нокти 😸
И моите са голи, трябва да видя как ще се гъзондря някой ден, за да ги лакирам.
Много хубави жълти сте, ще ме карате и аз да изровя от архива единственото жълто което има в къщи, ако вече не е за изхвърляне.
Лучия, много обичам такива декорации на неони с черно, бях си свалила един куп идеи, но нещо така и не се хванах да правя.
Итилия, много зависи и от лака, има някои които се разливат и не можеш да се опазиш, и трябва да се вади четката за почистване. Последните години и аз започнах да я ползвам, преди просто триех лака и започвах наново : ))
Също съм забелязала, че когато се лакирам вечер прави повече грешки, затова гледам да е през деня и да е светло.

# 155
Ох, момичета, страшни сте ♥ Преди изобщо не можех да се възприема с друг цвят освен розово  и червено, но откакто съм в темата даже и зелено съм слагала Stuck Out Tongue Макар да не съм по жълтото, този Белл много ми хареса и ще го търся Stuck Out Tongue От снощи нещо огнено Stuck Out Tongue

# 156
Момичета, имате ли представа как се нанася такъв лак? Нямам по-добра снимка, но мога да кажа, че вътре е като желе, трудно се нанася на нокът без да има неравности, а тези частици вътре стават на купчинка върху нокът Sad

# 157
Момичета, имате ли представа как се нанася такъв лак? Нямам по-добра снимка, но мога да кажа, че вътре е като желе, трудно се нанася на нокът без да има неравности, а тези частици вътре стават на купчинка върху нокът Sad

Имам същия и си го нанасям както обикновено, но доста малко частички остават. За това като нанеса първи слой, преди да е изсъхнал, с бамбукова пръчица, с острата част, хващам от четката частици и ги редя където ми падне. Може и с гъбичка да пробваш за повече частици без да се напластява от прозрачната основа.

# 158
И аз пробвах да взема от четката и 'залепя' отгоре, ама ми се искаше да стане чудо и да се нанася лесно. Ще пробвам и с гъбичка, много хубаво блести иначе.

# 159
Скрит текст:

Аз се оплаквах от този лак и го хвърлих. Освен че се нанася трудно, също ми образува отвратителни балони! Както е споделила Георгиева може да донаместиш частиците с пръчица, с гъба при мен не се получи добре (отново имаше балони). Мислех си да пробвам да разредя моя, но така ме ядоса че го засилих към коша. Бях пускала назад снимка с него, мисля че Долче го беше харесала, така и не се сработихме. Лаковете на Perfect винаги са hit or miss за мен.
Едит: намерих си и снимката с него, прикачвам я - ужасен е  Close Релефен, груб, трябва наистина с пръчица да намествам хексагоните, за да стои прилично.

# 160
Мога да кажа, че никак не деля лакове на летни или зимни, понякога ми се приисква и зимата да мацна някой неон. Но днес сутринта се намацах и смело мога да заявя, че ми е много МОРСКО с него💙🏖️ тъмно синият лак има страхотна покривност и просто по навик сложих втори пласт, иначе изглеждаше перфектно и само с един. Не знам дали някоя мацка от тук споделя страстта ми към сините цветове, но много бих се радвала ако е има такава. Та такаа, ето и днешния маникюр...

# 161
Скрит текст:
Скрит текст:

Аз се оплаквах от този лак и го хвърлих. Освен че се нанася трудно, също ми образува отвратителни балони! Както е споделила Георгиева може да донаместиш частиците с пръчица, с гъба при мен не се получи добре (отново имаше балони). Мислех си да пробвам да разредя моя, но така ме ядоса че го засилих към коша. Бях пускала назад снимка с него, мисля че Долче го беше харесала, така и не се сработихме. Лаковете на Perfect винаги са hit or miss за мен.
Нещо са му объркали консистенцията просто, иначе е страхотен ефект, особено върху по-бели основи стои страхотно, ама само на теория Sweat Smile Имам с какво да разредя, ако не стане може да го хвърля, че само ще ме дразни..

# 162
Така като гледам снимката на Кристал, май са твърде груби и едри частиците.

# 163
Така като ви слушам, момичета, явно аз съм имала късмет с партидата. При мен прозрачната основа е доста рядка и не прави балони. Не стои грубо и грапаво. Това е стара снимка от август миналата година, когато го купих. Тук даже на два слоя го сложиш и топ отгоре. Малко добавих от частиците с пръчица. Балони не съм имала.

# 164
.. attractive .. , очите ми останаха в този маникюр! Така да ми харесват тези цветове на вашите ръце, а на моите са ми студени и ги задържам до 2 дни...

Къде намирате лакове на Импала? В Елитис в София имат някакъв щанд, но всеки път като съм там няма почти нищо, камо ли лакове Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт