Лаковe за нокти - 139

• 26 800
  • 723
  •   1
Отговори
# 540
  • Перник
Така, сега аз ще ви задам един въпрос от серия "тъпи", но наистина не зная отговора. Това нещо:

, ако го взема мога ли да го ползвам като база, отгоре желания лак и гореспосочрния да бъде за топ лак? Ползва ли го някой?

# 541
Лелелел Долче, това 9 дни маникюр при мен е просто мираж. Не помня през живота ми да ми е издържал лак толкова време.
Дори днес правих "ремонт" на вчерашния маникюр, защото имах 2 оголени връхчета. За протокола и аз съм с активния заздравител за основа.

# 542
Моя личен опит е, че всичко дето се представя за основа и топ в едно, е пълен боклук. Този конкретно не знам как е, но повечето... трагедия.

# 543
Румяна, от този зеления 3 в 1 имаше и доволни, но не помня кой го използваше...Можеш да го използваш като основа, топ лак и в същото време е заздравител. Аз съм го имала преди години и бях доволна- но не съм го използвала като топ лак и не знам колко бързо съхне (тогава чаках по много време да ми съхне лакът и не слагах топ обичайно)...
Атрактив, и на мен ми беше рекорд 9 дни. И най-вече с толкова малко забележки. Blush

# 544
Както каза скоро една съфорумка - НЕ СЕ ТЪРПИТЕ! Joy
Айде, ето, на - мрамор Joy
https://www.instagram.com/p/CBiS2szjAls/?igshid=s3xpdm2tepiy

Припомних си колко не е лесно да се направи на ръка реалистичен ефект. Обаче ме амбицирахте и ще пробвам с черна основа другия път Grinning

Абе, я го покажете на снимка тоя активен заздравител? Защо не се сещам как изглежда? Може и на ЛС, мерси, благодаря, извинявам се за спама Grinning

# 545
Румяна, този заздравител при мен действа. Наистина заздравява нокътя, а и имах неравности на нокътните плочки на палците, които успешно изравни/заглади и след активно ползване ноктите ми бяха като нови. Но.. докато го ползвах, спрях и неравностите след време пак се появиха. Трябва пак да го метна. Grinning
Ползвах го за база, за топ обаче не съм, защото не е бързосъхнещ. Grinning

# 546
Ползвала съм някакъв такъв подобен продукт-няколко в едно, и въобще не бях доволна.

# 547
Арабеск, ето го (и май наистина прави така, че ноктите да растат по-бързо!) :

Скрит текст:
И маникюрът сниман днес, с и без светкавица- интересно, малките балончета които снощи се виждаха само на снимка, сега не се виждат...или са се смалили някак и не си личат. Оказа се, че лакът е стар- въпреки това се нанасяше чудесно и четката му е супер.

Последна редакция: ср, 17 юни 2020, 15:58 от dolce miele

# 548
Момичета, моля ви, споделете български сайтове, в които продават лакове на OPI, освен официалния? Търся моето бежово и не го намирам, предпочитам да е желе, но и на пастел ще се навия.

Иначе по въпроса ползвам от години база на Perfekt, имаше една, която ставаше мат, но явно са я спрели, последно взех калциевия гел, не е лош, но от онзи мат бях по-доволна. За топ съм твърдо на Seche vite, ако може и за него да ми кажете откъде да си поръчам голяма бутилка, която е за професионална употреба, че моя свършва, а не ми се поръчва от друга държава.

# 549
Годес, anti striation  на Перфект засъхва като мат, но е заздравител- не база. Или поне не пише да става за база.

# 550
Момичета, моля ви, споделете български сайтове, в които продават лакове на OPI, освен официалния? Търся моето бежово и не го намирам, предпочитам да е желе, но и на пастел ще се навия.
https://www.google.com/search?ei=XhvqXpvHDuSsrgSDpZnQAg&q=Op … bile-gws-wiz-serp

# 551
https://www.google.com/search?ei=XhvqXpvHDuSsrgSDpZnQAg&q=Op … bile-gws-wiz-serp
Благодаря! Само в Ремедиум не бях търсила Laughing

Годес, anti striation  на Перфект засъхва като мат, но е заздравител- не база. Или поне не пише да става за база.

Супер ще го пробвам скоро. Heart Exl Мисля, че и моето старото се водеше заздравител, но с него лакът ми беше бетон една седмица.

# 552
Днес се прибрах с това Blush

Заздравителя е прозрачния Wink
Днес проверих 8 в 1 са два вида... проспала съм го този момент Weary

Даже... отворих да погледна Relaxed в синята кутийка е този Млечния, без формалдехид Hands V

# 553
# 554
Годдес, ако мернеш някъде остатъци от Италианкската колекция на OPI - OPI Venice 2015, погледни тези - Be there in a Prosecco и Tiramisu for Two

"Pale to the Chief" също ми е много, МНОГО любим - Washington DC Collection 2016

И понеже стана дума за OPI да погледнем пролетната им "мини" колекция - останала съм с впечатлението, че тези малки колекции хич не са популярни в БГ, а точно те са с "по-интересните" финиши.
OPI NEO Pearl Collection 2020

Общи условия

Активация на акаунт