Лаковe за нокти - 139

• 26 359
  • 723
  •   1
Отговори
# 165
  • Пеликания
Ей големи сте подстрекателки. Нямам търпение да ги пробвам Grinning

# 166
  • София
Много мразя да си чистя ноктите от лак.

# 167
MarieSt, внимавай с това жълто на Flormar, че оцветява ноктите доста 😬 при мен замина в коша

# 168
  • Пеликания
Еее жалко, изглежда хубав цвят. Ако знаех нямаше да го вземам.
И през базата ли минава?

# 169
.. attractive .. , очите ми останаха в този маникюр! Така да ми харесват тези цветове на вашите ръце, а на моите са ми студени и ги задържам до 2 дни...

Къде намирате лакове на Импала? В Елитис в София имат някакъв щанд, но всеки път като съм там няма почти нищо, камо ли лакове Rolling Eyes
Много благодаря за милите думи! ❤️

# 170
Познайте кой си има една бутилчица Quick Dry? 😂 АЗ! АЗ! АЗ!
Ивчето ми намерила по телефона в едно маганиче и го запазила. Днес си го взех и съм супер щастлива Heart Eyes

MatieSt, чуден бонбонен маникюр ще стане с всички заедно!

# 171
Ей големи сте подстрекателки. Нямам търпение да ги пробвам Grinning

Аз също имам това жълто и го слагах веднъж, тъй като не съм фен на жълтото. При мен нямаше оцветяване на плочката.

# 172
При мен имаше и то доста сериозно, мина и през базата. Обикновено такива жълти оцветяват доста, същото беше и с лака на Essence.

# 173
MatieSt, внимавай с това жълто, аз 6 месеца си носех жълт пръст..
Сложи 2 пъти основа за всеки случай..

# 174
Всъщност, доста от жълтите лакове оцветяват. Не знам дали е от пигмента в жълтото или зависи и от използваната база...
Атрактив, супер е! Hug
Арабеск, МариСт, честити придобивки! Smiling Imp

# 175
Преди 2год.си взех жълт лак.Мацнах само на един пръст.Повече не го сложих.На моята ръка хич не ми хареса.Ако някой го иска ще му го дам.На Essence от старите бутилки.

# 176
  • Пеликания
От жълтото на GR нямам никакво оцветяване. На този ще му дам един шанс на един нокът с два слоя база пък да видим Grinning

# 177
Аз скоро сложих едно ярко жълто, не ми е оцветило, но не беше от горепосочените марки.

# 178
Също много зависи и от базата. Аз вече писах, че от златната база на avon ми се оцветиха ноктите от лак, с който с други бази не съм имала проблеми.

# 179
А да знаете как оцветява жълт лак без никаква база... Joy Миналата година по това време (когато поднових лакирането след години почти без лак) първия лак който си купих беше жълт Grinning Естествено, нямах още база...и после ви открих и се поправих Stuck Out Tongue Winking Eye

Общи условия

Активация на акаунт