Лаковe за нокти - 139

• 26 796
  • 723
  •   1
Отговори
# 555
Здравейте. Искам да ви попитам за едни капсули Герататамин. Тъй като с майка ми имаме ужасен проблем с ноктите като белене на горния слой, чупене на две на самата плочка и т. н. Ходихме при маникюрист, който ни препоръчаха и ни направи терапия на ноктите със каучук за да ни заздрави плочата, но не се получи нищо. Аз ходих около 6 пъти и прекалено грубо ни махаше лака и ноктите ми ставаха като лист прозрачни.... И спрях. Ползвам на avon заздравител за нокти, но без ефект и ни препоръчаха капсули Герататамин с витамини А и Е и искам да питам дали сте ги пили, дали имате ефект след някои седмици и дали имат странични ефекти тъй като няма никакво описание за това. И ако знаете други начини да си заздравим ноктите моля споделете, че сме отчаяни. Ползвахме и лимон, чесън и йод, но нищо.

# 556
  • София

В Ремедиум на Денкоглу има само един лак на ОПИ, от руската серия, мисля че беше авиацията. В този Ремедиум преди време имаше много ОПИ-та.

# 557
Здравейте. Искам да ви попитам за едни капсули Герататамин. Тъй като с майка ми имаме ужасен проблем с ноктите като белене на горния слой, чупене на две на самата плочка и т. н. Ходихме при маникюрист, който ни препоръчаха и ни направи терапия на ноктите със каучук за да ни заздрави плочата, но не се получи нищо. Аз ходих около 6 пъти и прекалено грубо ни махаше лака и ноктите ми ставаха като лист прозрачни.... И спрях. Ползвам на avon заздравител за нокти, но без ефект и ни препоръчаха капсули Герататамин с витамини А и Е и искам да питам дали сте ги пили, дали имате ефект след някои седмици и дали имат странични ефекти тъй като няма никакво описание за това. И ако знаете други начини да си заздравим ноктите моля споделете, че сме отчаяни. Ползвахме и лимон, чесън и йод, но нищо.
Майка ми известно време пиеше Геритамин, ефект върху ноктите - нулев. Аз така и не го почнах, защото не вярвах продукт за няма и 5лв да ми реши толкова проблеми, колкото са описани на опаковката.

Последна редакция: ср, 17 юни 2020, 17:34 от .. attractive ..

# 558
Мисля, че в Геритамин това което се съдържа не е и в най-усвоимите форми. Нормално- според цената...Хубаво е да се изследва желязо, феритин- ноктите са чупливи и при анемия.

Последна редакция: ср, 17 юни 2020, 17:41 от dolce miele

# 559
Майка ми известно време пиеше Геритамин, ефект върху ноктите - нулев. Аз така и не го почнах, защото не вярвах продукт за няма и 5лв да ми реши толкова проблеми, колкото са описани на опаковката.
И ти си права, но при толкова много опити и какви ли не работи да се слагат по ноктите. Търсим всякакъв вариант. 😔

# 560
Аз преди време пиех Геритамин, но заради проблем с косата. При мен имаше ефект, косопада намаля, поникнаха нови косички. В ноктите разлика не видях, но не съм и целяла да видя. Спрях го, защото се оказа че ходенето до 00 се оказа мисията невъзможна. За да съм сигурна, че е от това опитах още на два пъти - ефекта поне при мен беше същия Hands V

# 561
Много красив термален Fancy Gloss Cool Waters:

https://www.instagram.com/p/CBiPgtADWJD/?igshid=zhxg2bhiponk

За съжаление забравих да снимам и сложа снимка с най-ярко изразения ефект.

# 562
Аз преди време пиех Геритамин, но заради проблем с косата. При мен имаше ефект, косопада намаля, поникнаха нови косички. В ноктите разлика не видях, но не съм и целяла да видя. Спрях го, защото се оказа че ходенето до 00 се оказа мисията невъзможна. За да съм сигурна, че е от това опитах още на два пъти - ефекта поне при мен беше същия Hands V
Много благодаря за информацията. 🤗❤️

# 563
А аз днес се прибрах с това 😄

Спайка, ще ти бъда благодарна да споделиш отзиви от 8 в 1 сензитив. 🤗

# 564
Хвърлила съм око на Holo Taco, защото изглеждат невероятно, но не ги намирам никъде на приемлива цена в Европа. Знам, че тук сте експерти така, че може би можете да ми дадете насоки къде другаде да търся нещо подобно.

# 565
Геритамин пих 6 м. именно заради ноктите, но ефект почти не видях. Обаче на косата ми се отрази чудно😁 Израства много бързо и се появиха нови косъмчета. Е, не стана лъвска грива, но осезаемо се подобри.

# 566
  • Измир
Аз на Perfect имам само един лак. Два пъти съм ползвала и още на другия ден пада. От тогава тази марка съм я отписала. Но пък гледам сте доволни от заздравителя база Thinking. Май трябва да му дам шанс. Това е Perfect a

# 567
Зори, за тези пари които сте дали на маникюристката, да бяхте си купили някакви хубави витамини Simple Smile
Цинк биотин на Абофарма е бюджетен и не е лош. Аз съм пила три месеца Анакапс на Дюкре, доволна бях.

# 568
Agent Provocateur, благодаря ти Heart Exl

И още един лаишки въпрос: лаковете на Opi от серията Infinite Shine изискват ли задължително тяхната си база или може и с друга? Каква е разликата между нормалните им лакове и тези Infinite Shinе?

Изивинявам се, ако досаждам, но отдавна не следя колекциите.

# 569
  • София
Miss Sporty 050

Общи условия

Активация на акаунт